Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49

Tema: Vesa Luma

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Sa jam e lumtur qe kemi shum kengtar te mirź,shpesh mendoj ahhhh more zot kengėtart jan baraz me Boten, vetem politikanet kan mbet ne kohen pellazge .
    Hajde ishalla nji dit Hysni Zela paraqitet ne zgjidhje Presidenciale veq te na zbardh ftyren ti thejm Botes em krenar qe jem shqiptar .
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2007
    Postime
    10
    Un kam pare Vesa Luma-jn duke performuar live nje vit me pare dhe jam habitur nga fuqia e zerit te saj dhe me te vertet eshte shume e bukur dhe e mencur lal. Jam adhurues i flakt i saj nga ajo dit,dhe kam percjellur intervistat e saj dhe paraqitjet e saj. Kam pyetur shume njerez dhe me kan thene qe eshte vajze e thjesht dhe shum modeste. Nuk kam pas rast ta njoh dhe kam shume deshire. Ky hiti "Jemi dhe s'jemi" i mrekulleshem dhe me origjinal nga gjitha videoklipet tjera ,ndaj me pelqen qe edhe aktrimin edhe stilin e veshjes e ka UNIKE.She's hot man. . . RESPECT GIRL meriton te jesh me larg se ne Kosove. Mos te harroj dhe ato dy flakareshat tjera jane shum te mira.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Vesa Luma sėrish nė Tiranė, tani nė kėrkim tė ēmimit

Do tė jetė sėrish nė Tiranė kėngėtarja bukuroshe nga Prishtina Vesa Luma. Por kėtė radhė, jo pėr tė drejtuar njė festival, por pėr tė kėnduar. Mėsojmė se Vesa do tė jetė njė prej kėngėtareve konkurrente nė festivalin “Top-fest”, e madje do tė kėndojė nė ditėn e hapjes sė kėtij festivali. E njohur nė Shqipėri si kėngėtare, ku spikati nė garėn muzikore tė rinjve “Ethet...”, Vesa Luma ėshtė studente pėr gazetari dhe njėkohėsisht punon si gazetare nė Kosovė. Megjithatė, kjo nuk do tė thotė aspak, qė marrėdhėnia e saj me kėngėn ėshtė kalimtare apo sipėrfaqėsore. Ėshtė shprehur se ndjehet mirė nė tė dyja, dhe duket se edhe pėr shumė kohė biondia bukuroshe, qė me natyrėn e saj tė ėmbėl ka arritur tė bėjė pėr vete shumė fansa. Njė tjetėr pėrvojė interesante pėr tė, ka qenė drejtimi i Festivalit tė Kėngės nė Radiotelevizionin Shqiptar, pozicion pėr tė cilin u shpreh se ndjehej tepėr e privilegjuar, qė i jepej mundėsia. Dhe duke qenė se pėrvojat e Vesės me Tiranėn kanė qenė gjithmonė tė bukura e tė suksesshme, ajo vendos tė vijė sėrish, por kėtė radhė nė njė garė muzikore, ku pse jo, pretendon edhe njė ēmim.
    My silence doesn't mean I am gone!

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Question

Citim Postuar mė parė nga havaja
    Nese e degjon vetem muziken ne fillim me shume ke pershtypjen se do te degjosh nje kenge turqisht sesa shqip!! Kete e bejne shume kengetare per te pasur me shume sukses kenget e tyre,e mandej te njejtit kritikojne muziken shund e kiq qe pak me shume ngjane ne shqipe sesa kjo kenge qe eshte muzike krejtesisht turke!!
    loqki i dades na jena pushtu nga turku 500........kejt ballkani kan muzik qe ngjan me ate turke........qiftelia, fylli, tupani dhe sh instrumente tjera jan turqe......qa tash as ato nuk jan tonat a?????........ju duhet ta kuptoni qe kur ni kong tingllon turqisht nuk dmth qe o e kopjume nga turqia por kshtu na ka mbet neve sps na kan pushtu per sh vjet.........tash kjo muzik o pjes e kultures ton. ........nejseeeeeeeeeeeeee VESA o yll e drit.......m'pelqen sh.......edhe kshtu si person doket sh qik e mire dhe e sjelshme

~Dreams Come True~ Maska e Rudina_USA
    Anėtarėsuar
    23-10-2006
    Vendndodhja
    Smile even your smile is sad,because more sad than a sad smile is,sadnnes that doesen't smile never. Remember my friend.
    Postime
    135
    Mbrema Albos

Kjo kengetare ka zerin e bukur & levizjet i bene shume fantastike.
    Me pelqeu kur e kam shiku me kengen ' Jemi & Sjemi

I uroi suksese te metejshme vajzes.

RC
    “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”

Perfection Maska e Kapriēozja ELB
    Anėtarėsuar
    16-02-2007
    Vendndodhja
    Aty ku s'ta pret menja
    Postime
    72
    Kjo tipja s'ėsht ene aq keq sa e bani ju mer njerėz... se kot nuk doli ne top 10 tek ethet...

Ja edhe nje foto tjetėr:
    SHQIPĖRIA ETNIKE

E VETMJA ALTERNATIVĖ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2007
    Postime
    10
    Edhe nje sukses i Vesa Lumes,fitorja ne kategorine best all ne videofestin muziikore. E ka merituar cmimin sepse me te vertet e meriton .

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Zbulohet Vesa Luma me tė dashurin

Sapo ėshtė shfaqur mes turmės sė njerėzve nė koncertin e turkut Mustafa Sandal, vėmendja e gjithė tė pranishmėve ėshtė shpėrqėndruar. Kanė kthyer kokėn menjėherė dhe reagimi ka qenė: “Qenka pikėrisht ajo. Vesa Luma me tė dashurin”. Po. Vesa Luma dhe i dashuri i saj Genc Dobroshi kanė qenė nė Durrės dhe kanė treguar se edhe ata ishin fansa tė kėngėtarit turk.

Pushimet
    Pasi kishte udhėtuar gjithmonė kalimthi pėr herė tė parė ka vendosur tė bėjė njė javė pushime nė Durrės. Ka qenė e ftuar nė njė prej lokaleve tė Durrėsit pėr tė kėnduar dhe kėtė herė ka preferuar tė qėndrojė mė tepėr. Vesa Luma me tė dashurin e saj regjisorin Genc Dobroshi kanė qėndruar njė javė nė plazhin e Durrėsit, pranė Shkėmbit tė Kavajės pėr tė marrė rreze dielli, pėr tė shijuar detin dhe pėr t’u relaksuar pas muajve tė fundit tepėr tė ngjeshur me aktivitete pėr Vesėn, e cila ka qenė e pranishme nė mjaft koncerte kėto kohė. “Ėshtė hera e parė qė po qėndroj nė Durrės dhe po kėnaqem shumė nė fakt. Pėrveē plazhit kėtu jeta e natės ėshtė e bukur”, shprehet pėr Bluetooth kėngėtarja e njohur nga Kosova.

Koncerti
    Dhe jetėn e natės ēifti duket se e pėlqen shumė. Ose ndoshta kėngėtarja dhe regjisori janė tė apasionuar shumė pas muzikės turke dhe kėngėtarit Mustafa Sandal. Pikėrisht i kemi ndeshur nė koncertin e “Blues Brothers” dhe Mustafa Sandal, qė u organizua kėtė tė martė pranė diskos verore “Tropikal”. Kanė kėrcyer mė sė shumti nėn ritmet turke, qė jo vetėm pėr Vesėn, por edhe pėr gjithė shqiptarėt janė mjaft tė preferuara.

Angazhimet
    Tre muajt e fundit kanė qenė mjaft tė ngjeshur pėr Vesa Lumėn, e cila siē pohon edhe vetė “kėto kohė kam qenė shumė e angazhuar. Qysh nga muaji maj, qershor e deri tani kam qenė pothuajse ēdo natė e pranishme nė koncerte, mbrėmje rinore, disko nė Kosovė, Shqipėri e Maqedoni. Ndihem e kėnaqur pasi ka qenė njė kohė mjaft e frytshme”, rrėfen buza gaz ajo.

Projektet
    E ka gati albumin e saj dhe mezi pret ta hedhė nė treg. Do tė vijė nė kohėn e duhur kur tė gjejė mbėshtetėsit pėr ta promovuar. “Jam e kėnaqur qė tashmė albumi ėshtė gati, megjithatė duhen shumė komponentė pėr t’u hedhur nė qarkullim. Gjithsesi ai do tė lanēohet shumė shpejt, dhe do tė shoqėrohet me njė klip, qė do ta realizoj mjaft shpejt”, tregon ekskluzivisht pėr “Bluetooth” Vesa.

GAZETA SHQIPTARE

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Dashuria e Vesa Lumes

Kengetarja e njohur kosovare jo vetem ne Kosove, por edhe ketu ne Shqiperi nuk parapelqen qe te flase shume per dashurine. Por ja qe ne klipin e saj te fundit ajo tregon anen rebele te nje vajze bukuroshe, qe thote pa druajtje se tani ajo i perket tjeter kujt. Pas lidhjes se fundit me nje djale kosovar, qe u duk se nuk ishte emer i njohur ne radhet e artisteve atje, duket se Vesa i ka kthyer krahet, pasi tani po perjeton nje tjeter lidhje te bukur dashurie, qe ne fakt ende nuk dihet se per ke djalosh behet fjale.

KORRIERI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    ...paj te gjitha kengetaret Shqipetare jan Kot....mirpo kjo esht ajo qe prin e para me flamur ne dor per nga Kotshmeria .....e kisha fjalen per Kengetaret e Kosoves ...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •