Une mund ta quaj veten me plot goje 1000% shqipetar![]()
Une mund ta quaj veten me plot goje 1000% shqipetar![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Une e quaj veten shqiptare,nga dita qe kam lindur deri ne diten qe do te vdes.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
Brunoe me shume 100% shqiptar.Une?Vetem para vehtes jam i tille e kam zotin deshmitar.Ketu ku jetoj nuk i vete mendja njeriu se c`kombsi ka!Pse?... ka shume.
100/100 + .... - SHQIPTAR.
Jam Shqiptar dhe nuk i Luan As Gjylja Dhe As Topi Kėto Fjal
Normal daku qe 100000000% shqiptar e quaj veten.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Padyshim qe jam Shqiptar, jo sepse aderoj ne SH.A.B.K.SH. (Shoqata Atdhetare per Identitet dhe Bashkim Kombetar) por e dua me zemer kete vend. Kush ka deshire qe te aderoj ne kete shoqate mund te me kontaktoje me mesazh privat.
Nėse thonė se lufta dėmton paqen unė "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta pėr liri ėshtė paqia vetė!
Normal pra; nuk mund te thote se eshte Gjerman apo se eshte nga Skotlanda se do te genjente.
Hapesi i temes ishte shume i sinqerte dhe e di peshen e fjales te cilet shume njerez me kaq lehtesi e thone, "Une jam Shqiptar" prandaj edhe nuk ngutet, ngurron dhe thote, jam vetem gjysem Shqiptar.
Keta qe identifikohen qe jane 110% e nje Shqiptar e gjyse, Shqiptaria e tyre matet me promila.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
nqs ti do jetoje atje do ta adhuroje cik me pakndihem kaq keq qe sdmundem te banoj ne vendin tim qe e adhuroj kaq shume
po ne qe flasim dhe nja 2-3 gjuhe te tjera (disa me mire se shqipen) ca duhet ta quajme veten kshu?Derisa flas shqip, ca ta quaj veten, kongolez? normale qe e quaj shqiptar
[QUOTE=Noizy;1496815]Do kishja deshire te dija nga ju forumista se sa Shqipetare e ndjeni veten ju ?
_B_r_U_n_O_
fakti qe jetojm jasht nuk nuk na ben te ndjehemi me pak shqiptar.
une e adhuroj vendin tim por kushtet me detyrojne te jetoj ketu ne berlin
sado qe jetojme mire prap me mungon gjuha ime, njerzit, rruget me thon te drejten shurma e mengjesit kur hapen qepenat e dyqaneve.
knej eshte shume qetsi sa duket sikur ka vdek ndonje.
jam 100.... % shqiptare dhe e them me plot krenari qe jam shqiptare
Jeto sot se neser nuk i dihet
1% .....................
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt