Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Faleminderit per respektin dhe pershendetjet.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

FBI Maska e Sarah
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Larg Dashurise se Pare
    Postime
    76

hahahaha ke lene pa permenur dy gjera kryesore

Qe koken e ke pak te madhe ( mos u ofendo se kjo tregon qe ke pak tru mrena...lol) dhe qe per shoqe zemre ( me sa pashe une ne nje ambjent qe kemi qene sebashku ) e kishe 24 karat korcare...po nejse jeta private eshte deshire e pa shkrujtur ne librin e rregullave..... e ke bo si ai filmi egjyptjan " Zbukuroj po nuk genjej".....c'ja fus edhe une kur ka lujt ai film ne TVSH ti i bije maces me luge ect.....
    I think you are nice no matter what...lol

Hey edhe mos boj si bojshe me pare qe kur nuk te perlqente ndonje koment ne forum jo vetem qe e hiqje po ju fusje edhe nje block IP personit duke ja hequr te drejten e fjales e hyrjes ne forum.......pls grow up.

i/e regjistruar Maska e Era_Estela
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne itali(studente)
    Postime
    10

bohhhhhh

S'te mendoja fare keshtu albo!Nejse,je goxha simpatik dhe gezohem qe te njoha!
    Caio e un bacione
    Bej si une: Duaje cdo dite me shume se nje dite me pare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    O Albo

Po ne shqiperi ke ne mend te kthehesh? Nese po kur? Do te pelqente ta lije politiken e botes virtuale dhe te filloje ate reale?

Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Master, kontributi per vendin tend nuk jepet vetem nepermjet politikes, ka shume forma te tjera me efikase dhe me konkrete. Ne Shqiperi nuk behet politike, dhe mund te mesosh me shume mbi politiken ne kete forum se duke lexuar faqet e shtypit amator shqiptar, apo duke degjuar dogmat e politikaneve qe kane mbaruar shkollen e partise.

Nese brezat para meje do te deshtojne per te sjelle ndryshim, jam i sigurt qe brezi im nuk do ti shmanget pergjegjesive. Gjithcka eshte me moshe, dhe nese do te zgjidhja te shkoja ne Shqiperi, per nje gje te jesh i sigurt, qe nuk do te kthehesha vetem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Postime
    31
    Albo e di qe qenke simpčatik ti dreqo? me thene te drejten te mendoja nga ato tipat intelektuale me syze (si une jo per te keq.

ah faleminderit qe merr pjese ne forumi shqiptar dhe jep shembullin e mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Albo vetem njona te ka sha, gjithe te tjeret kane thene se je simpatik........

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Alamet cuni qeke

Hallo Ilir!

Lexova dhe une prezantimin tend e me duket shume i sinqerte edhe pse duke lexuar shumehere mendimet e tua ne tema te ndryshme u habita kur lexova per moshen qe qeke me i ri se une.

Edhe ne foto dukesh shume serioz dhe kur thua qe te pelqen humori se si me duket .
    Shkruaje se do te diplomoheshe dhe shpresoj t'ja kesh arritur qellimit....

Ajo qe nuk shkruaje kur prezantoje veten ishte se a je singel apo.............

PO pse nuk i ke qef korcaret????

megjithate une te falenderoj per sa ke bere per ne shqiptaret , per chatin dhe per forumin sepse mund te them me siguri qe ky chat ka ndihmuar shume persona te cilet jane te semure o invalid e ketu kane mundur te flasin me dike per problemet e tyre pa patur turp e kjo gje ndihmon me shume per gjendjen psikollogjike.

Eshte bukur te mund te lidhesh me dike pas nje dite te lodhshme ne nje gjuhe te huaj e me ne fund te flasesh gjuhen tende.

Mua gjuha shqipe me mungon shume.

Te uroj cdo sukses, jete sa me te lumtur dhe cdo gje te deshirosh te te realizohet.

Me respekt Ada!!
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Alina, me fal qe te zhgenjeva por nuk jam me syze

Ada, je goc e kapshme pasi ate detajin qe jam beqar apo jo e kisha lene vete jashte prezantimit. Te pakten ti e kape dhe kjo te ben ty goc te kapshme, goc e zgjuar

Shkollen e perfundova, tani me duhet te gjej nje pune.

Iliri

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    E di e di qe jam e kapshme por e ke kete me ironi apooooooo t'a marr per kompliment.
    E verteta eshte se ne femrat vdesim per icik thashethem mo.

per korceret s'mu pergjigje

sa per punen degen tende te te kisha ketu do te te gjeja pune une por je larg e atje ku je ti skam kopetenca.
    Se ketu te njejten dege qe ke ti e ka dhe ..... im dhe ne firmen e tij kerkojne gjithmone.Une nuk e di a e keni aty ne phily ju por kjo firme quhet pwc pricewaterhausecoopers.
    une do te coja nje leter me te dhenat personale atje.
    fat te mbare.

ada
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Erjon Bogdani
    Nga Qerim nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 340
    Postimi i Fundit: 24-05-2012, 08:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •