Nuk kerkoj asgje,asgje nga kjo jete,vecse pak qetesi,e shpirtin tim te qete.
Kurre nuk dua te nderroj mendje,keshtu do te vazhdoj,se kerkuari per qetesi,derisa zemra te me pushoj.
E ndoshta skam fare te drejte,se rruga e kesaj jete,sdo kete qetesi asnjehere,por une si e cmendur kete rruge do te ndjek...
Ndoshta fytyren e qetesise,asnjehere s;do ta takoj,por me guxim edhe me shprese kurre s;do te ndaloj.Sepse nje thike e mprehte,zemren trupin ma ka pushtuar,e plaget e asaj thike,qetesine ma kane trazuar!!!
Nese te desha pa mbarim dhe te prisja e heshtur mos u pergjigj,por me kujto une serisht te kam mbetur,mos u tremb kot tani se gjithcka ka mbaruar,por mbyll syte ne vetmi me kujto duke me harruar,sdo dal ne rruge te takoj,per shume gjera jam penduar,vec njeres besnike i qendroj se ty fort te kam dashuruar.
Tani qe mbetemi larg-larg do te kujtohemi vec ne heshtje,une ne zemer dhimbje plage,ti me perbuzje dhe urrejtje!
Behu i mire i dashur ashtu si te rris ne mendje,ashtu zgjohesh damareve te mi dhe une e nis nje dite me iluzione narkoze qe nuk me leshon enis nje dite plot jete,kjo do te thote plot TI,nje dite qe smbaron kurre,as kur vrapoj rrezohem rrokullisem brenda jetes se shpifur brenda peshperimave te saj dhe llafeve te kota te njerezve xheloze.....lutet te nderrohet dicka ne mua psh ndonje nga rruget ku eci perdite me veten fshehur ne xhep ndonje tavoline ku mbeshtes koken edhe qaj.
Un perdite rinis jeten me forca te njejta qe kaluan ne mua nga i vetmi shikim yti forca qe zhduken mbremjeve bashke me ty,une pashe e mbytur ne deshperim edhe lot si lindi dhe perendoje dielli i dashurise sone!!
Krijoni Kontakt