Ballakumi kjo eshte thene me siper dhe pergjigjja eshte e sakte nga ana jote, por une desha dicka me interesante nga ju, ndonje kuriozitet qe keni ju ( te degjuar apo te jetuar ) perreth kesaj teme.Po ndikon !!!
Ballakumi kjo eshte thene me siper dhe pergjigjja eshte e sakte nga ana jote, por une desha dicka me interesante nga ju, ndonje kuriozitet qe keni ju ( te degjuar apo te jetuar ) perreth kesaj teme.Po ndikon !!!
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Dhe me kete rast njerezia mund te justifikohen, "Nuk eshte plake; thjesht eshte shume e stresume."![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
thone qe thinjat dalin nga te menduarit e shumte bohhhhhhhh po them se po stresi te plak para kohe
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Leila me keto vargje s'besoj se do te plakesh kollaj tiPostuar mė parė nga Leila
![]()
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Normale qe ndikon , po un kam gjetur kuren e duhur,si psh emo mir ska gje se behet mir, ose mendohem neser, ose u be ska problem ,gjithmon ngushelloj veten edhe sjam gjetur keq,pastaj jeta esht shum e shkurter per tu stresuar edhe ta cojm dem ,po jo te gjith ja arrijn tja dalin .......
kryesorja eshte se si te realizojme enderrat tona ne jete..(dhe kjo gje na shkakton stres)...por me mire te luftosh per te ti realizuar ato, sesa te jetosh 2 vjet me shume dhe pa u stresuar per jeten...
Neqoftese ekziston mundesia per ti realizuar enderrat pa stres aq me mire akoma....(kush e di sekretin le te na e thoje)....
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Une s'jam ala ne lule te rinise, ti me thua... tigani ne zjarr, peshku kaviar akomapeshku duke qene une, me kete rast.
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
ka pas qen njoni nkoh txhaxhit shabon e qujshin ene t'shkretin e kritikojshin gjithmon mbledhje.
ene ky shkote nshpi i merzit sa ska mo i stresum me i llaf ene ja thote tgjitha grus
nigjo i tha gruja i dite. tkom qenis i gjo ke jaka e brenshme e xhaketes. sa her ata tkritikojn ti kthe jaken ene mkujto mu.
ene shko shaba npun ene ata prap e kritikoj ene shaba kthe jaken ku gruja i kishte shkrujt "shabe mos e caj *ythen"
no glove no love
Postuar mė parė nga TikTak
.............
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Paska qene Shabon Qosja ai si duket se ska mundesi![]()
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt