Postuar më parë nga Zemrushja
Zemrushja i ke ren Pikes Per Portofolet .
PS: Personalisht Pa e Provu Mallin smar asnjehere gje ne trege
Zemrushja, martohemi bashke zerma jam i ndershem
Is BABA .
Postuar më parë nga Zemrushja
Zemrushja i ke ren Pikes Per Portofolet .
PS: Personalisht Pa e Provu Mallin smar asnjehere gje ne trege
Zemrushja, martohemi bashke zerma jam i ndershem
Is BABA .
Postuar më parë nga FierAkja143
ah te lumshin dockat e vockla ty moj me kete qe ke thene !![]()
ka dhe nga ata qe gjejne dhe vajza te mira ,po qe zor se mesohen lehte me emigrimin i mbyllin ne shtepi dhe i bejne sherbetore !ketu ne amerike kane ndodhur shume raste te tilla ,gje qe eshte e papelqyeshme per mua ..po jam shume dakort qe djemt te marrin vajza ne shqiperi po ama te njihen ,te njohin karakteret e njeri tjetrit ne fillim jo ,sa mendojne se do vene ne amerike vajzat ju ngrihen pendet perpjet dhe o burra te bejme dasmen se iku burri nga amerika .dhe kur vijne ketu zhgenjehen plotesish dhe i bien murit me koke !
sa vlen nje puthje
nese nuk vjen
nga buzet
qe flasin shqip?
--------------------------------------------------------------------------------
Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 25-12-2006 më 01:52.
Jam pak i pa qarte po me duket se e paske si puna e hoxhes si beje une mos beni
po si them une beni
sepse historit qe tregon te ben kontrast me ate thenjen qe e ke si vule nga mbrapa
Ndryshuar për herë të fundit nga pishtari : 07-04-2007 më 00:00
e po do punuare nga te gjitha anet do shuar zjarri
Po ti lexosh me kujdes te gjitha postimet ti, do kuptosh qe ajo kurre s'e ka mohuar ate qe ka vene ne firme. Dhe qe te gjesh buze qe flasin shqip eshte shume e thjesht dhe ketu ku jemi, pra s'kemi nevoje te shkojme nje jave ne Shqiperi per t'u martuar me nje qe s'e njohim fare kur ka ketu shqiptare me shumice, dhe mund ta gjesh nje, ta njohesh, ta shikosh, ta studiosh.... e me radhe....Postuar më parë nga pishtari
Nqs nuk jam sqaruar sic duhet, pergjigjet vete Fierakja.
Respekte
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Nadule ate tamam do shkruaja dhe un!
Problemi nuk qendron tek martesa e shqiptarit me shqiptare ti pishtar...por tek "xhirua" 1 javorshe apo 1 mujorshe ne Shqipri me qellim te gjetjes se nuses.
kujtojne se do gjejne AmerikenPostuar më parë nga alnosa
....por e vetmja gje qe gjejne eshte 1 burg pa hekura....
![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Xhuliana Mos pergjithesoni gjerat mi goca.
Sa per Burrin ne Amerik shifni mos ka edhe Nuse ne Amerik edhe me boni 1 ze. :P
kaqe keqe ka vajturmo IL Santo........?
jam dakort me rezhinen qe thot nusja nuk kerkohet po vjen vet. Jam i bindur se pas disa viteve shumica e ketyre lloj martesave me njofje 2-3 muajshe do perfundojn ne divorc. megjithate shum i keni gjykuar cunat, me mir secili shiko punen e vet se nuk esht mir keshtu
Krijoni Kontakt