Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 85
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Durimin? S'e kam taku ndonjehere deri tani,madje as e njoh
    Elegance is an attitude.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Kam qene me pak i durueshem perpara po duke e rregulluar vetveten tani jam me i durueshem mund te them . Jeta e besimtarit karekerizohet me sprova te shumta andaj aq me shum qe duron aq me imun behet . Nje gje e kam verejte tek personat qe falin namaz jane me te durueshem duke e marr parasysh jeten e tyre para se me ja fillu dhe pasi ja kane fillu . All-llahu e di me se miri . Une mendoj qe kur hyn njeriu ne namaz gjitha problemet dhe gjerat qe e preukupojn njeriun ne kete jete dinamike qe kemi ne sidomos tani hudhen jasht dhe me kete me duket si me i dha nje refresh vetit. Kalofshi mire
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Kam qene me pak i durueshem perpara po duke e rregulluar vetveten tani jam me i durueshem mund te them . Jeta e besimtarit karekerizohet me sprova te shumta andaj aq me shum qe duron aq me imun behet . Nje gje e kam verejte tek personat qe falin namaz jane me te durueshem duke e marr parasysh jeten e tyre para se me ja fillu dhe pasi ja kane fillu . All-llahu e di me se miri . Une mendoj qe kur hyn njeriu ne namaz gjitha problemet dhe gjerat qe e preukupojn njeriun ne kete jete dinamike qe kemi ne sidomos tani hudhen jasht dhe me kete me duket si me i dha nje refresh vetit. Kalofshi mire
    Ore cun ke ngaterruar forum ,po ik se late kokrren e namit, hajde ikni andej nga ramazanat dhe kreshmat e c'far dreqin jane dhe na lini rehat se dhe ne enderr po na del allahu .
    Po cpaskeni qene mor aman ,po prinderit e tuaj i doni dhe i respektoni kaq shume ..?!

S'kam durim fare ,me ka ik dhe ai qe kam pasur ...
    Me pelqeu nje person aty ku ka thene ;-Se ku ka durim shqiptari ?!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jam shume e duruar.Keshtu me thone te gjithe ata qe me njohin,por kam nje gje qe kur shperthej i le me gojehapur.Durimi e ka nje kufi.

Sot ketu mesova qe durimi paska edhe perqindje!!!
    Ndersa ne shypet jemi NANA E BABA, Gjyshi e Katragjyshi I DURIMIT, mos ia futni , kili mili .
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ashtu e kam dhe une, po kohet e fundit sikur nuk po e ndjeje durimin ti vije fundi, inshalla nuk rraf ndonjeri.
    Shyqyr zoti deri te rrahja nuk kam shkuar ndonjehere.Kryesisht kam perdorur heshtjen si arme dhe me ka ecur,por ka dhe njerez qe nuk hane hic pyk e duan sesben nje fjale troc.

' Maska e Earta
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    Per pune te rendesishme po jam e durushme, ama per cikerrima s'kam hic durim.
    **** ** ** ***** ** ***!

Epo njerez me gjak nder vena jemi ... edhe na sos ndonjeher ne te dendur durimi.

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Per punen e durimit jam shtatanike . Megjithese qe kur kam ardhur ne suedi e kam skalit shume durimin .

Ne fillim kur erdha ketu veja ne supermerkato , dhe kur shifja rradhen 10 vete ose me shume para meje , i leja ushqimet dhe ikja ne shpi , mendoja se me vone ndoshta nuk ka aq shume rradhe dhe shkoja prap , e njejta gje , dikur nuk kisha cte beja dhe prisja edhe une rradhen si turma .

Pastaj po qe semure dhe shkon tek spitali qofte edhe tek urgjenca duhet te presesh ore te tera ne stol qe te flasesh me mjekun dhe ne fund pas disa ore 4-5 pritjeje te thote ik ne shpi dhe pi ndonje paracetamol se pas 10 ditesh te kalon vet .
    Ec e mos u bej e durueshme pastaj .Po prap ka raste qe kthehem ne identitet
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    per shumicen e gjerave nuk kam durim fare me ngerehen nervat...pershembull kur jam ke parukjerja duhet te bej shpejt ajo ose me hypen nervat ose kur duhet me hap nji litar po ja fus kot se esht lidhur keq bobo nuk kam durtim hic!etj etj etj
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. E vrava burrin tim pasi mė keqtrajtonte..!!
    Nga Zemrushja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 09:13
  3. Me durim drejt parajsės
    Nga phyro nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-04-2007, 18:34
  4. SPIRITUALITETI: Kapitulli III - Virtytet
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 01:44
  5. Kenga e fundit e delfineve qe vdesin
    Nga KUKUMJAĒKA nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 03:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •