Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 152
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Nuk eshte personale kjo teme PINK....
    Nuk e kam fjalen per nje gje qe mund te' behet monotone ose u venit,flas per dicka qe nuk vjen psh nga ne po nga dikush tjeter,psh i jemi venitur atij qe na donte dhe sna do me,i jemi merzitur dhe ai kerkon te kaloje ne dicka tjeter edhe pse ka femije....me ty
    Atehere lind pyetja cfare do beje ti po te ishe ti ne vendin e ketij personi qe nuk duhet me?
    Sado te sakrifikohesh ti e sado te lutesh e te qahesh kujton se do te jete e mundur ti ndryshosh mendjen tjetrit?
    Per cfare sakrifice flasim kur nuk varet nga ne ose kur ne vete kemi bere gjithcka po ja qe dicka eshte thyer nga ana tjeter dhe e pamundur ta ngjisesh...

Si mund te pranojme ne te jetojme pa dashurine e tjetrit,a thua kemi nevoje per meshire?
    A thua qe ky dikush tjeter vlen me shume se ne vete??
    Sa meshkuj kane lene femijet dhe kane ikur?...po kane ikur sepse kane frike pergjegjesite,sepse kerkojne aventuren dhe familja dhe mbajtja e saj u fut friken...

Ose sa meshkuj ke ti qe rrine me grate per femijet dhe kane nga 10 te dashura nga ana tjeter??

si mund te jetojme dhe te pranojme kete lloj jete?!!!

respekte
    Kjo eshte nje tematike shume e gjere qe nuk i gjehen dot pergjigjet ketyre pse-ve. Sic e permenda me lart njerezit jane te ndryshem , disa durojne dhe disa u japin duart. Varet se ku e fut veten dhe cfare kerkon ti nga jeta. Nese tjetri nuk te do me , patjeter qe duhet te kete nje arsye te forte !! Dhe sic e permenda me lart nese ne nje lidhje ka tradhti , abuzim fizik dhe psikoligjikisht atehere jam dakort tjetrit tregoi deren . Por nese nuk me paraqitet nje justifikim i plote , dhe thjeshte eshte nje kaprico e momentit sorry por je ti ajo qe ke probleme me lidhjet dashurore . (nuk e them per ty personalisht , thjesht ta mora si shembull ).

por megjithate mesa po shohim dhe ne shqiperi(besoj per atje e ke me shume fjalen) kane filluar dhe femrat ta ngrene zerin e tyre kundrejt tyre .. po te lexosh ka filluar dhe atje po rritet dita dites numri i divorceve . Gje e mire apo jo .. koha e tregon .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Kjo eshte nje tematike shume e gjere qe nuk i gjehen dot pergjigjet ketyre pse-ve. Sic e permenda me lart njerezit jane te ndryshem , disa durojne dhe disa u japin duart. Varet se ku e fut veten dhe cfare kerkon ti nga jeta. Nese tjetri nuk te do me , patjeter qe duhet te kete nje arsye te forte !! Dhe sic e permenda me lart nese ne nje lidhje ka tradhti , abuzim fizik dhe psikoligjikisht atehere jam dakort tjetrit tregoi deren . Por nese nuk me paraqitet nje justifikim i plote , dhe thjeshte eshte nje kaprico e momentit sorry por je ti ajo qe ke probleme me lidhjet dashurore . (nuk e them per ty personalisht , thjesht ta mora si shembull ).

por megjithate mesa po shohim dhe ne shqiperi(besoj per atje e ke me shume fjalen) kane filluar dhe femrat ta ngrene zerin e tyre kundrejt tyre .. po te lexosh ka filluar dhe atje po rritet dita dites numri i divorceve . Gje e mire apo jo .. koha e tregon .

Po edhe ne shqiperi eshte hapur mesa kam degjuar...
    Te drejta keto qe thua po ja qe ketyre pseve qe ti nuk mundesh tu pergjigjesh ose une!!!!.....Pikerisht keto pse du te di dhe te zbuloj!!

respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Si mund te duam dike dhe ne te njejten kohe te pranojme faktin qe kjo lidhje eshte shkatarruese??Cfare duhet te bejme?

Desha te shtoja ne kete teme qe nuk mund te rrish me dike qe te trajton keq,qofte me anen e dhunes ose qofte me anen e fjaleve vetem per faktin se degjojme nga shume njerez fjalet........"rri sepse e dua akoma"!
    Do te ishte me mire nga keta persona qe te perdornin me mire fjalet...."pikerisht sepse te dua nuk mund te duroj te me trajtosh ne kete menyre"..
    Domethene qe te kerkosh respektin e tjetrit do te ishte me mire te respektoje vetveten ne rradhe te pare.
    Duhet te refuzoni cdo lloj xhesti ose fjale qe tregon mungesen e respektit.
    Dashuria nuk e justifikon dot dhunen fizike dhe morale!
    Cfare do llloj tipi dhune te jete ajo nuk mund te kete asnje lloj justifikimi.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Anisa_Itali
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    diku ne bote por destionacioni eshte vlora.
    Postime
    35
    Kurse une do te thoja qe dy presona para se te vendosin te krijojne nje familje dhe te kene femije duhet te mendohen mire,dhe te shqyrtojne te mirat dhe te keqiat e njeri tjetrit.Nuk ka arsye pse te arine ne divorce dhe te zgjedhin kushe te mbajne femijet.E vertet ajo qe shkruajten para foleset qe kure mbaron dashuria eshte e kote te rishe me nje person edhe pse ke femije.Sote jemi ne nje bote te lire dhe ku mund te zgjedhim cfare eshte me e mire per ne.keshtu qe duke mos na detyruar njeri mund te evitojme te bejme keto gabime te renda per ne dhe femijen tone.Asnje s'na detyron te martohemi edhe pse ne shqiperi egziston akoma( qe vajza duhet te martohet me ate qe thone prinderit)por kohet sote kane ndryshuar dhe cdo gje eshte ne doren tone.Une do te thoja qe eshte mire te mendohemi para se te marim nje hape te tille keshtu qe nese nje familje arine ne divorc te pakten nuk paguan femija qe eshte krejt i pafajshem.Me respekt ANISA

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Anisa_Itali
    Kurse une do te thoja qe dy presona para se te vendosin te krijojne nje familje dhe te kene femije duhet te mendohen mire,dhe te shqyrtojne te mirat dhe te keqiat e njeri tjetrit.Nuk ka arsye pse te arine ne divorce dhe te zgjedhin kushe te mbajne femijet.Me respekt ANISA
    Flm per pergjgjen,

Jeten anisa nuk mund ta parashikojme dhe ta zgjedhim,po te ishte ashtu kurre nuk do te kishte ndarje!!

respekte
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    DI__ANA prinderit tane nuk mund ta Parashikonin te ardhmen edhe perseri bashke jane.Duhet sakrifikuar per te ,mbajtur gjalle 1 Lidhje edhe pse vdes Dashuria.

Sa per ate qe ke shkruajt me Lart qe ka persona qe keqtrajtohen edhe thone Rri sepse e dua per mendimin tim ata persona nuk kane Respekt edhe Stime per vetveten.Keshtu qe eshte e kote te nisesh nga Disa Raste Absurde per te klasifikur dicka qe duhet te jete Magjike edhe qe nuk duhet te Vdesi kurre.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO
    DI__ANA prinderit tane nuk mund ta Parashikonin te ardhmen edhe perseri bashke jane.Duhet sakrifikuar per te ,mbajtur gjalle 1 Lidhje edhe pse vdes Dashuria.

Sa per ate qe ke shkruajt me Lart qe ka persona qe keqtrajtohen edhe thone Rri sepse e dua per mendimin tim ata persona nuk kane Respekt edhe Stime per vetveten.Keshtu qe eshte e kote te nisesh nga Disa Raste Absurde per te klasifikur dicka qe duhet te jete Magjike edhe qe nuk duhet te Vdesi kurre.
    Po, nuk kane parashikuar dhe mund te jete ashtu sic thua ti.
    Po sa njerez ke ti qe kane ndejtur bashke pa qene te lumtur ose pa dashuri!
    E di ti a kane qene te lumtur vertet prinderit tane?!!!
    Apo kane ndejtur bashke per hir te nje mentaliteti qe ju vriste nderin?!!!
    Nuk jane raste absurde ato qe them une,jane pikerisht nje realitet i hidhur qe nuk mund ta shmangim!

respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Kush i ka bere Statistikat?
    Ajo mbetet Mister por duke pare menyren si respektonin njeri tjetrin mendoj se ka pasur Dashuri ne mes pasi edhe atehere nuk te detyronte njeri te merrje ate qe nuk doje.
    Realiteti i hidhur mund te kete ekzistuar paksa me pare por ne ditet e sotme nuk ka perse te arrihet ne te tilla pika pasi cdo njeri vendos vet per jeten e tij.
    Lidhje pa Dashuri nuk mund te kete ne ditet e Sotme.Te pakten ky eshte mendimi im.

Respekte edhe tija.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO
    Kush i ka bere Statistikat?
    Ajo mbetet Mister por duke pare menyren si respektonin njeri tjetrin mendoj se ka pasur Dashuri ne mes pasi edhe atehere nuk te detyronte njeri te merrje ate qe nuk doje.
    Realiteti i hidhur mund te kete ekzistuar paksa me pare por ne ditet e sotme nuk ka perse te arrihet ne te tilla pika pasi cdo njeri vendos vet per jeten e tij.
    Lidhje pa Dashuri nuk mund te kete ne ditet e Sotme.Te pakten ky eshte mendimi im.

Respekte edhe tija.
    Ketu jam dakort me ty ,po nuk duhet te kete,po ja qe ka dhe per kete gje flas ne kete teme!
    Ka akoma njerez il santo qe i perulen nje mentaliteti dhe gjykimi te vjeter.

respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ata njerez DI__ANA ta shpjegova me lart u ka humbur Gjykimi edhe Autostima.

Nuk mund te bejme asnjegje per ata pasi cdo tentativ do te ishte e kote.
    Ata njerez qe kane arrit ne ato pika kane pas dike me prane vetes qe i kane treguar gabimin qe po bejne por perseri vazhdojne te ecin ne ate Rruge.

Dream your Life & Live Your Dream!

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Vizitori" i befasishëm
    Nga biligoa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  2. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43
  5. Gjendja Aktuale Fetare Shqiptare
    Nga Anton në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 17:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •