Durimin? S'e kam taku ndonjehere deri tani,madje as e njoh![]()
Durimin? S'e kam taku ndonjehere deri tani,madje as e njoh![]()
Elegance is an attitude.
Kam qene me pak i durueshem perpara po duke e rregulluar vetveten tani jam me i durueshem mund te them . Jeta e besimtarit karekerizohet me sprova te shumta andaj aq me shum qe duron aq me imun behet . Nje gje e kam verejte tek personat qe falin namaz jane me te durueshem duke e marr parasysh jeten e tyre para se me ja fillu dhe pasi ja kane fillu . All-llahu e di me se miri . Une mendoj qe kur hyn njeriu ne namaz gjitha problemet dhe gjerat qe e preukupojn njeriun ne kete jete dinamike qe kemi ne sidomos tani hudhen jasht dhe me kete me duket si me i dha nje refresh vetit. Kalofshi mire
KOSOVA E MADHE
Ore cun ke ngaterruar forum ,po ik se late kokrren e namit, hajde ikni andej nga ramazanat dhe kreshmat e c'far dreqin jane dhe na lini rehat se dhe ne enderr po na del allahu .
Po cpaskeni qene mor aman ,po prinderit e tuaj i doni dhe i respektoni kaq shume ..?!
S'kam durim fare ,me ka ik dhe ai qe kam pasur ...
Me pelqeu nje person aty ku ka thene ;-Se ku ka durim shqiptari ?!
Jam shume e duruar.Keshtu me thone te gjithe ata qe me njohin,por kam nje gje qe kur shperthej i le me gojehapur.Durimi e ka nje kufi.
Sot ketu mesova qe durimi paska edhe perqindje!!!
Ndersa ne shypet jemi NANA E BABA, Gjyshi e Katragjyshi I DURIMIT, mos ia futni , kili mili .
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Per pune te rendesishme po jam e durushme, ama per cikerrima s'kam hic durim.
**** ** ** ***** ** ***!
Epo njerez me gjak nder vena jemi ... edhe na sos ndonjeher ne te dendur durimi.
Per punen e durimit jam shtatanike . Megjithese qe kur kam ardhur ne suedi e kam skalit shume durimin .
Ne fillim kur erdha ketu veja ne supermerkato , dhe kur shifja rradhen 10 vete ose me shume para meje , i leja ushqimet dhe ikja ne shpi , mendoja se me vone ndoshta nuk ka aq shume rradhe dhe shkoja prap , e njejta gje , dikur nuk kisha cte beja dhe prisja edhe une rradhen si turma .
Pastaj po qe semure dhe shkon tek spitali qofte edhe tek urgjenca duhet te presesh ore te tera ne stol qe te flasesh me mjekun dhe ne fund pas disa ore 4-5 pritjeje te thote ik ne shpi dhe pi ndonje paracetamol se pas 10 ditesh te kalon vet .
Ec e mos u bej e durueshme pastaj .Po prap ka raste qe kthehem ne identitet![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
per shumicen e gjerave nuk kam durim fare me ngerehen nervat...pershembull kur jam ke parukjerja duhet te bej shpejt ajo ose me hypen nervat ose kur duhet me hap nji litar po ja fus kot se esht lidhur keq bobo nuk kam durtim hic!etj etj etj
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt