Postuar më parë nga Lioness
thanks... will check it out..
Postuar më parë nga Lioness
thanks... will check it out..
Ky djali shume bute e ka marr tradhetine qe i beri kjo vajza zakonisht asnjeri nuk do t'ja falte ne kete menyre tradhetine asaj.Kjo ceshtje eshte nje dicka qe vajzat e Shqiperise jane shume ndryshe nga vajzat qe jetojne ne emigracion sepse keto vajza punojne jetojne akoma edhe vetem shkojne ne shkolle nuk kane nevoj per njeri.Kurse vajzat e Shqiperise zakonisht jane vajza shtepiake sa martohen nuk duan te punojne etj.Ky ndryshim i ben edhe situata qe jetojne ne Shqiperi por ka edhe me keq sepse vajzat ne Shqiperi duan te dalin neper clube i ke 3 here ne jave.Si qenkan me te mira vajzat e Shqiperise nga ato te tjerat eshte dicka qe nuk duhet ti krahasojme por eshte tjeter gje emigracioni edhe tjeter te jetosh ne vendin tend.Emigracioni ka shume vershtirsi ne menyren jetese nga ajo e Shqiperise.
Pse çfarë do të bëje ti, pasi nuk do të ia falje?Postuar më parë nga Jasmina
Këta njerëzia janë ngritur në këmbë kundër honor killings, në mënyrë që të jenë të sigurt se nuk do t'i gjejë gjë, nëse tradhëtojnë në të ardhmen.
Atëherë na mbetet "honor rrahje" ose "honor divorc" ose "honor pështyrje në fytyrë" meqenëse honor killing është e ndaluar.
Meqenëse ra llafi pak më herët, Honor Killing nuk është diçka kundër femrës apo gjinisë femrore, kjo drejtohet apsolutisht kundër tradhëtisë, por ai bythë-madhi u frikësua ta vrasë grekun.
Lool ai ja paska fut si kau peles.Postuar më parë nga Xhuxhumaku
Meqe zdi ke merr ne shqiperie me mire merr nje ktu te pakten i pyet vet robt si eshte sjell kurse kur e merr ne shqiperie duhet me pyet te tjeret qe te pyesin si eshte sjell. Skandal mre ca behet kshu.
Martohuni me ato qe keni afer mer edhe e dini cbejne dhe ckane bere.
Burri qe esht burr i bi me spat kokes vet dhe ska nevoj per ndihmen e kunatit![]()
Kuksiani e kapi me zezak ktu ne londer grun ama u tregu burr e vrau vet sja coj kunatit.Per dreq zezaku iku nga tubat e pallatit se do e hante spaten kokes dhe ai.
Mjer burrat e shkret qe punojn nga 12 ore thuj se kto grat e sotme ta bejn shpin panair sexi![]()
Any way just some jokes.
Nje pyetje kam un per te gjith,perse kur gruaja tradhton burrin quhet k*rv dhe ter jeten do jetoj e poshteruar nga opinioni kurse burrat qe tradhtojn grat ndihen krenar biles e permendin nder shok qe sot ja bera filankes dhe dije filankes dhe opinioni si denon aspak,kjo nuk u preokupon juve?
Biles nje burr qe thot un se tradhtoj grun time shifet me nje sy te keq nga shoqeria dmth si qull mamaje apo si i pa afte apo si idiot.
.
Hehehe nuk e din ti kur mblidhen kojshiket me pi kafe si flasin:kurse burrat qe tradhtojn grat ndihen krenar biles e permendin nder shok qe sot ja bera filankes dhe dije filankes dhe opinioni si denon aspak,kjo nuk u preokupon juve?
- Unë zura një papak, po ti zure ndonjë?
- Uh unë kam zënë Salihun, e kishte sa të gomarit.
- hahahahhaha - qeshin që të gjitha përnjëherë
- Të lumtë moj shtrigë, si ia more medtë Salihut ti? Thonë se është i matur në këto gjëra.
- Eheee, mua nuk mund të më përballojë as Papa e le më Salihu.
Shoqet ia rrihnin krihtë.
Ky ishte një fragment, por gjithçka varet nga kultura që kanë njerëzit.etj.
Jo vetem te virgjera, por dhe puntorePse akoma ekzistojne keto losers qe presin ti marrin grate nga Shqiperia , biles te virgjera ??? Gimme a break !!
dhe ne fund mire ua bejne .
cupat ne shqipri i gjen kemb mbi kemb duke pire cigare neper disco e lokale. Apo svishen dhe sikur po bejn profesionin e vjeter...
Nejse mos te stereotipojm shume sepse vajza te "mira" dhe te "keqe" ka ne cdo vend...problemi ktu ngelet tek budalleku cunave tan ne emigrim.
Me e bukura eshte se i siellin ato cupat "e mira" ne Amerik dhe i trajtojn si prone dhe jo si njeriun e jetes tyre.
Hihihihi c'me kenaqe me Fierake....
Ashtu eshte vertet... jam shume dakord me ato qe ke thene me lart.
Po kur thone cunat ketu do vete te marr cupe nga fshati se ato jane te mira e punetore, se qytetarkat s'dine etj etj blla blla blla e kur vijne ketu ato cupat e mira leqe leshohen si vaji ne lakra, po marrin ato dokumentat dhe ...
c u baby....
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
se ka keq skipetari...
-------------
ketu ne belgjik nji gru ne e dy tre femijve dhe shtatzanê, rrit femijt vetun e burri ter kohen ne kafe dhe nji dit takon nji burr te urt marokan dhe fol me te nji dit vendosin te martohen ...
kjo ndahet nga burri dhe martohet me marokanin ai ja pranon te gjith femijt ..
te gjith e kan sha grun askush burrin...
mentalitei yne gjykon menden e madhe e jo vepren !
buri imir del si krymylli mbas shiut ....se sa asht situata e keqe sjelljet e burrit te keq spi shef askush ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
NJonit ktu ne NY ja gjeten nusen sic e donte nga katuni vet. I gjeten edhe pune te mire si per nji katunare pa gjuhe mo. Do ti kthehej ne shpi era jevg kjo. Si perfundim e morren vesh ose me sakte e kapen mat tu ja dredh te shoqit me Jamajkanin ne pune. Nuk u vra njeri ama morali fabules eshte po nuk pati ment ne koke nusja sille edhe nga p!dhi i semes prap do ta dredhi.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt