Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

Jeta rreth nesh

Mendova te hap nje teme qe ka lidhje me shpendet dhe kafshet,shtepiake apo te egra.Nuk me ka rene rasti te has ndonje teme te tille,dhe mendova se do te ishte me interes te kishim nje teme te tille.Gjithkush mund te sjelli pervojat e veta ne lidhje me shpendet apo kafshet qe mbajne ne shtepi.
    Une sot me pak fjale desha te flas per kanarinat.Kam mbajtur kanarina dhe zogj te tjere qe kur kam qene 5 vjec.Sot jam 35 dhe vazhdoj te kem te njejtin pasion si dikur kur isha i vogel.Aktualisht kam 10 kanarina te rritura dy te vegjel 4 javesh,nje tjeter 3-4 dite dhe nje femer ne veze.Kush ka kanarina mund te shkembeje mendime ketu.Kush do te filloje te mbaje dhe nuk e ka idene,me gjithe qef do te jepja te gjitha keshillat e nevojshme per te mbajtur kanarina.Kam shume histori me zogjt,por ndoshta nje here tjeter.Tani per tani le te shohim nese ndokush ka interesa ne kete fushe.Perderisa nuk ka nje hapesire te vecante per tema te ketilla, atehere mendova ta hap ketu.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Une kam nje lepurush .
    Where does a thought go when it's forgotten?

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    edhe une nje breshte.
    Summertime, and the livin' is easy...

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Nje breshte?C'fare kafshe apo shpendi eshte kjo breshta zemer?

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    nje nga ato qe ja kalon leprit. pyet koren po deshe
    Summertime, and the livin' is easy...

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    nje nga ato qe ja kalon leprit. pyet koren po deshe
    ... po pėrplas kokėn pas kompjuterit tjetri qė ta gjejė... mos i jep tė tilla "enigma" se nuk ka hapsirė nė "hard drive" njerzia o Ēupkė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ore kanarina keni ju?
    jo!
    ca shkruani kot ktu?

nejse un kisha 2 kanarina ne greqi. I mbanim ne ballkon ne nje kafaz. E imja ishte shume e bukur, e kuqe me te zeze dhe ja kisha ven emrin Alba po se si kishte hapur deren nje here dhe iku
    ajo e shpifura qe kishte vellai im, atie, skishte ikur... por i keputi koken mbas ca kohesh kushuriri vogel (pa dashje).

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Corason sikur ta dija qe kishe lepurush qe ja hoksha veshet une kam 12 peshq te kuq .GEZUAR Vitin e Ri moter

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Mua me kane : nje qenush DANI (2.5 vjec) dhe nje mace DANA (0.8 vjec) .Jane te mrekullueshem dhe xheloze,te zgjuar dhe besnike(DANI),kurse une perpiqem t'u ngjaje.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Une kam pasur nje qen sh te bukur por me ka vdekur dhe qe atehere nuk mbaj me kafshe ne shtepi.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •