Cullët do të dalin sallatë islamo-komuniste.po femite cfar kombini do na dalen aman te keqen :P
Cullët do të dalin sallatë islamo-komuniste.po femite cfar kombini do na dalen aman te keqen :P
Postuar më parë nga pllugu
pajtohem me ty, ajo nuk o shqiptare po mbetje aziatike qe ka lan turku. kshuqe kan gjet njoni tjetrin.
te kishin me u shperngul ne afganistan bile,e kue gjeten keta ujgur te vine Shqiperi nuk iken ne bosnjePostuar më parë nga pllugu
femite do te dalin miltante te sali berishes e te rugovesPostuar më parë nga KuSi
po te lexosh postet me lart e kupton me se miri, se populli trim, liridashes, paqedashes, bujar e mikprites shqiptar nuk eshte aspak rracist.
desha vetem t´ju pyes: Kush dreqin jeni ju qe doni te vendosni se cfare dhe ke duhet te dashuroje nje vajze shqiptare?
Ndryshuar për herë të fundit nga Pedro : 25-12-2006 më 07:49
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
Kush dreçin je ti që na përzihesh në idetë tona.po te lexosh postet me lart e kupton me se miri, se populli trim, liridashes, paqedashes, bujar e mikprites shqiptar nuk eshte aspak rracist.
desha vetem t´ju pyes: Kush dreqin jeni ju qe doni te vendosni se cfare dhe ke duhet te dashuroje nje vajze shqiptare?
Nëse nuk jemi racist atëherë së paku kemi qenë e ende jemi racë e pastër dhe jo e shkërdhyer.
nuk e kuptoj edhe nje gje tjeter: Juve ju vjen keq qe kjo vajze martohet me nje te huaj, apo se i huaji eshte ujgur a mongol apo kinez?
Nuk e di po nuk me duket si ndonje lajm i cuditshem qe nje shqiptare martohet me nje te huaj. Pak martesa ka te shqiptareve me gjermane, amerikane, grek e italiane?
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
kupto qe nje gje qe pak kemi popull sidomos femra qe te perzihen te ne,kurse gjermane ,zvicrane ,italiane greke e skandinaveze e angleze ka shume ,ska lidhje nese shqipatert martohen jashte vendit,e keqja si e asaj te verbuare qe ne ujgur qelloi,tpu mare i qoftePostuar më parë nga Pedro
o pllug, o beep, kush dreqin je ti qe ti thuash tjetres/it me ke te martohet? farisejte e hipokritet
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
I them mor i them, Ç'do ti?
Krijoni Kontakt