Packa rezultati ekipi me i mire ne fushe sonte ishte Bayerni i Mynihut. rEZULTATI NUK ESHTE TOTALISHT NEGATIV. nA DUHET NJE GOL NE mYNIH.
lE TE SHPRESOJME.
pARA bAYERN
Packa rezultati ekipi me i mire ne fushe sonte ishte Bayerni i Mynihut. rEZULTATI NUK ESHTE TOTALISHT NEGATIV. nA DUHET NJE GOL NE mYNIH.
lE TE SHPRESOJME.
pARA bAYERN
me rezultatin une jam shume i kenaqur sepse cdo gje eshte e hapur
por sjam i kenaqur me mbrojtejn dhe me poldin qe nga ndehsja ne ndehsje po me zhgenjen
FT Bayern Munich [2 - 1] Wolfsburg
26' [1 - 0] L. Podolski (pen.)
56' [2 - 0] M.v. Bommel
79' [2 - 1] C. Makiadi
#VamosArgentina
bayerni ka blere per 4.6 milion euro mesfushorin 21 vjecar JOSE ERNESTO SOSA nga skuadra argjentinase ESTUDIANTES
uroj qe ky lojtar te jete i nje klasi te larte ashtu dhe te mos deshtoje serish henes si me julio dos santosin qe perfundoi tek volfsburg
Postuar mė parė nga goldian
Dje "Sporti ne KTV" thuhej se transferimi i ketoj lojtari te ri mund te deshtoj,sepse Valencia ka ofruar me shum para dhe ky lojtar lehte mund te perfundoj ne "Mestalla".
Asgje perfundimtare dhe e pakonfirmuar.
Edhe une morra vesht per kete lojtar te talentuar, qe pritet te jete nje zavendesim i denje i Deislerit, i cili i e mbylli karrieren dhe qe pritet qe te vije ne fund te sezonit ke bayern.
Ja dhe pasaprota e tij:
Date of Birth: 19/06/1985
Place of Birth: Carcarańį, Santa Fe
Nationality: Argentina
Height: 179 cm.
Weight: 71 Kg.
Role: Midfielder
Jersey: 7
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Postuar mė parė nga goldian
Goladiano me duket se 4.5 milion euro ne vjet kerkohet nga agjenti lojtarit per 4 vitet e ardhshme, ndersa Bayerni ka dhene 3.5 milion euro a sa per shumen e blerjes eshte aty ke 8 milion euro.
(Mark Tuain)
Sosa cilesohet si nje nga telentet me te spikatur te Argjentines. Per te firmosur djaloshin e Estudiantesit ishin vene ne radhe ekipet me ne ze te Europes midis te cilave Man U, Valencia, Liverpool edhe Juventus. Shpresoj te mos jete nje zhgenjim ama kam besim qe Argjentinasi do te jete nje rivelacion sezonin tjeter per ngjyrat e ekipit te Bavarise.
Hicfeld deri me 2008 ne Bayern
Otmar Hicfeld, trajneri aktual i Bayernit te Mynihut ka vazhduar kontraten me bavarezet, te pakten edhe per 1 vit e gjysem,keshtu i bie qe ne Bayern ai te qendroj deri me 30 qershor 2008.kontrwata akjtuale e tij skadonte me 30 qershor 2007.
Jam i lumtur qe nje trajner si Hicfeld vazhdon kontraten me ne, ishalla arrijme nee finale te Championsit e marrim trofeun, eshte nje trajner i shkelqyer per ne.
(Mark Tuain)
po dhe ishalla marrim luka tonin se na duhet se sben se me keto blerje qe kemi deri tani veshtire te bejme gje
sa per poldin sma mbush mendjen qe eshte star i ekipit
Krijoni Kontakt