Si Do Ndiheshit Kur Do Mernit Vesh Kur Ju Tradhton i/e Dashuri Juaj !!!
Si Do Ndiheshit Kur Do Mernit Vesh Kur Ju Tradhton i/e Dashuri Juaj !!!
Ti si je ndjere??Postuar mė parė nga _Kingu^Tirones_
Do ta paketoja edhe do ta coja tek mamajaPostuar mė parė nga _Kingu^Tirones_
.Qe te arri nje njeri te tradhetoji do te thot qe dicka nuk shkon mire ne lidhjen qe ke perderi sa arri deri ne ate pike ose e ka ne karakter njeriu nuk eshte i sigurt per ate qe ka prane tij.
do me vinte keq per veten!
qe i kam besuar, qe e kam dashur,qe e kam vleresuar.....
Sjam ndjer ndonjer e tradhetuar sdi cte them,se di si ndihesh .Me vjen keq per ata qe e provojn kete ndjenje.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Nja 100 her eshte konsumi kjo tema.
me ket kohe qe ka ardh tani mendoj se te ralle jane ata qe nuk tradhetojne sot?!!!!
eshte e modes tani qe nje bure i martuar te kete e 1 te dashur
megjithese nuk me pelqen keshtu eshte realiteti.
Per ata qe tradhetojn eshte normale, sepse burri naten shkon ne shtepi publike qe te marre nje prostitute, dhe i thote Bossit: "ma gjeje nje femer te forte"eshte e modes tani qe nje bure i martuar te kete e 1 te dashur
Pas ca minutave vie Bossi me gruan e ketij tipit per dore dhe i thote "ja kjo eshte ylli i kesaj shtepie lum kush e shtje ne dore kete cope" dhe ky pastaj kot cirret se kur e shkerdhen ti dikend dhe dikush do te shkerdheje ty.
E tradhetuar, e fyer, e poshteruar, e zhgenjyer, e braktisur, e shemtuar, e merzitur, e inatosur e pasigurt, e tallur, e mpire, bosh.
si do ndihesha !!! ne qiellin e shtate !!! do ndihesha shume mire !!! do ndihesha i lire nuk do ndihesha me rob i dashurise !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt