Close
Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 218
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shefqeti11
    ..jemi te dobet se nuk e duam vet veten, e lem ate pas dore...jemi te dobet se zemren e paskemi me shume porta...dhe ngado futen njerz te ndryshem e na lendojn...por nuk duhet te jemi keshtu...nuk duhet!
    Do te preferoje ne te vertete qe te mos kishe porte ne zemren tende?
    Do te doje ne te vertete te ishe dikush tjeter?
    Sigurisht qe ka shume njerez qe na lendojne dhe nuk je i vetmi...po ne vete a e ke menduar se edhe ne "te miret" mund te kemi lenduar dike,qofte edhe pa dashur nje gje te tille?!
    Bota rrotullohet,ndonjehere ne vete nuk zgjedhim ata qe ne te vertete na duan,po zgjedhim pamundesine dhe ftohtesine dhe i bejme keq dikujt qe na do me te vertete!

respekte
    "Carpe Diem"

nuk do te preferoja asgje, vetem te mos vazhdonte lendimi i ketij shpirti, ashtu sic eshte bere nder vite duke falur vetem dashuri...kete doja ta ndaloja!

edhe ne kemi lenduar dike, nuk mund te them jo, dashur apo pa dashur,,,por, kete nuk arrij te kuptoj, perse te ket lendim dhe dhimbje!?...kaq e veshtir eshte te ket vetem dashuri ne kete bote...!?...histori e gjat...

Respekt te sinqert per ju Diana, e fort dhe e dashur...
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anėtarėsuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    Diana te pergzoj per ket tem shum interesante,une mendoj qe njeriu eshte vetvetja dhe i kompletuar .......sikur te jemi gjysem sdo jetojm dot.......shum shpesh jetojn njerzit edhe te them ter jeten vetem.....nese takon dike qe e don qe dashurohesh nuk don te thot qe ke gjet gjysmen tjeter te te vetvetes .
    Mirpo kur dashuron diken kur e don me gjith fuqin e shpirtrt (bota shpirore kjo mund te them )aty don te thot ke gjen gjera te njejta me vetveten qe perputhen ne shum aspekte ...dhe per ket arsyje mund te them qe edhe zgjat nje lidhje me shum...mirpo bota shpirtroe mund te them qe ka te bej gjithqka qe ehste e lidhur shpirtnisht me vetveten nuk ka te bej vetem em dashuron kemi edhe ndjenje miqsie ,familje ,tragjedi,gezime etj) ky ishte mendi mi pershendetje Diana
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 mė 08:35

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shefqeti11
    nuk do te preferoja asgje, vetem te mos vazhdonte lendimi i ketij shpirti, ashtu sic eshte bere nder vite duke falur vetem dashuri...kete doja ta ndaloja!.

Pershendetje edhe respekte per ty,

Eshte e vertete qe arrin nje moment ne jete ku ne te cilen vuajtja eshte teper e madhe dhe e padurueshme per njeriun...
    Nuk jemi te zotet te komandojme ndjenjat,nuk jemi te zotet qe te mos duam dhe te falim te gjitha ato qe kemi ne zemer..!
    Nuk jemi te zotet te largojme zhgenjimin....nuk jemi te zote te detyrojme te na duan ne pafundesi...nuk jemi te zotet per te tjeret...po ama jemi te zotet e vetes!
    Jemi ata qe japim,qe kemi dhene dhe qe do te japim gjithmone!
    Cfare mund te japi me shume nje engjell?!
    Nuk e pengon ti lendimin dot,as une dhe as dikush tjeter....e di perse?!
    Sepse prandaj eshte krijuar zemra...
    Vazhdo te jesh ai qe ke qene dhe mos u mundo te ndryshosh,jep ashtu sic ke dhene se nje dite edhe per ty do te japi dikush!
    "Carpe Diem"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa veshtir qenka te japesh e mos te marresh asgje!Dhash qdo gje nga jeta ime e lash vetem frymen po ai qe u dasht te me jap diqka nuk eshte me kurse ata qe marrin e nuk mendojn te kthejn jetojn,mashtrojn,tradhetojn lendojn e asnjeher nuk i bren asgje pse?Degjoj lexoj shof vuajtje po qdo njeriu e vetja i duket unikat sepse e ndin me shpirt.Sot thuase te gjitheve na u ngjallen kto ndjenja pikllimi kta lot mallengjimi athua eshte ndoj dite e posaqme apo vete mallengjimi vij pa orar pa paralajmrim.Koka me qahet nga dhembja,por e duroj,syt me jan shterrur nga lotet smun ti ndali te varri erdha dialli ishte aq i fort te ishte thar edhe bari mbi varr u ula fshehurazi nga te tjeret te qaj te ngopem por nuk kisha te ndalur.Athua po te flasesh nga varri edhe Ti do me quaje te pabes pasi te dhash besen qe nuk qaj por loti sme degjon e degjon vetem zemren at cop qe ka mbet ta quaj zemer.
    Nuk dij shpirt ken ta qaj perpara mu bene shum athua deri kur do te duroj keshtu?
    Do te behem e merzitshme per te gjith dhe kur une te vdes me siguri kta njerez qe ruhen nga une mos te qeshin mos te kendojn do te jen te lumtur megjithese mundohem mos te prish disponimin e askujt.
    Kujt ti them qe kam dhembje o shpirt me vjen keq edhe prej ketyre miqve te mrekullueshem qe i gjeta pak von por me mire von se kurr,sepse isha aq e mbyllur vetem me kta fmij qe jan bere pjes e jetes sime dhe vetem me ta e gjej veten kur flas nuk me kuptojn por kur me shofin me sy te skuqur edhe ata lotojn me afrohen dhe me mbajn ballin ah sa shum i dua dhe vetem per ta do mundohem te jem e fort(nxenesit e mij)
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    As sot nuk ka ndryshim ne mua.Dita e diel me lodhe shum,jam e dobet edhe fizikisht sot,qdo pjes e trupit me dhemb po zemra me se shumti.Ajo nuk dhemb por lengon nga vuajtjet eshte lodhur e shkreta.
    Me veshtiresi po shkruaj sot me ikun shkronjat nga lotet.
    Tash do te deshiroja ta gjej at qels te zemres sime dhe ta zbrazi te teren,ti largoj ato kujtime te ngulitura por nuk e gjej dot ka mbet e mbyllur e qelsi eshte thell ne toke,nuk kam mundesi ta marr.
    Q'te duhet zemra pasi nuk mund ta shfrytezosh per ardhmeri por vetem per te kaluarat.Sdi si mund te jetoj njeriu vetem me te kaluaren asnjeher nuk mund te mendoj asgje tjeter por vetem te shkuaren e dhimbshme.
    Shiqoj nga dritarja dhe shof fytyra te qeshura mundohem edhe une te qeshem po nuk me shkon se edhe buzeqeshja vije nga zemra por tek une ka mbet e pa instaluar.
    Do te mundohem me mish e me shpirt te jem perafersisht ajo qe isha dikur nese ja dal meritat jan te juajat miq te mij ketu nga FORUMI SHQIPTAR pa cek me emra asnjerin te gjithve ju dua.......
    e panjohura
    P.S.KURR MOS PERJETOFSHIT AT QE PERJETOVA UNE!!!!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura
    ,qdo pjes e trupit me dhemb po zemra me se shumti.Ajo nuk dhemb por lengon nga vuajtjet eshte lodhur e shkreta.
    Me veshtiresi po shkruaj sot me ikun shkronjat nga lotet.
    Tash do te deshiroja ta gjej at qels te zemres sime dhe ta zbrazi te teren,ti largoj ato kujtime te ngulitura por nuk e gjej dot ka mbet e mbyllur e qelsi eshte thell ne toke,nuk kam mundesi ta marr!
    Pershendetje luftetare,

Zemra te eshte lodhur dhe shpirti te eshte vrare,po celesi nuk te ka humbur!
    E ke futur ne nje sirtar dhe te lutem qe ta marresh!
    Merre dhe hape zemren dhe zbut kujtimet...merre dhe mendo qe jeta duhet jetuar,mendo qe edhe ti ashtu si ata njerez qe jane jashte,edhe ti e ke mundesine te qeshesh dhe te mos vuash!
    Mendon ne te vertete qe mund te ndryshosh dicka per ato qe ndodhen ,duke qare?!
    Mendon qe keshtu mund te jete i gjalle kujtimi i tyre?!
    Mendon qe ata do te donin te te shikonin keshtu?
    E di ti qe me vuajtjen tende dhe shpirti i tyre nuk prehet i qete?!
    Merr fryme nga jeta,mos shiko vetem erresiren,fshiji lotet dhe arsyeto...llogjiko...enderro..
    Ku i cove endrrat valle?Kaq shpejt tu mbaruan?!
    TI jeton,a me degjon,ti vete jeton.....dhe dua te jetosh!
    Jeto per veten,jeto per ta dhe jeto se duhet te jetosh....
    Kujtimet mbaji ne zemer,po zemren mos e mbyll se ka vend ajo edhe per gezime,edhe per lumturi...

respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Shum po mundohem ta hap kete te shkret zemre po si duket eshte ndryshk qelsi,nuk ben pune fare...

Eh sa do te doja te isha edhe une e lumtur!Te jetoj si nje flutur qe isha e jo krahthyer.Q'te bej kur mu thyen krahet ne start.Me kto cop krihesh mund te fluturoj vetem gjere te vendi im i preferuar..... dhe anasjelltas.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura
    Shum po mundohem ta hap kete te shkret zemre po si duket eshte ndryshk qelsi,nuk ben pune fare...

Eh sa do te doja te isha edhe une e lumtur!Te jetoj si nje flutur qe isha e jo krahthyer.Q'te bej kur mu thyen krahet ne start.Me kto cop krihesh mund te fluturoj vetem gjere te vendi im i preferuar..... dhe anasjelltas.
    Mundohu dhe hape dhe ke per tja arritur nje dite!
    Lumturine ne jete e marrim nqs e duam!
    Dua te behesh me e forte dhe te marresh force dhe kurajo nga jeta....nuk je flutur krahethyer,po je vetem e plagosur...dhe nje dite do te sherohesh mikja ime..

respekte
    "Carpe Diem"

e shemtut
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Perse ky trishtim duhet te beje pjese ne jeten tone?
    mendoj qe arsyeja eshte qe te arrijme te kuptojme sa vlere dhe sa mire na ben gezimi pastaj ne jeten tone...nqs do ishim gjithmone te gezuar e te lumtur...si do ndiheshim do ndiheshim vertete te tille????Nuk do na beheshin te merzitshme ndjenja te tilla???

Did it hurt?
    what?
    when u fell from heaven?!

Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •