Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e pishtari
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    75

Thonë se shqiptari është brumë i papunuar

Kame vene re qe ne shqiptaret kur bejme muabet me nje te huaj mundohemi
    qe dhe ne i kemi natyren apo nga menyra se si i bejme gjerat jane te nje llojta me ate te huajn qe bisetojme?

kurese kure bejme muabet me nje shqiptare mundohemi ti tregojme se ne kemi nderrua vece vendi dhe jo zakonet?

dhe nje nga inteligjenca shqiptare Dritro Agolli per kete gje ka then SHqipetarin coje ku duashe ai i pershtatet vendit sepse eshte brume i pa perpunuar

si mendoni?

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Eshte e vertet se shqiptaret pershtaten me se miri me ambjentin rrethues kudo qe te shkoje, ashtu si eshte i vertet fakti tjeter se veset e kqija nuk i harrojn..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    thuaj per ata shqiptar qe duan te bejne lekun pa pune !!! nuk mund te perfshish te gjithe ne nje vend !!! zoti iu bekofte
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Eshte e vertet se shqiptaret pershtaten me se miri me ambjentin rrethues kudo qe te shkoje, ashtu si eshte i vertet fakti tjeter se veset e kqija nuk i harrojn..
    Mos na nxij kaq shume se dhe veset e mira nuk i harrojme, si bujaria, mikpritja, mbajtja e fjales [per mire] e tjere.

kam pershtypjen qe kur sillemi si te huaj kur flasim me te huajin, ka te beje me natyren tone rrespektuese ndaj kultures ku shkojme, pasi e cilesojme vendin ku shkojme si shtepia e huaj apo e mikut, dhe qe si e tille duhet rrespektuar bashke me njerezit e vet. Nuk eshte inferioritet por nderim ndaj shtepise se tjetrit, por edhe pa humbur karakterin tone si shqiptare me disa tipare tonat.

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Qe jemi ca te ligje jemi ne,...
    E keqja jone eshte (nje nga te keqijat) se nuk duam njeri-tjetrin.
    Shumica plasin po ta shohin tjetrin te rregulluar.
    Me c kam vene re une (nuk e kam stjuduar tamam temen) popujt e tjere kur jane ne mergim ,bejne shume per njeri tjetrin...Punesojne njrei-tjetrin ,behen ne bashkesi dhe shume te organizuar.
    Ne ,mo xhan ,ka mundesi te vemi ca me larg????
    Sa per te huajt ,ndonjehere shesim krundet per miser.
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga pishtari
    qe dhe ne i kemi natyren apo nga menyra se si i bejme gjerat jane te nje llojta me ate te huajn qe bisetojme?

kurese kure bejme muabet me nje shqiptare mundohemi ti tregojme se ne kemi nderrua vece vendi dhe jo zakonet?

dhe nje nga inteligjenca shqiptare Dritro Agolli per kete gje ka then SHqipetarin coje ku duashe ai i pershtatet vendit sepse eshte brume i pa perpunuar

si mendoni?

Nuk po e kuptoj fare se cfare doni te thoni me kete teme!!!
    Sa per thenien e DRITEROIT nuk me duket fare e pershtatshme per ne shqiptaret,aman vetem keta mos na i krahasoni me patriotet e kombit se do ishte shume turp!!!!
    Ne jemi shqiptare dhe jemi njerez me tradita,me kulture dhe me dije te larta...
    Kjo eshte treguar me se miri edhe ne vendet e huaja,ku stundentet shqiptare jane te paret neper shkolla,eshte treguar te femijet shqiptare qe dalin te shkelqyeshem dhe ngrejne flamuret e vendeve te ndryshme...,eshte pare te zoterimi i gjuheve te huaja nga ne shqiptaret,eshte pare te shume e shume njerez te afte qe na perfaqesojne ne cdo lloj profesioni,ne cdo lloj arti etj etj.
    Smendoj qe nje "brume i paperpunuar" do ishte i afte te bente gjithe keto gjera,sepse pikerisht jemi shume te perpunuar dhe skemi nevojen e te tjereve per tja arritur qellimit ne jeten tone!
    Nqs ka patur raste te keqija te cilat na kane ulur vlerat si popull,mund tju them qe ne cdo shtet ka njerez te ndryshem,ku disa bejne mire,dhe disa bejne keq!
    Po shqiptari do gjykohet sepse nuk eshte ne vend te tij!!!
    Jemi shqiptare dhe jemi njerez me vlera dhe me cilesi te larta,te cilat nuk i kane shume popuj.........

Respekte per te gjithe
    "Carpe Diem"

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Sdi me e lexu ate qe ke shkrujt lale...keq me vje. ! Gjithsesi...
    Shqiptari o brum i paperpunum do te thote : Qe perpunohet nga menyra e jeteses dhe shoqerise ku ai jeton. Jo se jena popull dru.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga pishtari

si mendoni?
    Ca do te thote brume i paperpunuar se nuk e kuptoj kete krahasim?

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Per mua eshte e kunderta..eshte nje brume i punuar shume dhe keq...duhen ndryshuar ingredientet..Perndryshe do te kemi te njejtin rezultat gjithmone.

i/e regjistruar Maska e pishtari
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    75
    Ne jemi shqiptare dhe jemi njerez me tradita,me kulture dhe me dije te larta...
    Kjo eshte treguar me se miri edhe ne vendet e huaja,ku stundentet shqiptare jane te paret neper shkolla,eshte treguar te femijet shqiptare qe dalin te shkelqyeshem dhe ngrejne flamuret e vendeve te ndryshme ?????...
    Pyetje per ju DI_ANA une mendoje qe nga neve del nje i mire e nje 100 njerze te tjere qe ka ky i mire mbrapa jane hajdut kriminel te pa bese zhvates ejt
    dhe as njeri nuk punone per tjetrin perfundimi te gjithe humbje
    referou historise qe nga Skenderbeu e me radhe
    Ndryshuar për herë të fundit nga pishtari : 28-04-2007 më 18:19

Tema të Ngjashme

1. Roli i UNMIK në Kosovë
    Nga Hyllien në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 26-11-2009, 01:04
  2. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  3. Shqiptari shmang tragjedine
    Nga AjSi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 22:36
  4. Shqiptari i ri
    Nga ZANOR në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 12-11-2008, 03:08
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2003, 11:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •