hmmmm me kete teme me sa kuptova une, pjesen me te madhe te punes duhet ta bekan femrat, kurse cunat mjafton te thone jo per dy gjera... Mire llacipaci sipas teje meshkujt jane femijet e femrat nenat qe duhet te dali ndjenja e dashurise nga femra per t'u perceptuar nga mashkulli?! Po anasjelltas nuk vlejne keto gjera?
La vita è bella...
Do ndihesha Gay nese do e beja nje gje te tille.Cuna Mund te rrefuzoni nje femer( e dashura juaj ) qe ofrohet tek ju vetem per sex kur ju keni shum nevoje per dashuri? Jeni ne gjendje ti thoni asaj ne nje moment : BOLL UN NUK DUA SEX ROBOTIK DUA DASHURI ! e beni dot kete? e rrefuzoni dot nje femer kur nuk keni dashuri nga ajo...por vetem bashkim trupash.
larg qofte ta refuzoj.. wwuussaaaaa largohu nga une satana.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ja ca duhet te bojne cunat Era :
Cuna Mund te rrefuzoni nje femer( e dashura juaj ) qe ofrohet tek ju vetem per sex kur ju keni shum nevoje per dashuri? Jeni ne gjendje ti thoni asaj ne nje moment : BOLL UN NUK DUA SEX ROBOTIK DUA DASHURI ! e beni dot kete? e rrefuzoni dot nje femer kur nuk keni dashuri nga ajo...por vetem bashkim trupash.
Dhe te kto fjali ka shume per te menduar e per te kuptuar.
Thelbi osht qe mos te kerkojne nga ju vetem organin tuaj gjenital...por edhe organin e jetes tuaj...mendjen tuaj , zemren tuaj...gjith qenien tuaj !
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Krijoni Kontakt