Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 106
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    MON AMOUR...........

Nuk mund ti gjej gjithmone fjalet e duhura per te te thene sesa shume te dua..
    Ndonjehere per nje mungese kujdesi mbase i shpreh keq ato qe ndjej per ty,mbase ndonjehere bej gjera prej frikes qe kam se mund te te humbas...
    Padurimi im me shtyn qe te eci shume me shpejt qe ky fat i mrekullueshem i cile na bashkoj dhe qe na eshte shkruajtur..
    Uragani qe po pershkon ne keto momente zemren time me ben qe ndonjehere te harroj betimet e mija;..
    Karakteri im shume i vendosur dhe i forte mund te te plagose ndonjehere ne thellesine me te thelle te ndjenjave..
    Nga xhelozija mund te them fjale te nxituara dhe te bej qe zemra jote te plagoset dhe te nxjerre gjak..
    Dashuria qe kam per ty me ben ndonjehere aq te verber saqe nuk mund ti shof dot keto vuajtje qe te shkaktoj..

Nga te gjitha keto fjale qe jane ne opozite me njera tjetren doja vetem qe te dije dobesite e mia dhe qe mbrapa atyre fshihet nje ndjenje teper e madhe qe kam per ty......L,AMOUR...
    Te dua aq shume saqe mund te humbas arsyen..
    Per mua ti je dashuria ime eternele...
    Bukuria jote e brendshme eshte po aq e bukur sa ajo e jashtme...
    Ti je miresia,perkedhelja dhe sinqeriteti...
    E pranoj besimin e verber qe kam te ty sepse ti per mua je i vertete...
    E di ne fund te vetes qe per moi ti je dashuria e fundit dhe me e bukura e jetes sime....

A l,amour da ma vie..
    "Carpe Diem"

Shume vargje te bukur Diana.
    Lum si ai qe ja ke kushtuar . Ka shume per tu vecuar por vetem keto kapa.
    Nuk mund te te them dot kurre sesa ti me pelqen,nuk mund te te them kurre sesa ti me ndricon!!
    Te gjitha fjalet qe mund te te them ne vesh nuk mjaftojne dot kurre per te te falenderuar per dhuraten me te bukur te jetes sime ,te cilen ti me dhurove ne ate dite dhe ne ditet e vazhdueshme duke me dhene zemren tende per eternitetin!

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ShocK
    Shume vargje te bukur Diana.
    Lum si ai qe ja ke kushtuar . Ka shume per tu vecuar por vetem keto kapa.
    Nuk mund te te them dot kurre sesa ti me pelqen,nuk mund te te them kurre sesa ti me ndricon!!
    Te gjitha fjalet qe mund te te them ne vesh nuk mjaftojne dot kurre per te te falenderuar per dhuraten me te bukur te jetes sime ,te cilen ti me dhurove ne ate dite dhe ne ditet e vazhdueshme duke me dhene zemren tende per eternitetin!

Te falenderoj shume per vleresimin...
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    AMOUR DE MA VIE..........

Zemra jote e beri timen te burgosur te perjetshme..
    Opiumi jetes time ti shkelqen nga bukuria jote e perjetshme...
    Gjaku yt kalon ne venat e mia ashtu si nje leng magjik dashurie.
    Ndricimi qe fle ne fund te syve te tua ka hipnotizuar shpirtin tim,aq shume eshte e shkelqyeshme bukuria qe ti ndricon rrugen time drejt lumturise se pafund..
    Cdo dite ashtu si nje yll ti drejton hapat e mij..esence e jetes sime po lihem dhe po konsumohem nga dashuria qe ti me afron ne cdo moment..
    Pasioni jetes sime,prej teje ne keto momente jeta me duket e bukur...fuzioni yne eshte aq i forte saqe asgje nuk mund te na ndaje pervec deshires sone te perbashket!!
    Megjithe dobesine tende ne qenien tende ti me jep me prova cdo dite deshiren e plote per te jetuar kete pasion deri ne fund te jetes sone...
    Forca jote per te luftuar ne jete dhe kunder pengesave te saj me detyron edhe mua te behem e forte,e gjithe kjo dashuri qe ti me jep eshte per mua si nje rilindje e dyte dhe me jep ate force per te qene e forte per te dy!!
    Sinqeriteti i ndjenjave te tua dhe e zemres tende me detyron qe mos te te zhgenjej,sepse e di qe sot te detyrohem shume...
    Jeta beri qe rruget tona te kryqezoheshin qe ti te me vije ne ndihme...
    Me gjithe delikatesen qe eshte ne veten tende,ti arrite me ngrohtesine dhe butesine tende te sheroje te gjitha plaget e zemres sime...
    Doktor i shpirtit tim po te shfaq me anen e ketyre rreshtave te gjithe mirenjohjen e perjetshme qe te detyrohem ne kete dite..
    Asgje nuk mund te jete me e mrekullueshme per mua ne syte e mi, sesa ato momente qe ti me dhurove dhe qe ke per te me dhuruar..
    Jeta ime eshte me ty,mendoj gjithmone per ty,flm per zemren tende....
    Faleminderit per te gjithe dashurine qe me ke dhene..

je t,aime...Je t,aimerais..

a l,amour de ma vie...
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ange..........

Papritur u shfaqe ti engjelli im...
    Dhe aty fillova nje histori ne nje planet komplet blu...
    Blu qe te mos ngatarrohet me te vjetrin...
    Me ty dashuria eshte kudo ashtu sic eshte shiu,dhe cdo dite kam nevoje per te...
    Dhe lutem qe kjo gje mos mbaroje kurre...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 10-02-2007 mė 16:11
    "Carpe Diem"

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Shume te bukura lal wooow me te vertet me terhoqi shume, i kam lexuar mbi tre here prap nuk me ngopet syri ne te lexuar shum bukur.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Bledari
    Shume te bukura lal wooow me te vertet me terhoqi shume, i kam lexuar mbi tre here prap nuk me ngopet syri ne te lexuar shum bukur.

flm shume....

Me behet qejfi qe te pelqejne..

respekte
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    historia ime !!! une edhe ti te dashuruar ne shiun qe na prekte lehte supet si per te na thene komplimente !!! Buzet e tua burimi i jetes time !!!Buzeqeshja ime takohej me shkelqimin e syve te tu !!! Edhe dielli na kishte zili qe rrezatonte drite dashuria jone me shume se ai!!!Sa shume kam per te thene tani qe ti ike zemer !!!Kujtimet me vine ne mendje si fragmente filmi serial,ku serite me te bukura ishin ato te dashurise !!!Lote qe rreshkasin lehte mbi faqen time per te mos me shqetesuar me bejne shoqeri ne kete nate retrospektive !!!Jastekun shtrengoj fort,jastek qe dikur ti mbeshtesje koken ndersa une te ledhatoja fytyren e brishte qe shprehte te gjitha ndienjat : dashurine merzitjen ,gezimin,zemerimin dhe prape dashurine !!!Zemren ma pikelon tingulli i kenges tone te preferuar ndersa lotet kercejne me syte e mi dhe une me vetmine qe me eshte bere shoqe qe kur ti ike !!!Dhe ndersa kujtimet nuk kane te sosur dhe vine e ikin si dallget e detit erresira pushton syte e enjtur nga nete pagjumesie !!! E kshu iken edhe nje nate tjeter nen friken e te qenit pa ty !!!Te dua zemer flas ne gjume dhe ne enderr te puth !!! por kjo nuk vlen !!! Eshte thjesht nje iluzion qe jam mesuar te jetoj ndersa ti nuk me perket me mua !!! Ti nuk je me mua !!! zgjohem me zhgenjimin qe ishte vetem nje enderr dhe kshu fillon nje dite-nate ferr ne jeten time!!!Pa ty ...
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    diana shume te bukura !!! mendo njehere ti shkruash ndonje here keto fjale ne nje liber !!! suksese !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    di_ana dhe sas urime shum shume krijime te bukura
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Njė histori dashurie.
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-08-2006, 15:33
  2. Ja Dhe Nje Histori Dashurie E Imja Ketu 3 Vjete Me Pare !
    Nga DiGiTeX nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 13-05-2005, 13:54
  3. Njė histori dashurie pėrfundon te Krimet e Rėnda!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 12-02-2005, 07:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •