Qente ngordhin, nuk VDESIN lol, -haha-Postuar mė parė nga AlbaneZ
Qente ngordhin, nuk VDESIN lol, -haha-Postuar mė parė nga AlbaneZ
E di dhe nuk e thashe kot qe ka vdekur.Me vjen gjynaf te them qe ka ngordhur,prandaj.
kam pat nje qen te cilin ja kam len motres ne athin![]()
Partizoni
une kisha 7 peshq te kuq ne akuarium
u kisha vene edhe emra
Fatos Nano
Edi Rama
Ilir Meta
Arta Dade
Skender Gjinushi
Erion Brace
Pandeli Majko
i kishin mesuar edhe femijet emrat dhe i njihnin njerin nga tjetri
Fatosi ishte si me i zi dhe me krahe te medhenj.
Do ti qe ai ngordhi i pari.
edhe i themi kalamajve vdiq Fatos Nano.
Vene femijet ke plaka ime dhe kur i pyeti C`kemi ? - i thone; vdiq Fatos Nano.
kur mo ? - i pyt ajo. Sot i thone femijet.me mer ne tel plaka mua dhe me thote; -Di gje ti qe ka vdek Nano ?
Po mi i them, e hodha vete ne hale.
Atehere e mori vesh plaka se per ca behej llaf.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Breshkė? Apo breshkuce?edhe une nje breshte.![]()
apo si ka veshet?! Naaaa...lolPostuar mė parė nga ajzberg
Gezuar edhe ti, Vitin e Ri dhe Bajramin !![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ka blere komshiu im nje qen, po si s'i rri "ajo" ne nje vend. Sa i hapet dera merr vrapin e nuk sheh nga syte. Nuk guxoj me dale. I vogel eshte por une e kam tmerr. Sa dal une , te jete ai rrotull vec se kur vjen e me sillet neper kembe...Tmerr e kam...E kam degjuar qe i thone qenve..verdalle...GOOD BOY e i thashe edhe une , qe ta hiqja qafe. Hic ai ! Kur me thote komshiu, eshte girl. Nje pellembe qen eshte , por sa leh . Ku e ka gjithe ate fuqi. Nje dite s'me linte te hipja ne makine e i thashe djalit te komshiut, por shqip, se me kishin hyp nervat nga frika. A po e merr apo ta zgerlaq me makine. Ai me ato kacurrelat si rrush i bardhe qeshte me gjithe shpirt, kur me degjonte qe flisja gjuhe tjeter.
Ndersa komshiu tjeter, nje dere me andej ,tani ka ardhe nga Michigani. E une dola nje dite e duke hap deren e makines, kur degjoj ca lehje ( ne kor) e s'kisha kohe me u fut brenda, por ndejta gatitu. Kur me erdhen dy per iher. Njeri ishte sa nje gomar, por i bardhe fare. Vetem mori ere. Ai i vogli, qe kishte qelluar femer, nuk pushonte se lehuri. Sa s'gelltita gjuhen e thashe duke mu marre goja...hey swee-tyyyy . Babi me shihte nga brenda xhamit te deres e qeshte. Edhe ai ka frike nga kafshet. Nje dite doli me nxjerre koshin e plehrave naten e morri cadren, qe te luftonte po ti dilte ndonje racoon.(Hahahaha) . Se keta te fundit i kemi rrotull sa nje ari ! (lol)
Cuditem , si flejne njerezia me kafshe?
Where does a thought go when it's forgotten?
E pse me u cudit ,tani eshte ftoht e kafshet kane lesh.Bile nji i mencun ka pas thon "Sa me shum i njof njerzit ,aq me shume dua qenin tim"
Krijoni Kontakt