Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ku ka me shoqeri te ç'burreruar sesa ajo qe pranon dhunen ndaj femrave?
    Tema është në lidhje me dhunën ndaj burrave e jo ndaj femrave.
    Pastaj atyre femrave sikur të ishte njëra nga ato gruaja ime do ja digj-ja hundën me dhe fytyrën me hekur të skuqur e jo ajo qyrravecja me më rrahë mue e pastaj e kisha que te baba i vet me gishta në gojë edhe kisha marrë ni grue tjetër pak ma të mirë.
    E ajo kish mbetë pa burrë pa fëmijë e pa pasuri.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Tema është në lidhje me dhunën ndaj burrave e jo ndaj femrave.
    Pastaj atyre femrave sikur të ishte njëra nga ato gruaja ime do ja digj-ja hundën me dhe fytyrën me hekur të skuqur e jo ajo qyrravecja me më rrahë mue e pastaj e kisha que te baba i vet me gishta në gojë edhe kisha marrë ni grue tjetër pak ma të mirë.
    E ajo kish mbetë pa burrë pa fëmijë e pa pasuri.
    Po pra,pikerisht,ti je aq i "burreruar"sa te keqtrajtosh nje qenie fizikisht inferiore,e shoket e tu Kosovare per dhunen ndaj gruas nuk do te te qeshnin,pra do e pranonin,kurse sikur ajo te te gjuante qofte dhe me nje objekt do qeshej.Fundja,te ngresh gisht ndaj qenieve hyjnore mashkullore eshte krim,apo jo?!
    Duke qeshur meshkujt qe ankohen per dhune fizike nga gruaja,indirekt pranoni qe dhuna ndaj burrit s'lejohet kurse ajo ndaj gruas s'eshte ndonje gje e rralle.

"E kishe que te baba"?
    Ka ikur ajo kohe kendej nga ne mashkull.Sot,femrat jane te shkolluara,kane pavaresi financiare e s'ka nevoje fare te shkoje tek "baba" por eshte ne gjendje te kujdeset per vete e ne pak muaj te gjej mashkull tjeter,njeri ndoshta me me teper vlera.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po pra,pikerisht,ti je aq i "burreruar"sa te keqtrajtosh nje qenie fizikisht inferiore
    Kjo temë po tregon se nuk është dhe aq inferiore.

,e shoket e tu Kosovare per dhunen ndaj gruas nuk do te te qeshnin,pra do e pranonin,kurse sikur ajo te te gjuante qofte dhe me nje objekt do qeshej.Fundja,te ngresh gisht ndaj qenieve hyjnore mashkullore eshte krim,apo jo?!
    Nga e nxorre ti se unë jam kosovar apo shokët e mij janë kosovarë??
    A nuk të vije turp që çdo temë t'a kthesh kundër Kosovës?
    A kaq shumë të pëlqejnë shkijet sa edhe Kosovën e urren për tua bërë atyre qejfin?
    Turp. Antishqiptare.

Duke qeshur meshkujt qe ankohen per dhune fizike nga gruaja,indirekt pranoni qe dhuna ndaj burrit s'lejohet kurse ajo ndaj gruas s'eshte ndonje gje e rralle.
    Unë nuk i qesha ata meshkuj përkundrazi ata tregojnë gjendjen e vërtetë, pozitën e vërtetë të femrës.

Ka ikur ajo kohe kendej nga ne mashkull
    Kush "JU"?
    Kush jeni ju?
    Ku andej nga ju?

Sot,femrat jane te shkolluara,kane pavaresi financiare e s'ka nevoje fare te shkoje tek "baba" por eshte ne gjendje te kujdeset per vete e ne pak muaj te gjej mashkull tjeter,njeri ndoshta me me teper vlera.
    Për vlera s'ke çfarë na tregon i tregove vlerat e tua, mbase demokracia dhe liria e bëjnë të veten kështuqë njeriu i shkretë padashur e koncepton demokracinë si luftë kundër shqiptarëve sidomos kundër atyre nga Kosova.
    Pastaj për çfarë pavarësije financiare po flet? Për atë se shesin trupin për 10 euro në ditë?
    Jo larg jemi ne shqiptarët s'kemi bukë të hamë e ti flet për pavarësi financiare.

P.S. nuk është hera e parë që vjell vrer kundër Kosovës, mos më detyro të sjell këtu ca postime tuat ku ke shkruar marrëzira që nuk i kanë hije as një adoleshenteje, edhe aq më bën nëse i sjellë këtu ato shkrime ku ti ke shkretuar.

---Hajt shnet, motër, e rritu edhe pak se forumi ka nevojë për moderatorë të rritur e jo adoleshentë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 24-12-2006 më 08:00

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    .Sot,femrat jane te shkolluara,kane pavaresi financiare e s'ka nevoje fare te shkoje tek "baba" por eshte ne gjendje te kujdeset per vete e ne pak muaj te gjej mashkull tjeter,njeri ndoshta me me teper vlera.
    Vetëm pavarësia ekonomike e femrës e nxjerr atë nga robëria, ia kthen asaj identiten njerëzor dhe e bënë taman nënë dhe grua! Në këto rrethana edhe sjellja e burrit ndaj gruas do të ishte krejtësisht tjetër!

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Vetëm pavarësia ekonomike e femrës e nxjerr atë nga robëria, ia kthen asaj identiten njerëzor dhe e bënë taman nënë dhe grua! Në këto rrethana edhe sjellja e burrit ndaj gruas do të ishte krejtësisht tjetër!
    Rast konkret është Kosova.
    Femrat janë të punësuara pothuajse që të gjitha, meshkujt janë të papunë.
    Prandaj dhe kanë dalë mga robëria.
    Por dhuna është një muhabet tjetër.
    Se ka dhe gra që ekonomikisht varen nga burri por e rrahin burrin e vet.
    E unë, Bluesky, nuk e pata fjalën për kurrfarë burrërie LOL, por nuk ma ka ënda dhe aq t'i duroj goditjet qoftë edhe nga një fëmijë. Flas për vete këtu, e jo në emër të kosovarëve.
    E tjetër herë mos is shaj kosovarët se marre për ty. Turp.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    INTERESANT KJO TEME
    PASKA 2 RASTE QE GRAT DHUNOJN BURRAT?????CUDI!!!!!!!

PO QINDRA RASTE KA QE BURRAT DHUNOJN GRATE???????????
    1 RAST NGA ME EKSTREMET NE KOSOVE NJE BURRE MBYTI GRUAN E VET NE REZERUAR DHE AJO ISHTE SHTATZAN,A SJAN KETO RASTE TE CMENDURIS NGA ANA E MESHKUJVE??????
    JAM KUNDER DHUNES PER TE DYJA GJINITE
    POR NE KOSOVE DHE NE SHQIPERI GRUAJA DHUNOHET NE JE PERQINDJE TE LARTE.KURSE KETA ME 2 RASTE E DIREKT E SHKRUAN NE GAZETA ,PFFFFFF
    JU PUTH DUART ATYRE GRAVE (LOL) SA QEF ERA E PARE QE LEXOJ NE SHQIP QE GRAT NGREJN DOREN KUNDER BURRIT(BJERUNI PO JU RAFEN.....)MBRONI VETEN MOJ 2 DUAR PER NJE KOK JANE
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 24-12-2006 më 08:36
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    JU PUTH DUART ATYRE GRAVE (LOL) SA QEF ERA E PARE QE LEXOJ NE SHQIP QE GRAT NGREJN DOREN KUNDER BURRIT(BJERUNI PO JU RAFEN.....)
    LOL
    Paska shpërthyer lufta mes gjinive LOL
    Interesant, një burrë në Kosovë paska mbytur gruan, e tash një grua në Shqipëri u dashka t'a nxjerrë hakun kundër gjinisë mashkullore duke rrahur burrin e vet?
    Sa interesant të hash të rrahmen për të paguar krimin e një burri tjetër.

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Rast konkret është Kosova.
    Femrat janë të punësuara pothuajse që të gjitha, meshkujt janë të papunë.
    Prandaj dhe kanë dalë mga robëria.
    Por dhuna është një muhabet tjetër.
    Se ka dhe gra që ekonomikisht varen nga burri por e rrahin burrin e vet.
    E unë, Bluesky, nuk e pata fjalën për kurrfarë burrërie LOL, por nuk ma ka ënda dhe aq t'i duroj goditjet qoftë edhe nga një fëmijë. Flas për vete këtu, e jo në emër të kosovarëve.
    E tjetër herë mos is shaj kosovarët se marre për ty. Turp.
    Ah more pllug! Të është mbushur umi dhe po e lë lara lara! Por nuk e dijë është faji i pllugut apo i atij që e drejton pllugun! Nëse është faji i atij që e drejton pllugun atëherë edhe ai nuk ditka ajamin kur duhet lavruar. Janë do marifete këtu se kur e si duhet lavruar: pas shiut nuk bënë të lavrohet, por edhe kur është thatë jo! As nepër borë s´mund të lavrosh!Pastaj asnjëra arë ( tip i tokës)nuk është njejtë! Pra, duhet lypur ajamin, thotë populli.
    Sidoqë të jetë, nëse është ashtu sic thua ti, se në Kosovë të gjitha gratë janë të punësuara, atëherë të lumet gratë tona,l tëw mjer
    ët burrat dhe vaj halli për gjykatat!

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Sidoqë të jetë, nëse është ashtu sic thua ti, se në Kosovë të gjitha gratë janë të punësuara, atëherë të lumet gratë tona,l tëw mjer
    ët burrat dhe vaj halli për gjykatat!
    Nuk e di Dardang qka je ka thu ti, unë nuk po e shoh të arsyeshme të ankohet dikush për femrat e kosovës, le që kanë të drejta elementare por çdo gjë është "perëndim në katror", në vende të punës të gjitha janë femra, këtë s'ke se si e kundërshton.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Duan dru se ndryshe nuk ven mend ata.

Dhuna e burrave nga grat eshte dicka qe ndodh ne cdo shtet te botes. Nuk eshte ndo nje gje per tu habitur, apo per te qeshur. Ne shpirat shqiptare kush mendoni ju se e ben ligjin? Po nuk deshi gruaja te behet dicka, nuk behet. Gruaja e ben ca te doj burrin dhe ne shumicen e rasteve behet cfar do ajo, ska pse te na bej pershtypje qe ndo nje here, kur ai kundershton, ta haj dhe ndo nje dack qe te mesoj per her tjeter

Ju lutem djemve te forumit te cilit jan viktima te dhunes bashkshortore, te bejn dicka sepse sa me shume mos te hapni gojen ju aq me teper do vazhdoj dhuna. Me kalimin e kohes me shume burra do ndodhen ne situaten tuaj.
    Ndihmoni njeri tjetrin se nuk lihen mbas dore kto gjera!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Të drejtat e gruas në një këndvështrim global
    Nga Lioness në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  3. ca mendime per burrat e grate
    Nga FLOWER në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2004, 13:45
  4. Si ka mundesi qe myslymanet martohen me gjakun e tyre??
    Nga ALBA në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 05-05-2003, 15:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •