Toleranca,Mirekuptimi,Sinqeriteti jane gjerat me kryesore ne nje dashuri.
Toleranca,Mirekuptimi,Sinqeriteti jane gjerat me kryesore ne nje dashuri.
Besoj te ekzistenca e gjysmes time?
Une per vete jam i plote derman edhe skam nevoj per gjysma. :P
Normale qe ne 1 Cift mendoj se partneret plotesojne njeri tjetrin.
Po normale eshte kur thua qe kam gjetur gjysmen time, jo se ke gjet te nje person ato qe te mungojne apo mendon se nuk i ke,por ke gjetur nje person qe te kupton,arrin te kuptoje se cfare do te thuash etj etj.
Mendoj se ka shume njerez qe kane pak a shume te njejtin karakter edhe jane bashke,per kete po flitet apo jam jashte teme une........... !!!
Postuar mė parė nga Zemrushja
zemrushja ka then ato qe do thoja edhe un skam ca shtoj tjeter ne kete tem
nese nje njeri te pranon sic je edhe ti e pranon sic eshte ai njeri vertet do gjej lumturin shpirterore![]()
Partizoni
do te thuash me kete qe mund te gjesh shpirtin binjak?nqs este dashuri e paster dhe e sinqert kryesisht nuk eshte e veshtire per ta gjetur kete gje..po ku eshte dashuria e sinqert pra???asnjeri se di besoj .Postuar mė parė nga DI_ANA
do te thuash me kete qe mund te gjesh shpirtin binjak?nqs este dashuri e paster dhe e sinqert kryesisht nuk eshte e veshtire per ta gjetur kete gje..po ku eshte dashuria e sinqert pra???asnjeri se di besoj .
PO UNE BESOJ TE SHPIRTI BINJAK PO TE SINQERITETI I TE DYVE MUND TE THEM EDHE PO EDHE JO...
PO PO GJETE PERSONIN QE ESHTE AJO GJYSEM MENDOJ SE I KE TE GJITHA DHE JE I KOMPLETUAR TERESISHT....
DUHET RRUGE E GJATE EDHE ME VUJTJE EDHE ZHGENJIME TE TEPERTA PER TE GJITHE PO BESOJ QE NJE DITE ARRIJME TE KJO GJYSEM....ARRIJME...
RESPEKTE DHE FLM
"Carpe Diem"
dashuria e vertete jetohet vetem nje here dhe pas kesaj nuk dashuron me por thjesht mund te jete kopje e dashurise se pare ,Postuar mė parė nga DI_ANA
asnje dashuri nuk jeton me ghate pervecse ne shpirt dhe jeta vete koha nuk te ndihmon te perjetosh perhere dashurine e vertete .njeriu eshte nga natyra veteshkaterues dhe nuk eshte i zoti te mbaje ghalle nje dashuri te vertete duke e jetuar perhere ate ,
Po gjete ate gjysmen tjeter, fluturon pastaj ca te dush ben. Po qe i lumtur shpirterisht me gjysmen tjeter, pastaj jeta eshte me e cmuar.
Por sic kane ardh kohe sot eshte veshtire me gjet gjysmen tjeter. Vec po ta coi zoti si dhurate e shperblim ndaj sjelleve te dobishme qe ke bere.
Ehe Te Keqen E Zotit Tend E Michi ..
Prit Gomar Te Mbij Bare I Thon Kesaj Pune ...
Po Ne Qe Nuk Kemi Sjellje Te Dobishme Nga Ti Presim ??
Ne Nga Ferri Apo Jo ??
[QUOTE DI ANA]Ne shumicen e rasteve shume psikologe thone qe dashuria midis dy njerezve jeton gjate kur ata jane gjysma e njeri tjetrit dmth perputhja ne shume gjera,karakter,dhenie,etj
[/QUOTE]
Si thua te jene te ngjashem? Ne c'aspekt?
Te kene deshire te dy te behen president te shtetit. Te kene te dy deshire te realizojne kariere ne te njejtin profesion. Te kene pamje sa me te ngjashme. ....te jene te se njejtes gjini , ne menyre qe ngjashmeria te jete sa me e plote?!!
Mendoj, mbase, keto gjysma duhet te jene opozite ndaj njera-tjetres qe te mund te perputhen. Dhe jo te kene synime per gjera te njejta, sepse aty s'mund te kete ndjenja tjera pos rivalitetit dhe hiles.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt