Po nigjoja Molin tu knu "Arabacin" dhe gjithmone kam dash me dit cfare domethene "Arabac".
Arabaci ku pra mo?
Po nigjoja Molin tu knu "Arabacin" dhe gjithmone kam dash me dit cfare domethene "Arabac".
Arabaci ku pra mo?
BRIGADA E KUQE PERJETE
Ke guri qy bon xixa pra mona... :P
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Arabaci ku mund te jete arabaja nje tip karroce ,ketu eshte perdorur si "ku do shkojme me karroc ?etj
Nganjehere te bejne per te qeshur tekstet e ketyre lloj kengeve
Rrofsh Ajzbergo.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Ne tekst mendoj se duhet te jete:
Arabaxhi, ku?- Pra nje pyetje qe klienti i ben arabaxhiut (karrocierit) se ku do ta ēoje, dhe ky i fundit i pergjigjet .....etj....etj..
une mendoja se e kishte fjalen per arabin, magjypin. edhe ne nje kenge te jugut gjehet pak a sh e njejta fjale: mora rrugen per janine, takova arabaxhine. tashi nuk e di mire...
Po pra arabaxhiu eshte karrocjeri.Kenga qe ke degjuar babybell eshte kenge came ku ka ca shprehje qe te ngjethin mishin "Mora rrugen per ne Janine bashke me arabaxhine ishte nate
Mu ke pusi ma ben pusine naten o
Copa copa ma ben melcine dhe zemren o
Si duket udhetari i shkrete ka kaluar ne ndonji fshat kanibalesh.Nuk e di perse eshte kenduar kjo kenge.
uau e kisha harruar kete pjesen tjeter. tamam e frikshme eshte. flm ajzberg per karrocierin mesova diēka te re
PS: ashtu eshte se tani qe e mendoj, ka nje rresht ne kengen e arabaēit qe thote: arabaē ku ishe mrome, rreth e perqark neper tirone
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga babybell : 15-12-2006 mė 13:28
Arabaē ku ishe mromė...
Rrugė mė rrugė, nėpėr Tironė...
Arabaē ku ishe mromė...
Rrugė mė rrugė, nėpėr Tironė...
Arabēi ku...?!
Hallall ja boftė Durrėsi, Pėrėnisė ...
Arabaēi ku...?!
Ke bregu detit mes shoqnisė...
Arabaē ku ishe mromė...
Rrugė mė rrugė, nėpėr Tironė...!
Hajt pėr tė mira e nė gėzime
Elna!
Arabaē ku ishe mromė...Postuar mė parė nga Elna Durrėsi
Rrugė mė rrugė, nėpėr New York...
Na thoni edhe ju Arabaēt e tjere ka ishit mromė.![]()
P.S rrofshi t'gjith per pjesmarrjen dhe sidomos Ajbergu per shpjegimin.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Krijoni Kontakt