Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 152
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Te ndahemi, Ok , u ndame, po ç'emer do ti japim te shkuares kur ishim bashke, si do ta quajme?

Thoni, ndergjegja nuk do na vrasi ndopakë?

Thoni nuk do na vij turp per ate qe dikur dashuruam ?
    Po pse dashuruam valle? Vetem per te prekur dike, per disa ledhatime te kota?

Po Humaniteti yne ku humbi?

Duhet te jetojme edhe per veten!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 10-11-2009 më 11:56
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nje cift qe ka krijuar familje ska si te ndahet sepse "nuk dashurojn me njeri tjetrin" Kur krijon familje duhet te besh shume sakrifica dhe jeta jote eshte me teper e dedikuar tek femiet deri sa ata te riten. Femiet behen prioritet dhe kush nuk e kupton kte ska pse te martohet dhe te bej femi. Pastaj nqs ven ne nje mosh ku femiet e tyre jan ritur dhe kan filluar jeten e tyre, atehere eshte me e pranushme per ta te ndahen.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Nje cift qe ka krijuar familje ska si te ndahet sepse "nuk dashurojn me njeri tjetrin" Kur krijon familje duhet te besh shume sakrifica dhe jeta jote eshte me teper e dedikuar tek femiet deri sa ata te riten. Femiet behen prioritet dhe kush nuk e kupton kte ska pse te martohet dhe te bej femi. Pastaj nqs ven ne nje mosh ku femiet e tyre jan ritur dhe kan filluar jeten e tyre, atehere eshte me e pranushme per ta te ndahen.
    jam plotesisht dakort por nje pyetje kam
    ti do rije me njeri i cili behet pijanec te qellon etc edhe ti gjat ktyre vitve qe ritet fmia nuk shikon nje dit te bardh ???
    un mendoj se sja vlen se edhe vet fmia nuk do te shikoj maman e ti te tortuar
    te vetmen gje qe do fitoj ajo femer qe fmia e saj do behet si i jati ose do behet me i mir nje nga te dya
    por te sakrifosh veten wtf jetojm ne 2007 nje femer mund te punoj mund ta nxhjeri vet buken e gojes edhe per fmit e saj edhe ne fund te fundit do jet krenare per veten e saj
    ciao
    respekte mario
    Partizoni

Me falni...........

Si mund te jetosh me nje person qe nuk e do,cfare te ardhme shef.............!

Si mund te jetojne dy persona bashke kur nuk ka dashuri,cfare do ndodhi pervec shkaterrimin te metejshem edhe kjo eshte e mire per femijen !
    Per mendimin tim dy persona qe nuk duhen me e mira eshte te ndahen sepse c'do gje do behet me e veshtire,si per ciftin si per femijte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ShocK : 06-01-2007 më 19:07

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    jam plotesisht dakort por nje pyetje kam
    ti do rije me njeri i cili behet pijanec te qellon etc edhe ti gjat ktyre vitve qe ritet fmia nuk shikon nje dit te bardh ???
    un mendoj se sja vlen se edhe vet fmia nuk do te shikoj maman e ti te tortuar
    te vetmen gje qe do fitoj ajo femer qe fmia e saj do behet si i jati ose do behet me i mir nje nga te dya
    por te sakrifosh veten wtf jetojm ne 2007 nje femer mund te punoj mund ta nxhjeri vet buken e gojes edhe per fmit e saj edhe ne fund te fundit do jet krenare per veten e saj
    ciao
    respekte mario

Mario nuk thash un te perpiqen me thonj e me dhemb per te mbajtur nje lidhje kur nje nga partneret keqtrajtohet/turturohet!.. Ajo eshte ceshtje tjeter. Po themi kur vdes dashuria, domethen e respektojn akoma njeri tjetrin partneret, jo kur jan kafsh. Ne rastin qe thua ti sigurisht qe ska si te vazhdoj me ajo lidhje. Po themi per te miren e femive qe mos te vriten shpirterisht nga ndarja e prinderve, jo te behen me probleme psikologjike duke par babain qe turturon maman (ose anasjelltash). As ligji si le me kta dy prinder te jen bashk.
    Po flasim per njerez te civilizuar te cilit po mendojn per te miren e femive...ska si te mendoj per te miren e femies nje baba qe re maman ne sy te ti/saj.

Megjithate ka lloj lloj raste. Personalisht e dhash pergjigjen per raste ne te cilin ka humbur vetem "flaka" e dashurise (nese e mbaj mend mire per kte gje u hap tema) midis partnerve, jo respekti dhe njerzzleku (kshu thuhet kjo fjal? lol)
    nejse gjith te mirat.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Mario nuk thash un te perpiqen me thonj e me dhemb per te mbajtur nje lidhje kur nje nga partneret keqtrajtohet/turturohet!.. Ajo eshte ceshtje tjeter. Po themi kur vdes dashuria, domethen e respektojn akoma njeri tjetrin partneret, jo kur jan kafsh. Ne rastin qe thua ti sigurisht qe ska si te vazhdoj me ajo lidhje. Po themi per te miren e femive qe mos te vriten shpirterisht nga ndarja e prinderve, jo te behen me probleme psikologjike duke par babain qe turturon maman (ose anasjelltash). As ligji si le me kta dy prinder te jen bashk.
    Po flasim per njerez te civilizuar te cilit po mendojn per te miren e femive...ska si te mendoj per te miren e femies nje baba qe re maman ne sy te ti/saj.

Megjithate ka lloj lloj raste. Personalisht e dhash pergjigjen per raste ne te cilin ka humbur vetem "flaka" e dashurise (nese e mbaj mend mire per kte gje u hap tema) midis partnerve, jo respekti dhe njerzzleku (kshu thuhet kjo fjal? lol)
    nejse gjith te mirat.
    po pra ktu ram dakort
    edhe un jam dakort me ty se nese iken ajo flaka e dashuris
    edhe nese e do fmin tende do rish do besh sakrific sidomos kur flasim vetem per flaken e dashuris por mendimi im eshte tjeter
    ja dy ciftet do qendrojn por do jen te ftot me njeri tjetrin sdo flasin sdo qeshin
    detyrimisht fmia kur te ritet do jet i ftot
    pra sja vlen ajo gje qe thoni pak me lart
    nuk i uroj asnje njeriu ti ndodhi kjo gje as mua as juve kur e kures

nga do qe ta hedhesh prap ne nje tem do dalim do largoheshit nga ai ose ajo person

edhe eshte dicka tjeter dmth nese dy prinder vadhdojn te rin bashk per work out ate qe ndodhi midis tyre edhe te vashdojn si me para jam plotesisht dakort
    ciao respkete mario
    Partizoni

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Pershendetje Dhe Respekte.....

Po Fierake Nga Nje Ane Eshtte Llogjike Ajo Qe Thua Ti...por Edhe Une Bashkohem Me Mendimin E Marios Kur Thote Qe Edhe Ashtu Nuk Eshte Mire Per Femijen....
    Sduhet Te Harrojme Faktin Qe Nje Femije Eshte Jashtezakonisht I Zgjuar Dhe Ndjen Gjithcka Qe Ndodh Rreth Tij...si Te Mirat Ashtu Edhe Te Keqijat...

Ne Rastin Tone Ku Midis Prinderve Nuk Ka Me Dashuri Mendoj Qe E Ndenjura Per Nje Sakrifice ...nuk Do Te Ishte Solucioni Ideal...per Ekuilibrin E Femijes Ne Rradhe Te Pare Edhe Se Dyti Per Veten....
    Femija Arrin Te Kuptoje Po Ti Flasesh Drejt Edhe Qarte....ne Nje Raste Te Tille Ndarja Do Ishte Gjeja E Duhur...

Dhe Dicka Tjeter Qe Ne Vendin Tone Ndodh Rralle Po Qe Ne Bote Eshte E Perhapur.....vazhdimi I Nje Relacioni Midis Ketyre Dy Personave QE Nuk Duhen Me Po Qe Respektohen...qe Mendojne Bashke Sesi Te Edukojne Femijen ...sado Qe Nuk Jane Me Bashke.....sado Qe Jeta Ka Marre Nje Rruge Tjeter Per Secilin....

Detyra Jone Eshte Te Japim Edukimin E Duhur Po Jo Te Sakrifikohemi Per Nje Gje Qe Nuk Ekziston Me....
    Nuk Jetohet Me Zor Me Dike...nuk Mund Te Rrish E Lidhur Nga Kembet Me Kete Person Se Ke Femije...edhe Femija Vete Nje Dite Do Na Gjykonte...
    Mendoj Pra Qe Ne Rradhe Te Pare E Bejme Per Veten Qe Te Jemi Te Lumtur Se Nj E Jete Kemi Njejohesisht E Bejme Dhe Per Femijet Tane...
    Sduhet Te Tregojme Shembullin E Shtypjes....dhe Durimit Nga E Keqja...

Lindim Te Lire Dhe Vdesim Te Tille.....

Flm
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    UNE MENDOJ NDRYSHE PER KETE GJE .
    SE NJERIU KUR MARTOHET ,KALON NJE FAR KOHE DHE KRYESISHT KUR KETA SJELLIN NE JETE NJE FEMIJ ,DASHURIA NDERMJET NJERI TJETRIT KTHEHET NE RESPEKT ..,DHE HUMBASIN ATO NDJENJAT E DASHURIS SE ME PARSHME ,ME FJALET E BUKURA (zemra ,je jeta ime ,e bukura ime etc ),ME SJELLJET ME TE MIRA TE PARTNERIT QE TE KRIJOJ BESIMIN ME TE ARSYESHEM KUNDREJT TJETRIT .KETO GJERA QE TI I KUSHTOVE BURRIT TEND ,APO GRUAS TENDE ,TANI DUHET TJA KUSHTOSH TE GJITHE FAMILJES ,FEMIJVE ....PRA FILLON RESPEKTI FAMILJAR ...
    THONE SE NJERIU PAS 1 KOHE MARTES 5 OSE 10 VJECARE PARTNERET KALOJNE NJE KRIZE MOSKUPTIMESH ,DHE NE KETE KOHE ATY DO DUKET ZGJUARSIA E CIFTIT ,PER TE RUAJTUR FAMILJEN NGA SHKATERRIMI ...SEPSE GRUAN APO BURRIN NUK E SHIKON ME ME SYRIN E DASHURIN PO ME SYRIN E NJE PJESTARI TE FAMILJES ,NUK DISKUTOHET E DASHURON ,PO JO ME DASHURIN E ROMANCAVE APO FJALEVE TE BUKURA ..
    E KAM TE DEGJUAR KETE GJE NGA NJE E NJOHURA IME ,QE HABITASHA NGA NJE DASHURI E ZJARRT PER BURRIN ISHTE KTHYER NE NJE MONOTONI E DETYRUESHME QE DUHET TE RRININ BASHKE PER SHKAK TE FEMIJVE .,MEGJITHSE E RESPEKTOJNE NJERI TJETRIN ..................

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Dhe Pikerisht Kjo Qe Thua Ti Eshte Respekt Po Jo Dashuri............ALNOSA
    Te Gjithe Kemi Nevoje Qe Ato Fjale Te Mira Qe Na Jane Thene Dikur Te Na Thuhen Gjithmone....
    Pse Duhet Te Zhduket Dashuria Edhe Te Kthehet Ne Monotoni...
    Ku Eshte Lumturia Ne Kete Mes Ku Jemi Ne Vete....
    Si Mund Te Jetosh Ne Monotoni E Respekt Per Femijen...
    Jo Duhet Te Jetosh Me Dashurine Edhe Femijen..
    Cdo Gje Ka Vendin E Saj..
    Dashuria Per Partenerin Edhte Tjeter Nga Ajo E Femijes ...po Eshte Dashuri Ama....
    Fjalet Zemra Ime ...jeta Ime ...ku Shkuan Valle...,??....

Te Dashuruar Perjete Jane Ata Qe Ne Rradhe Te Pare Mirembajne Dashurine Mes Tyre Pastaj Ate Qe U Japin Te Tjereve...
    Edhe Kjo Dashuri Megjithese Fatkeqesisht Ekziston Rralle...per Mua Eshte Gjithcka...

Flm
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 07-01-2007 më 10:42
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    DI_ANA vetem neper Libra ekziston dashuri e perjeteshme.Ne jeten Reale te pakten nga Eksperienca cdo gje ka 1 Kufi edhe mbaron.

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Vizitori" i befasishëm
    Nga biligoa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  2. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43
  5. Gjendja Aktuale Fetare Shqiptare
    Nga Anton në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 17:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •