Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832

Si shpjegohet qė....?

Shume nga ne nuk i besojme fese kaq kollaj, librave dhe informacionet qe na japin.

Kurse shume nga ne direkte i besojme dhe jetojme me keto fe, pa ditur a jane te verteta apo jo.

Si shpjegohet kjo? Pse besojne kaq kollaj njerzit?
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Se mendojm se po te shkojm me thell sdim cdo gjejm ,kshuqe me mir pranojm ne heshtje ,kurse ata qe kerkojn gjejn lesht ..........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga ildushja
    Shume nga ne nuk i besojme fese kaq kollaj, librave dhe informacionet qe na japin.

Kurse shume nga ne direkte i besojme dhe jetojme me keto fe, pa ditur a jane te verteta apo jo.

Sepse ata njerez mendoj qe prane fese kane shpresa per nje jete me te mire por eshte dicka qe ka te beji se si reagon njeriun prane fese.Se cfare pershtypje i le feja.

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Une Besoj ne fe sepse feja me beri te kuptoj arsyen se pse jam i pranishem ne kete jete, Feja me dha 1 milion arsye qe ta jetoj jeten , Kur une isha ne nje dyshim te madh per vazhdimin e jetes sime, Feja me dha Prova se kisha pergjegjesi Per ta cuar jeten deri ne Fund, Dhe feja me beri te kuptoj se kam edhe Pergjegjesi te madhe Para Zotit Krijues per menyren se si une e jetoj Jeten Time.
    Do kisha shume kenaqesi te flisja per fene, kam shume per te thene , aq shume saqe nuk mund ti pershkruaj theniet te gjithe jeten time sikur te flas.
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    une besoj, lexoj mbi fene, kam kureshtje dhe deshire te di mbi te
    ndjehem mire dhe reflektoj per ato qe lexoj
    nuk jam praktikante e fese dhe riteve te saj

vete shprehjet:

zot na ruaj
    zoti qofte me ne
    zoti te ndihmofte
    etj

qe i degjon te shqiptohen nga te gjithe, pra te gjithe kane te bejne me fene dhe me zotin
    me vetedije apo jo,

ky eshte mendimi im
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hope31 : 17-12-2006 mė 06:57
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga ildushja Lexo Postimin

>>> Nuk e kisha vra mendjen ndonjehere per kete gje por mendoj se kjo varet nga zemra qe ka njeriu. Zemerguri ose i pameshirmi ka premisa te mohoje nje qenie te mbinatyrshme qe ne fund te kesaj eksperience qe e quajme jete, do te thote fjalen e fundit dhe secilit do ti japi hakun sipas drejtesise se tij. Nqs nuk do ta mohonte fort kete gje duke qene i keq dhe pa dije pse ekziston, do te binte ne nje kolaps mendor duke qene i paqendrueshem ne veprimet e tij. Por bota kerkon njerez te qendrueshem qe te jesh konkurent dhe i sukseshem prandaj pozicionohen edhe pse nuk jane te sigurt per gjithcka. Zemerbuti duke qene ne nje nivel me te larte shpirteror arrin te perceptoje gjera qe zemerguri nuk arrin ti perceptoje dot, kjo ne nje fare menyre e ben me largpames dhe e ndihmon te vleresoje me mire lidhur me ekzistencen e dickaje te mbinatyrshme apo jo.

> Pra nuk eshte vetem ceshtje dije por edhe perceptimi prandaj keto dy tipe nuk merren vesh me njeri tjetrin kur flasin sepse flasin dy gjuhe te ndryshme.
    La verita' ti rendera' libero!

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 02:49
  2. Si Shpjegohet Mentaliteti i nje Duhanxhie??
    Nga fisniku-student nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-02-2009, 06:51
  3. Si shpjegohet nje ėndėrr qe ne moshen e vogel!!!
    Nga Ando_Ylli nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 15-08-2004, 20:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •