Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47

Teknologji te reja per shtepine.

(Meqe nuk mundi te hap dot teme te re, po postoi ketu dicka interesante qe kam lexuar ne msn)

Kete muaj ishte shfaqja e Ndertuesve Kombetare ne Florida dhe mrekullite teknologjike qe iu shpalosen ishin te shumta.
    Nder to vecoj nje celes i Kwikset qe funksionon me shenjat e gishterinjve. Aty mund te regjistrohen deri 50 shenja gishterinjsh dhe me ane te tyre mund te kycvet ose c'kycet dera. Celesi eshte ne shitje ne disa dyqane ne NY dhe me vone do te jete i gjetshem me gjere. kushton 200 USD.
    Nje furre e shpejte gatimi e TurboChef Technologies' qe pjek gjel-detin brenda 42 minuta, dhe jo 4 apo me teper oresh. 7495 USD
    Nje furre mikrovale nga TMIO e cila mund te aktivizohet me e-mail. Ka mundesi regjistrimi te kohes si "gatuaj tani" ose "gatuaj me vone" Cmimi 7495 USD

Per me teper produkte te mahnitshme mund te shikoni kete lidhje.
    http://realestate.msn.com/Improve/Ar...mentid=3280689

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2006
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura
    Se pari deshira ime eshte bashkimi i Mitrovices....Por edhe me teper do deshiroja bashkimin e te gjitha trojeve Shqiptare.Ndoshta une nuk do e pres po se paku ju qe jeni me te rije
    Ehhh, si duket jo qe s'po bashkohet Mitrovica, por po ndahen edhe enklavat e tjera serbe dhe po na e marrin 30% te vendit.

Me poshte e keni linkun per nje material 26 minutesh te pa-transmetuar neper media dhe te papublikuar me heret se sot (29 qershor 2007). Aty do te gjeni pergjigjje per shume pyetje qe mund te ju kane kaluar neper mend ne lidhje me rrjedhat politike ne Kosove. http://video.google.com/videoplay?do...76796690325135

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Per sivjet skam shum plane veqse per vitin qe do te vjen shpresoj te marr nje Leje nga ministrija e Mbrendshme e kosoves per nje plan se sivjet nuk naj leshuan per vonesa.
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    te uroj sukses ishalla i merr Bytyqi .
    per mu 2007 ishte mjaft e mir , ishalla 2008 edhe i ēik me mirź ....
    duhet edhe shteti te na ndihmoi te kem mji moral te ēelikut ....
    krenar qe jem......
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-06-2007
    Postime
    3
    ciao detiad!nuk eshte faja e sales o tosit per ata eshte ber deti kos me kete rini qe enderron me sy hapur dhe nuk shikon kush eshte problemi kryesor i shqiperis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Te mendoj pozitivisht...
    Te mos dekurajohem nga dashakeqet.
    Te vazhdoj te ndjek endrat edhe pse mund te mos realizohen.
    Te mos e le trishtimin te me mund.
    Te vazhdoj te jem vetja dhe te vazhdoj t'a dua ate me gjithe difektet e mia.

Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    te uroj sukses ishalla i merr Bytyqi .
    per mu 2007 ishte mjaft e mir , ishalla 2008 edhe i ēik me mirź ....
    duhet edhe shteti te na ndihmoi te kem mji moral te ēelikut ....
    krenar qe jem......
    Faleminderit dorentina shpresoj se mas shum viteve edhe ne Shqiptaret do te dijm si te punojm,por arsyet i kishte koha,kurse,problemet i kishte Politika e Politikanav , Qyqar,qe po naj mohojn barazin,unitetin ,por shpresat jetojn kur te ke vullnet ... TE PERSHENDES DHE TE UROJ EDHE un TY SHUMM SUKSES.

Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475

Wink

Citim Postuar mė parė nga skeshqe Lexo Postimin
    (Meqe nuk mundi te hap dot teme te re, po postoi ketu dicka interesante qe kam lexuar ne msn)

Kete muaj ishte shfaqja e Ndertuesve Kombetare ne Florida dhe mrekullite teknologjike qe iu shpalosen ishin te shumta.
    Nder to vecoj nje celes i Kwikset qe funksionon me shenjat e gishterinjve. Aty mund te regjistrohen deri 50 shenja gishterinjsh dhe me ane te tyre mund te kycvet ose c'kycet dera. Celesi eshte ne shitje ne disa dyqane ne NY dhe me vone do te jete i gjetshem me gjere. kushton 200 USD.
    Nje furre e shpejte gatimi e TurboChef Technologies' qe pjek gjel-detin brenda 42 minuta, dhe jo 4 apo me teper oresh. 7495 USD
    Nje furre mikrovale nga TMIO e cila mund te aktivizohet me e-mail. Ka mundesi regjistrimi te kohes si "gatuaj tani" ose "gatuaj me vone" Cmimi 7495 USD

Per me teper produkte te mahnitshme mund te shikoni kete lidhje.
    http://realestate.msn.com/Improve/Ar...mentid=3280689

edhe un e kam nje kojshi dhe aj kojshija esht ne spanj dhe po ja kall dritat shpis prej Spanjes edhe ventilatorat i lshon,me duket esht sistem i ri me infrarod apo Bluton.

tEh Uber-MOD Maska e Lonji
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Vendndodhja
    Sesame Street
    Postime
    6
    Heh. Nje cik si vone por ndoshta largimin e leshkove qe jane ne krye te skenes politike shqiptare. Duket paksa deshire e parealizueshme por te tilla jane zakonisht per mua. Nje mbyllje fitimtare te ceshtjes Kosovare si dhe sukses dhe shendet personal e familjar.
    Firma Ime

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Normal qe do te tentoj te permisoj disa gabime apo qellim te parealizuara qe ti realizoj kete vit , gjithashtu do te vazhdoj te jap kontributin tim ketij forumi te mrekullueshem pse jo. Me probleme familjare skam te bej pasi gjithcka shkon ne regull , probleme personale sbesoj se kam pasur dhe shpresoj qe keshtu te vazhdoj , keshtu qe une do vazhdoje me kete avaz qe kam vepruar gjithmon.
    Sui generis

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si tė formoj njė faqe personale me .com ose .net?
    Nga mendi1 nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-01-2009, 17:09
  2. Ata që vdekjen e Rugovës e kanë konsideruar fitore personale.
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 18:05
  3. Legalizimi i certifikatave personale per aplikim per vize
    Nga Miremengjes nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •