Nuk me pelqejne. Sado sexy mund t'a tregojne nje femer, personalisht, jam kundra tyre.Cfare mendoni per Pirsing?
Nuk me pelqejne. Sado sexy mund t'a tregojne nje femer, personalisht, jam kundra tyre.Cfare mendoni per Pirsing?
Un jam pro (per femrat) ju shkon ai piercing te kerthiza, sidomos kur ja prek me gjuhe. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kundra..... boh,sme terheqin fare.Tatuazhet po!
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Ma shpifin shume...
Ec me nje hahet ne vetul. Por kto ekstremet e tjera jo ne gjuhe, jo ne buze jo ne hunde me luajne menc.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ca ndryshimi ka ne vetull ne hunde apo buze,ku e shef ekstremin ti ktu?!!
Nese eshte ekstrem ne hunde dhe ne buze po ektrem eshte dhe ne vetull.
Nejse mendimi yt.Personalisht i kam shum qejf tek femrat por jo tek meshkujt
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga suada dr : 12-06-2008 mė 19:10
disa e vejn dhe ke zogu.shume e shpifur.![]()
Pirsingu mund tė shkaktojė komplikime stomatologjike
Sipas njė studimi tė realizuar nga Universiteti i Tel Avivit, pirsingu nėpėr trup, nė veēanti nė buzė dhe gjuhė, mund tė shkaktojė komplikime tė rėnda stomatologjike.
Studimi, i cili ėshtė realizuar nė 400 pacientė me moshė mesatare 20 vjet, ka treguar se ēdo i katėrti person me pirsing nė gjuhė ose buzė ka simptoma, siē ėshtė gjakderdhja nga mishi i dhėmbėve.
Nga analizat ėshtė vėrejtur se 13.9 % e tė analizuarve kanė pasur njė dhėmb tė thyer ose komplikime tjera.
Tė dhėnat nga ky studim kėshillojnė stomatologėt tė cilėt bėjnė pirsing oral, tu shpjegojnė mirė klientėve tė tyre pėr pasojat dhe rreziqet shėndetėsore.
"Spekter"
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt