Jam plotesisht dakord me mendimin e Danielit.....eshte e vertete qe nje lidhje nuk duhet te vazhdoje kur behet e pamundur, por ama,c'fare quajme te pamundur,kur nje lidhje behet e tille!
pikerisht ketu duhet te ndalemi e te arsyetojme...
Jam plotesisht dakord me mendimin e Danielit.....eshte e vertete qe nje lidhje nuk duhet te vazhdoje kur behet e pamundur, por ama,c'fare quajme te pamundur,kur nje lidhje behet e tille!
pikerisht ketu duhet te ndalemi e te arsyetojme...
Aq shume eshte shoqeri konsumimi sa edhe njerezit konsumohen e flaken tutje.
Nuk ka mundesi te ekzistoje asgje ne lidhje dashurie duke u nis prej vetes,egoizmit e kenaqsise e lumturise tate.
Jo e dashur lumturia ndertohet ne dy e nese nuk eshte bashke me sakrificen ateher kot me ja nis asaj pune.
Kurse sa per pjesen tjeter mbase e kupton Baptisti.
daniel00
ME BEHET QEJFI SHUME QE QENKE NE ZONEN FRANKOFONE PO UNE JAM SHQIPTARE TE THASHE...NUK BAZOHEM NGA KETO STATISTIKA QE ME JEP TI...
TEMEN DHE PERGJIGJET E MIJA MUND TI LEXOSH PAK ME MIRE...NUK FLAS PER NJE HUMBJE DASHURIE KOT UNE PER PUNE EGOIZMI OSE SMIRE....FLAS PER ATE FUND DASHURIE KU ASGJE ME NUK SHKON....KU NUK KA ME RESPEKT DHE KA VETEM ARSYE TE FORTA PER TU NDARE....
FLAS PER MUNGESEN E MIREKUPTIMIT ...FLAS KUR KEMI BERE CDO GJE QE ISHTE E MUNDUR PER TA MBAJTUR FAMILJEN DHE DASHURINE....CDO GJE KUPTON...
PO DUHET TE JEMI DY.....NJE NUK MJAFTON...
FLAS PER ATE DASHURI QE JAPIM DHE QE DUAM TE MARRIM PO AQ SA E JAPIM...
FLAS PER NJE DASHURI TE PASTER DHE ME RESPEKT....
GABIME BEJME TE GJITHE NE JETE...NXITOHEMI TE ZGJEDHJA E PERSONIT SE NA VERBON DASHURIA....PO AMA TE DREJTEN NJE DITE TE HAPIM SYTE E KEMI....
KEMI TE DREJTEN E NJE JETE ME TE MIRE ....QOFSHIM SHQIPTARE.....FRANCEZE APO BELGE.....
RESPEKTE
"Carpe Diem"
Nuk po te ngas me DI ANA perderisa tema jote eshte per tu shfryre ndaj te kaluares tende personale edhe s'po shoh me ndonje gje objektive per diskutim,vazhdo e qete pra.
Te drejtat e tua nuk ti mohon kush meqe paske idene e fiksuar se po te detyrojne,ji e qete, eshte e drejte e padiskutueshme per te jetuar e lire edhe e lumtur dhe kete e ke pasur gjithmone edhe ke per ta pasur, thjesht pjekuria per ta perdorur kete liri na duhet.
Me te mira!
Nuk Eshte Aspak Personale......tregova Dicka Personale Timen Dhe Ju E Beni Qe Te Marri Nje Drejtim Personal.....as Qe Doni Tja Dini Per Mendimet E Shume Te Tjereve...vetem I Juaji Vlen...flas Ne Peegjithesi Dhe Jo Per Veten...ok..
Ne Pergjithesi.........................
Me Te Mira Qofsh...
"Carpe Diem"
Thuaji vetes keshtu sepse eshte me e pranueshme sepse sa per pergjithsine nuk eshte e vertete qe dashurite vdesin e jane te pamundura vetem prej eksperiences se jetes tende te jetuar.
Mos harro qe kjo bote jetohet nga miliarda njerez si ty e une me dashuri e eksperienca te panumerta, e per te pergjithshmen nder keta flas une e kjo me intereson nese kam ngene te flas ne teori.
Une nuk kam qellim te perfaqsoj boten me mendime te MIA siç ke qef ta theksosh, por ta marr parasysh perpara se te hap gojen edhe konkretisht realitetin e identitetit tim shqiptar kam ne plan te pare si dhe te qenit njerezor, veri etiketa e pronare mendimesh tani sa te duash a la française, ky eshte veç objektivizem
Flm
ps Me fraza te tilla te tipit mendimi yt,mendimi im, te fryra nga vetkenaqsia nuk arrihet askund sepse kane qellim vetembrojtes e ketu nuk po bejme lufte me duket vetem se mendojme ndryshe
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 20-01-2007 më 16:15
Une nuk kam qellim te perfaqsoj boten me mendime te MIA siç ke qef ta theksosh, por ta marr parasysh perpara se te hap gojen edhe konkretisht realitetin e identitetit tim shqiptar kam ne plan te pare si dhe te qenit njerezor, veri etiketa e pronare mendimesh tani sa te duash a la française, ky eshte veç objektivizem
Flm
daniel00
NUK MUND TE QUAJ OBJEKTIVIZEM DISA MENDIME TE CILAT I PERKASIN NJE BOTE PLOTESISHT TE VJETER PER MUA DHE FANATIKE....
IDENTITETIN SI SHQIPTARE E KEMI EDHE MUNDOHEMI TA MBAJME TE GJITHE..POR DO TE THOJA QE KY FENOMEN PER TE CILIN FLAS EDHE NE ATE VEND ..SIC ESHTE VENDI YNE ..DHE NE ATE VEND TANI NJEREZIT PO ZGJOHEN DHE PO MUNDOJNE TE LUFTOJNE KUNDER ATIJ OPINIONI QE I DETYRON TE RRIJNE TE LIDHURA ME DIKE..PA PATUR ASNJE LLOJ DASHURIE DHE MIREKUPTIMI...AS RESPEKTI.
SIGURISHT QE PER TE MBAJTUR NJE FAMILJE BEHEN EDHE SAKRIFICA...NUK THASHE TE NDAHEMI PER DICKA TE VOGEL...PO KUR NUK EKZISTON ME DASHURIA..RESPEKTI ...MIREKUPTIMI...ME THUAJ PSE DUHET TE RRIME ME KETA NJEREZ??
RESPEKTE
"Carpe Diem"
Ti ne rastin tend qe zgjodhe nje njeri te gabuar mos rri,dikush tjeter qe nuk e le dashurine te zhduket edhe ja ben sherbimin pse mos te rrije.
Ti merr rastin ekstrem per te llogjikuar,por shume pak sillen ashtu si thua ti apo jane ne ato kushte,po ti ate situate jeton ndaj gjithe burrat shqiptare ne syte e tu sillen dhunshem e pa dashuri,kupto qe eshte iluzion te pakten.![]()
Daniel Me Duket Se Me Keqkupton....
Nuk Marr Shembull Veten Ose Raste Extreme Po Flas Vetem Per Ato Raste Ku Njerezit Njohin Dhunen ..tradhetine... Dhe Akoma Rrine..
Sa Per Ata Qe Kane Familje Dhe Nuk I Njohin Keto Gjera Me Behet Shume Qejfi Per Ta...historia Ime Ka Vite Qe Ka Ndodhur Dhe Jeta Per Mua Ka Vazhduar Normalisht...
Nuk Flas Aspak Per Dicka Personale Sepse Zine Tim E Kam Kaluar...flas Ne Pergjithesi..
Te Lutem Lexo Mire Dhe Mundohu Te Kuptosh...
Respekte
"Carpe Diem"
Postuar më parë nga shoku_tanku
flm per pergjigjen....
Nje lidhje te pamundur quaj ate ku ne te cilen nuk ka me dashuri,respekt,ku ushtrohet dhuna,ku njeri sakrifikon gjithca qe cdo gje te shkoje mire e bukur dhe tjetri nga ana vet nuk ben asgje.
Nje lidhje ku nuk ka me as mirekuptin,ku nuk mund te besh dot me asgje sepse eshte e pamundur te ngjisesh dicka qe eshte thyer.
Dhe ju e dini shume mire qe keto gjera ekzistojne edhe jane reale ne jeten tone.
Atehere lind pyetja.....Si mund te vazhdojme me tej duke u shkatarruar?????
respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt