DC++ hyr ne google kerko per te dhe shiko, eshte shum i mire, dhe nuk ka shonc te meresh viruse nga ky..
Tung
DC++ hyr ne google kerko per te dhe shiko, eshte shum i mire, dhe nuk ka shonc te meresh viruse nga ky..
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
varet ku je,une jam ne itali dhe ketu 80% perdorin emule,ka shume material dhe eshte e thjeshte ne perdorim.
varet ku je,une jam ne itali dhe ketu 80% perdorin emule,ka shume material dhe eshte e thjeshte ne perdorim.
Per albume dhe diskografi une perdor Emule dhe nuk kam marre asnje virus dhe e kam perdorur qe vitin e kaluar kur u mbyll edonkey.
Ndonjehere perdor utorrent qe eshte program per shkarkim te torrenteve dhe gjen shume diskografi!
Ka kohe qe nuk shkarkoj kenge te vetme pasi i marr albume dhe singles te tera ne .rar, .zip ose .ace!
Cfare kengesh ose artisti ju nevojitet?
pasi si ka permendur as kush deri tani nder me te miret qe kam un momenalisht jane Emule dhe Bearshare
po qese ka interesim ndonjeri le te tregoje edhe do ua postoj webin per te shkarkuar![]()
Nuk ja vlen mo me perdor programe p2p. vetem nai rast te vecante kur po kerkon ndonje kenge qe nuk gjindet kollaj, atehere hajd mo, por per albume etj etj perdorni forumet warez.
tek forumet warez mabse nuk eshte keq por mbase poo te krahasosh kohen atje dhe dhe tek keto programe te duhet me shum kohe per te shkarkuar nje album
Postuar mė parė nga diviner
Me ca shpejtesie shkarkon me programe p2p ti dhe me cfare shpejtesie shkarkohet me servera si megaupload, rapidshare etj etj?
Po Me Programet Si Bearshare Shkarkoj Nje Kenge Nga 30-40 E Mbase Edhe Nga 50 Veta Ne Te Njejten Kohe
Nje nga programet me te mire(per momentin) eshte LimeWire. Eshte program shume i mire per te shkarkurar kenge, filma dhe multimedia files ne pergjithesi.
Lime wire eshte nje "pear to pear file sharing program" qe te lidhe me rrjetin Gnutell. Eshte i shkruar ne Java dhe i pershtatet cdo plateforme sistemi operativ.
Ju mund te merrni mp3 e kerkuara nga me shume se 2, 5 ose 10burime pernjeheresh por beni kujdes, ashtu sic ju i futeni perdoruese te tjere per ti marr informacionin ne PC e tyre ashtu edhe ata mund te marrin informacion nga PC juaj, pra do t'ju ulet bandwidth i linkut tuaj te interntit
nje version te Lime Wire mund ta merrni ketu: http://dl.phazeddl.com/643078/Lime_W....0/EnDLeSs-4uM
vive le revolucion
Krijoni Kontakt