Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Mua nuk me plas shume, rendesi ka se si me teket mua te veproj ne nje moment. Nqs e dua te thate...e dua sex te thate, nqs e dua me dashuri me pasione e me terti merti.....e bej te nxehte dhe romantike.

Nqs ai nuk do, i them: E di c'ke ti cuno? Ka nja 3 bilion te tjere ne kete bote, e di ti kete apo nuk e di? E pra. Tashi na ler rehat se s'ka njeri nerva te merret me ty derr derr. Po deshe mire, po s'deshe hajde zhduku se na ben vap.

Edhe ai e kupton pastaj qe do s'do, aty do te perfundoje. Si me mua, si me nje tjeter, aty del muhabeti gjithmone. Mua nuk me pelqen te lodhem me standarte e me rregullore. Ore une kam qejfin tim edhe do bej c'te dua kur te me doje lafsha mua, as qe dua te di fare se c'thote shoqeria apo efendia. Kur nuk jam e kenaqur une, c'me rruhet shume mua se c'thote bota?! Ato te shofin veten e tyre se jane copa copa per vete, mos me qajne hallin mua.....se ne c'faredolloj momenti tani tak, dal te pubi me i afert dhe i rendis te gjithe rradhe-radhe, si ti dua, sa ti dua, kur ti dua, pa e lodh koken fare.

Sa te komplikuara qe i bejne njerezit gjerat aman. Nuk i rrihet rehat, gjithmone si te grricen, po pse kshu po pse ashtu. Rruju rruju n'brisk t'berberit! p

Shume bukur e ke thene profesor

Nuk po i heq asnje presje postimit tend.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Shume bukur e ke thene profesor

Nuk po i heq asnje presje postimit tend.
    Kam qen me nerva aty...
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Kam qen me nerva aty... :
    Hahah...dhe nuk te dukej hic

Sa te shonka nevriklleku mi dreq, u dashke nevrikosur shpesh t'i, u pa puna heheh
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve...!

Kam 2 pyetje per secilin nga 2 Sekset:
    Po filloj me ate per sexin e brishte Femrat ( Lejdis fërst ) : A jeni ju o goca ne gjendje qe ta beni te dashurin tuaj qe ne momentin e duhur ai te bej DASHURI te zjarrte me ju ? Arrini ju dot te mohoni ne bisedat tuaja me miket tuaja SEXIN. Arrini dot ju qe ne nje marrdhenie me te dashurin tuaj buzet e tij te ftohta te freskojne gushen tuaj te ngrohte? Arrini dot ju qe krahet e tij mos tju lene 1 sekond pa perqafuar e shtrenguar? Arrini dot ju te beni qe duart e tij mos tju shqiten asnje moment nga shpatullat tuaja?Arrini dot ju te beni nje mashkull qe per asnje moment mos tju ndahet nga trupi gjate nje marrdhenie intime...? Arrini dot ju te beheni njesh me mashkullin gjate kesaj marrdhenie ...aq sa dhe djersa te kaloje nga trupi ne trup?
    Arrini dot ju te beni nje mashkull te reagoje ne menyre te tille gjate nje marrdhenie intime?Arrini dot qe nje mashkull te kerkoje bashkim shpirteror ne nje marrdhenie intime dhe jo vetem bashkim trupash..? Arrini dot ju ti thoni te dashurit tuaj : [COLOR="Blue"][B][SIZE="3"] . A i ushqeni meshkujt me dashuri aq sa do donit te ishit te ushqyera?

]
    Mua po me dalin ca si teper pyetje ketu dhe jo vetem dy.S'di kujt pyetje ti pergjigjem me pare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 08-08-2008 më 12:12

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    hmmmm me kete teme me sa kuptova une, pjesen me te madhe te punes duhet ta bekan femrat, kurse cunat mjafton te thone jo per dy gjera... Mire llacipaci sipas teje meshkujt jane femijet e femrat nenat qe duhet te dali ndjenja e dashurise nga femra per t'u perceptuar nga mashkulli?! Po anasjelltas nuk vlejne keto gjera?
    La vita è bella...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Cuna Mund te rrefuzoni nje femer( e dashura juaj ) qe ofrohet tek ju vetem per sex kur ju keni shum nevoje per dashuri? Jeni ne gjendje ti thoni asaj ne nje moment : BOLL UN NUK DUA SEX ROBOTIK DUA DASHURI ! e beni dot kete? e rrefuzoni dot nje femer kur nuk keni dashuri nga ajo...por vetem bashkim trupash.
    Do ndihesha Gay nese do e beja nje gje te tille.

larg qofte ta refuzoj.. wwuussaaaaa largohu nga une satana.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Feminizmi gjo e modhe...!

Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    hmmmm me kete teme me sa kuptova une, pjesen me te madhe te punes duhet ta bekan femrat, kurse cunat mjafton te thone jo per dy gjera... Mire llacipaci sipas teje meshkujt jane femijet e femrat nenat qe duhet te dali ndjenja e dashurise nga femra per t'u perceptuar nga mashkulli?! Po anasjelltas nuk vlejne keto gjera?
    Ja ca duhet te bojne cunat Era :

Cuna Mund te rrefuzoni nje femer( e dashura juaj ) qe ofrohet tek ju vetem per sex kur ju keni shum nevoje per dashuri? Jeni ne gjendje ti thoni asaj ne nje moment : BOLL UN NUK DUA SEX ROBOTIK DUA DASHURI ! e beni dot kete? e rrefuzoni dot nje femer kur nuk keni dashuri nga ajo...por vetem bashkim trupash.

Dhe te kto fjali ka shume per te menduar e per te kuptuar.
    Thelbi osht qe mos te kerkojne nga ju vetem organin tuaj gjenital...por edhe organin e jetes tuaj...mendjen tuaj , zemren tuaj...gjith qenien tuaj !
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •