pa durim fare jam..dhe me veten time zihem per ket pun
pa durim fare jam..dhe me veten time zihem per ket pun
jam e durueshme dhe per kete me do shoqeria qe me njeh nga afer , noi here behem me nerva kur ka trafik te madh dhe ngel vone per ne pune por kjo sbesoj se ka lidhje me durimin sepse gati te gjithve kjo gjo u hy ne nerva ...
Kurre s'kam qene, nuk jam, dhe nuk ma mer mendja qe do te jem ndonjeher.A jeni tė duruar ?
Durimi eshte edhe pritje, e te prese eshte diēka qe nuk mundem ta duroj.
Te kam durim eshte nje deshire qe do te doja te me plotsohej.
auu durim une , hahaa cfar me del per para i flutorojjam duke e shti ne pratik durimin , duke pare mamen qe veq durim eshte per qdo gje
![]()
une i adhuroj te duruarit por vetem se kam aspak kete virtyt dhe me vjen keq!![]()
Me raste![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ne pergjithesi jam i duruar.E vetmja kategori qe nuk duroj dot jane budallenjte,ata qe s'kuptojne,ata qe s'marrin vesh sido t'ja shpjegosh.Ata me ezaurojne nervat,ma mbytin durimin.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Unė mendoj se jam shumė i duruar por jam dhe shpėrthyes kur mė humbet durimi, shumė e keqe kjo e dyta sepse e kam pėsuar shumė herė nga kjo!![]()
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Krijoni Kontakt