WOWPostuar mė parė nga SaS
Nėse jeta jote do tė varej nga dashuria ime pėr ty, tė siguroj qė ti do tė ishe I pavdekshm.
WOWPostuar mė parė nga SaS
Nėse jeta jote do tė varej nga dashuria ime pėr ty, tė siguroj qė ti do tė ishe I pavdekshm.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
AMOUR....
Nje dite prilli ti erdhe ne jeten time si uragan....te cdo xhest i joti ti ndeze zjarrin ne mendimet e mia...
Syte e tu bene punen tjeter duke ngrohur zemren time...
Megjithe tymin e sketerres qe me verbonte,megjithe muziken e sirenave qe me trulloste,ne syte e tu prej figurine,gjeja dashurine te cilen ti doje te me dhuroje...
Nuk ishte nje histori klasike,nje histori banale sic mund te kisha jetuar deri diku...
Era frynte lehte te floket e tu ,ti ishe ketu si nje pranvere ne rrugen time,si nje diamant i rrezuar nga kutija e tij...
Te vetem ne kete drite,me kishin kapur rrjetat e dashurise,dhe duart tona te shtrenguara qendronin si per te treguar forcen e vertete te dashurise...
Nga dashuria qe ti nxirrje nga syte e tu ,e dija qe qe per kete jete dhe per ate mbas saj ti ishe projekti im i vetem...
E dija qe fluturonim te dy nga i njejti aeroport per nje udhetim te gjate drejt nje lumturie te pafund...
Buzeqeshjet qe ti me dhurove me bene te kuptoja qe ishim bere per te qene te dy ne kete bote te madhe ..
Ne ishim si dy femije ne kete toke,ne folem,ne u ngjitem me njeri tjeterin dhe u prekem te pangopur nga kenaqesija...
Urtesia jote me dha lehtesine,durimi yt me dha besimin,dashuria jote me dha lumturine dhe xhentilesa jote me dha dehjen per jeten...
Prej teje engjelli im munda ti thoja lamtumire te gjithe fantomave qe ishin ne shpirtin tim dhe qe e kishin rrethuar,te gjithe ketyre djajve qe me gerryenin nga brenda...
Dhe keshtu... per dashurine....
.........mbi te gjitha lartesite e kesaj bote duke gerthitur dhe mbi te gjitha muret e kesaj bote do te doja te shkruaja....te kam dashur...te dua dhe do te te dua perjete!
"Carpe Diem"
PASION..........
Per ty te gjitha kenaqesite,per ty te gjitha detyrimet!!!!
Ti me ben te kujtoj bukurine e perkedheljes,sharmin e neteve pa gjume...
Gjoksi yt eshte aq i bute sa zemra jote eshte e mire..
Ne i themi njeri tjetrit gjera pa fund dhe pa mbarim...
Duke u perkulur drejt teje mbreti i endrrave,me duket sikur thith parfumin e gjakut tend i cili me ben qe te shoh vendin me te thelle te zemres tende te fuqishme...
Syte e mij ne kete nate te erret behen syte e tu dhe une pi frymemarrjen tende me helmim dashurie!!
Ne keto caste lumturie qe ti me dhuron me pelqen te shtrengohem dhe te strukem pas teje...me pelqen kur gishtat e mij perkedhelin koken tende dhe kurrizin tend ne nje menyre elektrike...
Me dehje dhe etje akoma me te tepert,parfumi i trupit tend me jep kenaqesi te papershkrueshme..
Eshte nje harmoni teper e ndjeshme qe zoteron trupin tend te mrekullueshem..nga te gjitha gjerat e bukura qe e rrethojne,nga te gjitha objektet e erreta ose roze qe kompozojne trupin tend,asgje tjeter nuk mund te preferohet tjeter,sepse cdo gje jotja ja kalon gjithckaje...
Krahet e tu,kembet,beli yt ,barku dhe gjoksi yt,....keto jane frutat e pasionit qe gjej te ty...te cilat hutojne dhe bejne kaq te ndjeshem shpirtin tim dhe thellesite e tij me sekrete...
Keto parfume te shkembyera dhe keto te puthura pafund na bejne qe te kemi pershtypjen e nje udhetimi drejt qiellit blu ,ne planetin tone blu,ku dielli shkelqen dhe na jep akoma ngrohtesi...
E si do te mund te kerkosh dicka tjeter ne nje vend tjeter kur cdoa gje tek ty nuk ka venitje dhe as mbarim...
Zemra jote e bute me eshte ngulitur te imja dhe e di qe ti do jesh dashuria ime perjete...
"Carpe Diem"
L'homme commence par aimer l'amour
et finit par aimer une femme.
La femme commence par aimer un homme
et finit par aimer l'amour.
Mashkulli fillon te doje dashurine
dhe mbaron me ne fund duke dashur nje femer,
femra fillon te doje nje mashkull,
dhe perfundon duke dashur dashurine...
"Carpe Diem"
Edhe nqs nuk te them perdite te dua...
Keto fjale mundohem gjithmone te ti bej ti kuptosh ne menyra te tjera....
Per besimin dhe mirekuptimin,per nje perkedhelje ose nje xhest te bute...
Per nje buzeqeshje qe ne menyren e shprehjes sa saj do te thote shume...
Per nje shikim,per nje te puthur...
Per nje qetesi qe perkthen shume gjera qe dua te te them...
Sepse dashuria ka njemije fytyra dhe nje gjuhe te privilegjuar.....
Per te dy zemrat tona qe do ti ndajne bashke gjithmone..
Di_Ana urime per shkrimet,por..me prano nje keshille.Gjeja per te cilen do te behesh pishman nje dite ne jeten tende jane keto ore qe i ke humbur duke i shkruar ketij personi qe ne 85% eshte duke shijuar shikimin e nje femre tjeter ashtu si bente dhe me ty.
Mos me keqkupto,njeriu i sinqerte dhe i ndjeshem sot gjithmone humb,te uroj qe te zgjohesh me pare se te te thyeje dashuria per te.
Kam pare shume mikesha te miat te cilat asnjehere nuk kane patur fat ne dashuri vargjesh dhe prozash pro-reklamimi ndjenjash qe nuk kane nevoje per furce.Sidomos meshkujt behen edhe me te paperfillshem kur ia var shume duke i thur vaegje.Te uroj bashkim me te dhe te jete romantik si shpirti yt ne menyre qe te kuptoje.
Te dua,te dua ashtu si vetem ty mund te te dua.....
Menyra jote qe me shikon,deshira per te me kuptuar...
Menyrat e tua per te me prekur,kenaqesija qe ti me jep ne nje menyre qe askush nuk me ka dhene,kjo njohje perfekte qe njohim te dy te njeri tjetrin.......
Te gjitha keto me japin deshiren te te them dhe te te them...
Te dua si asnjehere nuk kam dashur.
Te falenderoj per keshillat...dhe urimet.Postuar mė parė nga XX22
Nga ana tjeter desha te te thoja qe per mua nuk eshte kohe e humbur fare te jesh sentimentale dhe romantike..dhe ne jete kurre nuk duhet te behemi pishman per dicka ne te cilen kemi qene te lumtur,sado e shkurter te jete kjo kohe,po ama e kemi shijuar dhe jetuar dhe kjo eshte lumturia....
Po eshte e vertete qe te jesh i ndjeshem sot nuk vleresohet dhe e di qe merret per dobesi,po une personalisht besoj te dashuria dhe forca e saj,besoj te njeriu qe dua,besoj te endrrat...
Dhe nuk mund te besoj qe sentimetalizmi dhe romantizmi nuk ekzistojne te mashkulli,ka meshkuj e meshkuj,po e di qe keta lloj meshkujsh qe enderrojne dhe jane te ndjeshem ashtu sic jam une....po te tille ekzistojne.
respekte
"Carpe Diem"
Di te them vetem nje gje per ty DI ANA
Sinqeriteti dhe liria e mendimeve te tua te bejne te humbasesh egoizmin e inercise humane dhe te shohesh se sa buku eshte kur ne kete Bote njeh njerez si ty DI ANA.
pershendetje
danjo
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Te falenderoj shume per keto fjale qe thua.....shume prekese..Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt