Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Du nuse dhe pik opo hiç fare bam tja bani do thoni ju jam BABA baaaaaaaaaaaaa ;)

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Me vjen keq per fundin tragjik qe ajo ka patur, por do te thoja se ishte nje fund qe dihej. Nese ti martohesh me dike, nuk duhet te martohesh pa patur pak ndienja per te. Gabimi i ktij cifti aty ishte, sepse nuk arriten ti krijonin kto "ndienja". S'e ve ne dyshim qe goca s'e ka dashur fare ate. Dhe me vjen keq qe ka arritur ta tradhtoje ne kete menyre. Me e ndershme do te ishte t'i thoshte o cun nuk kam ndienja per ty. Me vjen keq me mire te ndahemi e pastaj te shkonte me ke te donte. Por tia besh tjetrit si skuth eshte gjeja me ofenduese.

Kush tha se si ne shqipri si ne usa e me the te thashe nuk ka goca te mira? Ashtu si ka dhe nga ato qe shofin portofolet? Eh, Martesa eshte gje e cmuar. Dhe te kesh prane ate qe do dit e nat eshte dhurata qe te ka fal Zoti.

Zemrushja i ke ren Pikes Per Portofolet .

PS: Personalisht Pa e Provu Mallin smar asnjehere gje ne trege

Zemrushja, martohemi bashke zerma jam i ndershem

Is BABA .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Jo vetem te virgjera, por dhe puntore
    cupat ne shqipri i gjen kemb mbi kemb duke pire cigare neper disco e lokale. Apo svishen dhe sikur po bejn profesionin e vjeter...

Nejse mos te stereotipojm shume sepse vajza te "mira" dhe te "keqe" ka ne cdo vend...problemi ktu ngelet tek budalleku cunave tan ne emigrim.

Me e bukura eshte se i siellin ato cupat "e mira" ne Amerik dhe i trajtojn si prone dhe jo si njeriun e jetes tyre.

ah te lumshin dockat e vockla ty moj me kete qe ke thene !
    ka dhe nga ata qe gjejne dhe vajza te mira ,po qe zor se mesohen lehte me emigrimin i mbyllin ne shtepi dhe i bejne sherbetore !ketu ne amerike kane ndodhur shume raste te tilla ,gje qe eshte e papelqyeshme per mua ..po jam shume dakort qe djemt te marrin vajza ne shqiperi po ama te njihen ,te njohin karakteret e njeri tjetrit ne fillim jo ,sa mendojne se do vene ne amerike vajzat ju ngrihen pendet perpjet dhe o burra te bejme dasmen se iku burri nga amerika .dhe kur vijne ketu zhgenjehen plotesish dhe i bien murit me koke !

i/e regjistruar Maska e pishtari
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    75
    sa vlen nje puthje
    nese nuk vjen
    nga buzet
    qe flasin shqip?

--------------------------------------------------------------------------------
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 25-12-2006 më 01:52.

Jam pak i pa qarte po me duket se e paske si puna e hoxhes si beje une mos beni
    po si them une beni
    sepse historit qe tregon te ben kontrast me ate thenjen qe e ke si vule nga mbrapa
    Ndryshuar për herë të fundit nga pishtari : 07-04-2007 më 00:00

Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    75
    e po do punuare nga te gjitha anet do shuar zjarri

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar më parë nga pishtari
    sa vlen nje puthje
    nese nuk vjen
    nga buzet
    qe flasin shqip?

--------------------------------------------------------------------------------
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 25-12-2006 më 01:52.

Jam pak i pa qarte po me duket se e paske si puna e hoxhes si beje une mos beni
    po si them une beni
    sepse historit qe tregon te ben kontrast me ate thenjen qe e ke si fule nga mbrapa
    Po ti lexosh me kujdes te gjitha postimet ti, do kuptosh qe ajo kurre s'e ka mohuar ate qe ka vene ne firme. Dhe qe te gjesh buze qe flasin shqip eshte shume e thjesht dhe ketu ku jemi, pra s'kemi nevoje te shkojme nje jave ne Shqiperi per t'u martuar me nje qe s'e njohim fare kur ka ketu shqiptare me shumice, dhe mund ta gjesh nje, ta njohesh, ta shikosh, ta studiosh.... e me radhe....
    Nqs nuk jam sqaruar sic duhet, pergjigjet vete Fierakja.
    Respekte
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nadule ate tamam do shkruaja dhe un!

Problemi nuk qendron tek martesa e shqiptarit me shqiptare ti pishtar...por tek "xhirua" 1 javorshe apo 1 mujorshe ne Shqipri me qellim te gjetjes se nuses.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    sa mendojne se do vene ne amerike vajzat ju ngrihen pendet perpjet dhe o burra te bejme dasmen se iku burri nga amerika .dhe kur vijne ketu zhgenjehen plotesish dhe i bien murit me koke !
    kujtojne se do gjejne Ameriken ....por e vetmja gje qe gjejne eshte 1 burg pa hekura....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Xhuliana Mos pergjithesoni gjerat mi goca.

Sa per Burrin ne Amerik shifni mos ka edhe Nuse ne Amerik edhe me boni 1 ze. :P

Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    75
    kaqe keqe ka vajturmo IL Santo........?

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    jam dakort me rezhinen qe thot nusja nuk kerkohet po vjen vet. Jam i bindur se pas disa viteve shumica e ketyre lloj martesave me njofje 2-3 muajshe do perfundojn ne divorc. megjithate shum i keni gjykuar cunat, me mir secili shiko punen e vet se nuk esht mir keshtu

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  4. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  5. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-12-2006, 01:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •