Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    edhe kjo eshte nje nga shpikjet e sales.pa me thuaj kush e beri luften ne kosove dhe cila parti ne shqiperi e mbeshteti ate lufte.
    PAUCA SED MATURA

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    edhe njehere bert ta kesh te qarte une nuk i quaj njerez te mire pasi ai eshte politikan dhe sot nuk ka politikan me zemer te mire politikani e ndryshon si ti doje koka dhe prandaj quhet i tille.nano ka te ligat te cilat une i kam pranuar por ama edhe te mirat sduhet me ja hedhe poshte.
    ai tani po shikon te ruaj postin e vete dhe punon per te forcuar pozitat e tij po ne te njejten kohe forcon dhe shtetin shqiptare (kujto thenien e smithit te madh).
    PAUCA SED MATURA

Ekonomist
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    144
    O Maringlen!

2 pyetje kam une per ty:

-ē'te keqe te ka gjetur ty personalisht ai qe ti quan SALA dhe une quaj BERISHA
    -ē'te mire te ka bere ty ai qe quan NANO dhe une nuk do te doja ti permendja fare emrin

FLM
    SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    edhe njehere i respektoj te dy ashtu sic kam dhe rezervat e mia. ska asnje ndryshim per mua tek te dy. berisha eshte me patriot nano eshte me dhelper.
    PAUCA SED MATURA

i/e regjistruar Maska e zima
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    32
    Ne shqiperi fatkeqsisht ska politikan, keta qe jan e ishin jan kelyshat e regjimit te vjeter,dhe keshtu qe deri sa te jen kelyshat ska per te patur hajer shqipria.politikane te vertet ne do kemi pas 20 vjetesh kur te rinjt e sotem 10-12vjecar te riten e te ven nga 30-35 vjecar,atere po .e them kete se ata sdo ken ngjyra politike,apo nostralgjira per *baban e kelyshave*qe e kan keta te socmit.por ata do ken vetem nje qellim, qe te punojn vetem per rindertimin e vertet te demokracis se vertet shqiptare.

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    jo mor lal se po i shikoni gjerat pak ndryshe nga cduhet.situaten politike ne shqiperi sduhet ta krahasoni me uk apo us apo ndonje u. tjeter pasi midis nesh dhe tyre existon nje boshllek shume i madh diference ne shume fusha .te presesh 20vjet derisa te vijne politikane te rinj kesaj i thone "prit gomar te mbij bar".
    ne kemi qene vend komunist dhe si te tille duhet ta kthejme koken nga ato vende qe kane qene si puna jone dhe tani jane te zhvilluara (kini parasysh qe te gjitha vendet lindore e kane ndryshuar situaten politike rreth viteve 90) dhe vende te tilla ka plote duke filluar me estonine lituanine polonine cekine kroacine hungarine etj... vetem duke pare keto shtete sistemin e zhvillimeve qe ka rrjedhur ne kehe te keto vende mund te gjejme dicka per shqiperine.
    ky eshte mendimi im
    PAUCA SED MATURA

Ekonomist
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    144
    Une konstatoj nje nostalgji te forte tek rinia e sotme per keta kelysha.E kjo me bind qe Shqiperia do te mbese gjithmone ne dore te ketyre kelyshave.

Maringlen.Berisha eshte i ndershem ndersa Nano eshte i pandershem.Nuk eshte dhelper, eshte qelbes
    SHQIPNIA E SHQIPTARVE.................

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286
    kane thene qe nano eshte shqiptari me i zgjuar per nga flitet shqip, por ai nuk arrin ta kuptoje ose nuk don qe,ta kuptoje, se zgjidhjen e krizes shiptare e ka perpara sysh eshte europa ajo qe do te mbaje te ardhmen e botes ne dore, dhe nano cfare ben nenshkruan kontrata per ekstradim te qytetarve amerikan qe gjykohen per ceshtje penale ne amerike kur dihet qe ligji europjan thote qe cdo lloj qytetari i cfare dolloje kombesie gjykohet ne ate vend ku ai ka kryer krimin. dhe mos harroni qe kjo lloj marreveshje i kushtoj rumanise te presi edhe 5 vjete te tjera per te hyre ne EU. pra aq me keq kur ai (nano)e perdor kete inteligjence ne krah te kunder te rrymes. Do bente mire qe nano ti lexonte keta shkrime.
    mateo

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Une vete jam i mendimit se neve na duhet dikush si Edi Rama. Ai jo vetem qe ka bere nje pune te mire ne Tirane po duket shume largpames. Une e bazoj mendimin me c'kam lexuar ne gazeta se vete kam 7 vjet pa qene ne Tirane, po gjithnje Edi me eshte dukur shume perparimtar.

Sa per Nanon mos u zini fare se ai nuk ja vlen bashke me Berishen. Sidomos kurora qe i vuri Janullatosi ja vuri vulen per mua. Fan Noli po kthehet permbys ne varr.
    timeo Danaos et dona ferentes

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    kujdes edhe ti berti edhe ti mateo se spo gjykoni sic duhet.
    nano akoma se ka firmos marveshjen me usa.
    mos harroni qe pas 10 ditesh ne Prage do te vendoset nese shqiperia do futet apo jo ne NATO sa per rumanin miqte e mi duhet te dini qe evropianet nuk i lane shteg tjeter pasi si rumania dhe bullgaria jane vende te dores se dyte aty ku po perpiqemi te hyjme edhe ne.
    me keto deklarata nano nuk eshte se po e nenshkruan me te vertet po vetem po i ben presion evropes dhe po merr mbeshtetjen e amerikes per ne nato qe eshte nje mbeshtetje vendimtare. do thoni ju qe nano duhet te vendos ose me evropen ose me usa por kjo eshte nje zgjidhje e veshtire dhe per mua nano kerkon ti kete mire me te dyja .
    mos harroni qe berluskoni nje nga njerzit me me influence ne evrope eshte nje proamerikan i terbuar dhe me kete politike fiton zemren e amerikes edhe zemren e nje pjese te evropes edhe po i ben nje presion te jashtzakonshem evropes
    si ka mundesi qe evropa na i zvarriti hapjen e nje date per shqiperine dhe direkt pas vajtjes se metes ne amerik u be nje mbledhje ku u vendos qe ne mbledhjen e ardhshme te ministrave te jashtem te EU te hapet drita jeshile shqiperise pa asnje lloj KUSHTI.
    per mua nano po e tregon veten si nje dhelper qe di te arrije aty ku do(mos harroni se ka 7 vjet ne pushtet hypen dhe zbret kur do) dhe e meriton te qendroje akoma aty ku eshte TANI per TANI!
    nese ndokush ka mendim tjeter i lutem ta shkruaj (flas per nje vendimmarrje midis te ciles nano duhet te zgjedhe dhe ju lutem arsyetojeni pse duhet ta beje nje gje te tille . kjo vlen me shume per ty berti se ti ne cdo bisede na derdellis enverin nexhmien e me rradhe . nqs pergjigjesh pegjigju me argumenta TE LUTEM!)
    PAUCA SED MATURA

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  2. A e duan shqiptarėt bashkimin kombėtar?
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  3. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •