Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49

Tema: Vesa Luma

Perjashtuar Maska e havaja
    Anėtarėsuar
    05-11-2006
    Postime
    35
    Nese e degjon vetem muziken ne fillim me shume ke pershtypjen se do te degjosh nje kenge turqisht sesa shqip!! Kete e bejne shume kengetare per te pasur me shume sukses kenget e tyre,e mandej te njejtit kritikojne muziken shund e kiq qe pak me shume ngjane ne shqipe sesa kjo kenge qe eshte muzike krejtesisht turke!!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Davius flm lal shum kenge e bukur dhe vidjo e bukur e Vesa Luma e kam kerkuar shum here per ta pare dhe me ne fund e pashe dhe nje her flm mik.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    eshte nje kengetare e shkelqyer me nje ze shume te lezetshem , plus qe eshte kengetare eshte edhe nje udheheqese shume e mire
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Bravo Vesa vertet suksese.
    Vesa kendon shume bukur sidomos te kjo kenga dhe eshte shume e embel dhe lozonjare.

shume bukur urime.
    :^zilet

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Mbas eksperiencės si kėngėtare, tani eksperimenton edhe me prezantimin Vesa, dialekt kosovar nė skenėn e festivalit

Eshtė ngjitur nė skenėn e festivalit tė 45-tė tė Kėngės nė Radiotelevizion, pa u pėrpjekur aspak tė ndryshojė diēka nga dialekti i saj kosovar. Vesa Luma, vajza qė u bė e njohur pėr publikun shqiptar nė spektaklin televiziv “Ethet...” vjen tashmė nė Tiranė si prezantuese dhe jo si kėngėtare, pėr tė qenė nė krah tė pedagogut tė saj, Adi Krasta dhe aktores Ermela Teli. Ka qenė njė ftesė e regjisorit Pali Kuke, tė cilėn Vesa e ka pranuar pa u menduar gjatė, nisur nga fakti qė festivali ėshtė njė eveniment vėrtet i rėndėsishėm dhe pėr mė tepėr pėr tė ishte shumė i ēmueshėm fakti qė do tė ishte bashkėprezantuese me Krastėn”. “E kam pranuar pa asnjė hezitim ftesėn e papritur tė Pali Kukes pėr tė qenė prezantuesja e festivalit, tregon Vesa. Eshtė shumė i ēmueshėm fakti qė prezantoj sė bashku me Krastėn, njė njeri qė kaq gjatė vazhdon tė jetė nė skenė. Po pėrfitoj nga rasti tė vjedh diēka nga ky bashkėpunim dhe pse jo tė vazhdoj me hapat e Krastės”.

E lidhur me kėngėn qė nė moshėn 5-vjeēare, studentja e vitit tė tretė Gazetari synon tė gjejė njė tė mesme ideale, mes pasionit tė saj, qė ėshtė muzika dhe profesionit si gazetare, tė cilin vazhdon ta ushtrojė nė televizionin e Kosovės. “Mė e fortė mund tė them se ndjehem si kėngėtare, sepse kėngėn e kam pasur qė nė moshėn 5-vjeēare, e kam si tė shpirtit, kurse gazetaria ėshtė profesioni im. Muzika mė vjen vetė dhe po punoj, qė edhe prezantimi tė mė vijė vetė”. E ndėrsa ėshtė e hapur tė flasė pėr punėn si gazetare, pasionin pėr muzikėn, ecurinė e albumit tė saj tė parė, qė pritet tė jetė nė treg nė fillim tė vitit tė ardhshėm, Vesa duket shumė fanatike nė drejtim tė jetės sė saj private. “E ruaj me shumė xhelozi jetėn time private dhe pėr asnjė arsye nuk dua ta bėj publike”, tregon.
    My silence doesn't mean I am gone!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Vesa?Heum,le te trajtojme ndonje subject tjeter se po vazhduam me kete do me duhet te them qe ajo:
    1.Duket si femer me nje qerre kalamaj.Totalisht e shperlare.
    2.S'di te flase shqip.
    3.Teper e ngathet per te prezantuar.
    4.Ajo s'di te kendoje.
    ...
    (do kisha akoma por po i kursej per nje here tjeter)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 23-12-2006 mė 17:15
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    per prezantuese festivali nuk eshte

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Videoklipi shume origjinal, i uroj suksese pasi vertet e meriton.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Kenga yll
    videoklipi mo yll

e kam qef ket biles ka edhe nje keng tjeter " te kam dashur shum" gjithashtu edhe ajo sh e bukur

ja edhe nje foto tjeter
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    God is coming and SHE is mad

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Pershendetje

Kenga e Vesa Lumes Jemi dhe Sjemi, melodia eshte e vjedhur nga Greqishtja per Tekstin nuk e di se nuk e njof Greqishten.
    por ajo melodija me sa e di une eshte nje valle greke, nese nuk gaboj.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •