Ka disa njerėz,qoftė meshkuj qoftė femra,egzistojnė nė tė dy sekset,tė cilėt e duan dashurinė skllave,pa krah,tė verbėr,tė ēalė,tė mplakur, tė rudhur,tė ēmėndur,tė vuajtur,tė tretur...sepse kėshtu mund tė kenė pushtet mbi atė.Kėta lloj tė cilėt unė kam hasur mjaft nė jetė,jan krenar dhe mburren dhe...E di ti se quhen nganjėherė me shum fat e aftėsi? Unė personalisht kam bindjen se mendoj e gjykoj mė drejtė kur dashurinė e dua tė shkėlqej,tė rinojė,tė shpėrthejė,tė shėndoshė,fisnike,me krahė..tė flururojė...e pse jo? Pėrse do trėmbem ? Se mos mė iki? Jo.Dashuria ime le tė fluturoj sado largė...largė.. ajo pėrsėri do kthehet nė folen e saj, nė zemrėn time.Dashuria ngjan shum me dallandyshen, tė cilat shtegėtojnė.Ndaj duhet tė jemi tė gatshėm e tė aftė tė shtegėtojmė bashkė me tė.Vetėm kėshtu kemi shkrirė e jemi bėrė njė trup, njė shpirt i vetėm kudo qė tė ndodhemi!Kėtė e siguron njeri? E garanton tė pa thyeshme,tė pa prishur,tė pa cėnuar?...Po. Por...duhen dy.Gjithmon dy.Si njė trup qiellor qė ne e shohim nga larg tė shkėlqejė por nuk ėshtė vetėm! Janė pėrsėri dy.Ėshtė trupi i ngurtė dhe drita qė pėrplaset nė tė.Pra hajde o dritė e pėrplasu nė shpirtin tim tė duket qė largė ndriēimi vezullues.
GJITHMONĖ LAVDI DASHURISĖ
Krijoni Kontakt