Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    . Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    atehere mbase te ndimoj kshu ti zgjill lodrat qe do edhe un i blej me kart qe ktu edhe ve adresen e njerze te tu
    edhe ti me dergo leket me western union e ku di un nuk e di mbase eshte ndihme apo jo per ty
    ciao edhe gezuar krishlindjet edhe vit e ri bashk ciao
    Shum ide e mire,dergo 100$ me western union dhe te charging 30$ lol
    .

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga alDI
    Shum ide e mire,dergo 100$ me western union dhe te charging 30$ lol
    plako nuk e di sa bejn charging un ktu sthash ndonje gje te keqe thjesht mir qe jam ne usa edhe mbase ndimoja por shqiptari shqiptar mbetet any way my bad se ya
    Partizoni

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Ju falenderoj te gjitheve per ndihmen,pome duket me mire t'ja dergoj leket atje ,qe te blejne ,se qenka pak e komplikuar situata
    gezuar te gjitheve!
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Tifoz i flaktë Maska e Juventini
    Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    mundesia me e mire eshte ebay.com me degjo mua...

i/e regjistruar Maska e AVICENNA
    Anëtarësuar
    29-06-2007
    Postime
    125
    kospay.com
    mund te ndihmoj kjo !
    Atëherë si një shkëmb deti, ngrihet shqiptari
    Atëherë n'luftë si shqipe, hidhet guximtari,

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    doja ti beja nje surprize mbesave te mija ne USA tu dergoja ndonje loder ose kukull per krishtlindje
    Me duhet ndonje keshille per ta bere kete blerje on-line ne nje dyqan lodrash toys sic quhen, ne zonen e Worcester (MA)
    Vitin e kaluar i dergova me poste ,por me kushtoi me shume posta se sa dhurata

c'fare mund te me keshilloni
    Donna, edhe pse te gjithe te keshilluan ne nje menyre apo tjeter, une po te tregoj dicka shume te thjesht, logjike, dhe nuk paguan asnje lekë me shume se vet lodrat.

Te gjithe Shqiptaret dergojn lekë ne SHqiperi nepermeses W-Unionit ose menyra tjera, atehere pse ju Donna nuk beheni Western Union ne kete rast.

Trego ku jetoni, ne cilin qytet apo qytetin me te afert dhe eshte e pamundur qe dikush nga rrethi i Bostonit apo ku do ne Amerikë te mos ka familje ne Shqiperi dhe afer teje.

Tani qe e gjete personin, trego sa don te hargjosh ne lodra, $10, $50 apo $100? Zgjedhe lodren, ofroje linkun personit qe do ti blej lodrat dhe nderkohë kerko nga ai adresen e familjes se tij/saj. Shko te familja e tij/saj ne qytetin tuaj apo qytetin me te afert dhe dergoja leket. Sapo familja e tij/saj te pranon leket nga ju ata do te lajmerojn vajzen/djalin e tyre ne Amerike se leket arriten, dhe ky qe jeton ne Amerikë do te vazhdon me blerjen e lodrave.

Keshtu as ju nuk paguani leke per post e as personi ne Amerik nuk paguan interes per derguarjen e lekeve ne Shqiperi nepermes Western Union.

Kjo eshte shume e thjesht por ja qe te shkruhet e gjithe processi me mori me gjatë.

Me nderime
    Flag

P.S Oops tani e vërejta daten e sakt, harrova se tani jemi ne vitin 2008 dhe krishtilindja ka ikur. Sidoqoftë le te jetë kjo keshille edhe per te tjeret apo per ndonje fest tjeter dhe ne te ardhmen..
    Ndryshuar për herë të fundit nga flag : 01-01-2008 më 21:43 Arsyeja: i - ai

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Shqiperia në internet, pa ".al
    Nga PORTI_05 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 18:54
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •