Shum ide e mire,dergo 100$ me western union dhe te charging 30$ lolPostuar më parë nga mario_kingu
Shum ide e mire,dergo 100$ me western union dhe te charging 30$ lolPostuar më parë nga mario_kingu
.
plako nuk e di sa bejn charging un ktu sthash ndonje gje te keqe thjesht mir qe jam ne usa edhe mbase ndimoja por shqiptari shqiptar mbetet any way my bad se yaPostuar më parë nga alDI
Partizoni
Ju falenderoj te gjitheve per ndihmen,pome duket me mire t'ja dergoj leket atje ,qe te blejne ,se qenka pak e komplikuar situata![]()
gezuar te gjitheve!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
mundesia me e mire eshte ebay.com me degjo mua...
kospay.com
mund te ndihmoj kjo !
Atëherë si një shkëmb deti, ngrihet shqiptari
Atëherë n'luftë si shqipe, hidhet guximtari,
Donna, edhe pse te gjithe te keshilluan ne nje menyre apo tjeter, une po te tregoj dicka shume te thjesht, logjike, dhe nuk paguan asnje lekë me shume se vet lodrat.
Te gjithe Shqiptaret dergojn lekë ne SHqiperi nepermeses W-Unionit ose menyra tjera, atehere pse ju Donna nuk beheni Western Union ne kete rast.
Trego ku jetoni, ne cilin qytet apo qytetin me te afert dhe eshte e pamundur qe dikush nga rrethi i Bostonit apo ku do ne Amerikë te mos ka familje ne Shqiperi dhe afer teje.
Tani qe e gjete personin, trego sa don te hargjosh ne lodra, $10, $50 apo $100? Zgjedhe lodren, ofroje linkun personit qe do ti blej lodrat dhe nderkohë kerko nga ai adresen e familjes se tij/saj. Shko te familja e tij/saj ne qytetin tuaj apo qytetin me te afert dhe dergoja leket. Sapo familja e tij/saj te pranon leket nga ju ata do te lajmerojn vajzen/djalin e tyre ne Amerike se leket arriten, dhe ky qe jeton ne Amerikë do te vazhdon me blerjen e lodrave.
Keshtu as ju nuk paguani leke per post e as personi ne Amerik nuk paguan interes per derguarjen e lekeve ne Shqiperi nepermes Western Union.
Kjo eshte shume e thjesht por ja qe te shkruhet e gjithe processi me mori me gjatë.
Me nderime
Flag
P.S Oops tani e vërejta daten e sakt, harrova se tani jemi ne vitin 2008 dhe krishtilindja ka ikur. Sidoqoftë le te jetë kjo keshille edhe per te tjeret apo per ndonje fest tjeter dhe ne te ardhmen..
Ndryshuar për herë të fundit nga flag : 01-01-2008 më 21:43 Arsyeja: i - ai
Krijoni Kontakt