Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

"Kryeministrit Agim Çeku i ka humbur rruga në oborr".

PDK thotë se nuk synon qeveri gjithëpërfshirëse

Vazhdojnë të mbeten të acaruara marrëdhëniet pozitë-opozitë. Opozita vlerëson se pas dështimeve të fundit, "kryeministrit Agim Çeku i ka humbur rruga në oborr". Në një konferencë për media, nënkryetari i PDK-së, Bajram Rexhepi deklaroi se opozita nuk dëshiron të bëhet pjesë e një qeverie gjithëpërfshirëse, pasi nuk dëshiron të bëhet bartëse e dështimeve të qeverisë aktuale.
    Sipas tij, PDK do të angazhohet në të gjitha proceset shtetformuese të Kosovës, të cilat do të duhej të menaxhoheshin nga një trup gjithëpërfshirëse e ngjashme me Ekipin Negociator

RTK..

Tash kan fillu keta per pushtet edhe ata qe kan qen bashkpuntor me ta ti gjuajn rrugve.. ahhh karrik karrika.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    [B]... nënkryetari i PDK-së, Bajram Rexhepi deklaroi se opozita nuk dëshiron të bëhet pjesë e një qeverie gjithëpërfshirëse, pasi nuk dëshiron të bëhet bartëse e dështimeve të qeverisë aktuale...
    Bajram`efendi,po kush t`ofroi ty `Qeveri gjithëpërfshirëse`?
    Pash bukën m`trego.
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 27-12-2006 më 06:49

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2006
    Postime
    143
    prej dites kur agimi behet kryeminister i ka humb udha ne obor,e tash bajram e more vesh a,e bajram bajram kom kujtu qe je kryeministri me i mire i Kosoves,tash e ke ni minus te une

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ekipi Negociues për statusin ka përcaktuar sot disa prej prioriteteve për fazën e parë të vitit të ardhshëm.

Nxjerrja e Kushtetutës së Kosovës, organizimi i zgjedhjeve të lira dhe përcaktimi i simboleve që do të identifikojnë Kosovën si shtet, janë prioritetet kryesore për vitin e ardhshëm dhe fazën pas vendimit për statusin, është vlerësuar sot pas takimit të fundit për këtë vit të Ekipit Negociues.

Presidenti Fatmir Sejdiu tha se me ekipin e unitetit janë pajtuar që Kosova duhet të ketë një bazë ligjore e kushtetuese të gatshme për të filluar me zbatimin e statusit, i cili sipas tij, pas propozimit të Ahtisarit brenda dy-tre muajve do të kalojë në Këshillin e Sigurimit. Në takimin e fundit për këtë vit, Sejdiu tha se ekipi negociues është pajtuar për hapat e Kosovës në vijim dhe në pritje të vendimit për statusin e Kosovës.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Tema të Ngjashme

1. [Sukses] Gjendet pas 38 vitesh në Turqi Arta Tahiri
    Nga korab_2006 në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 28-10-2007, 13:25
  2. Lajmërime për personat e humbur
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-08-2007, 20:45
  3. Balli Kombëtar në kërkim të identitetit të humbur
    Nga DARDAN PEJA në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 22:52
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Prej 4 vitesh kosovari kërkon babanë e humbur
    Nga Beqari002 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 09:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •