Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Çeku dhe Ryker takohen me Tadiqin në aeroportin e Shkupit

Kryeministri i Kosovës Agim Çeku dhe shefi i UNMIK-ut Joakim Ryker janë takuar me presidentin e Serbisë Boris Tadiq, takim të cilin e ka konfirmuar këshilltari i parë politik i kryeministrit, Arben Qirezi, i cili e ka shoqëruar Çekun gjatë vizitës në SHBA. Sipas Qirezit ky takim ka qenë i shkurt dhe i pa planifikuar dhe se ka ardhur pas aterrimit të kushtëzuar të aeroplanit të Çekut dhe Tadiqit në Shkup për shkak të mjegullës së dendur në Prishtinë dhe Beograd.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po tishte nji tjeter ta zem i PDK-se deri tani do te kishin reague pa nderpre hiq por pasiqe Çeku eshte ne kualicion me ldk-ne se bajn te madhe hiq se jan mesue keta te ldk-se tuj u takue me shkie
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Mjegulla e dendur e cila që nga mbrëmja e së enjtes ka mbështjellur Prishtinën me rrethinë, ka imponuar aterrimin e pa planifikuar të avionit me të cilin kthehej në Prishtinë kryeministri Çeku, por edhe të avionit me të cilin udhëtonte presidenti serb, Boris Tadic.

Kështu, Kryeministri i Kosovës Agim Çeku dhe shefi i UNMIK-ut Joakim Ryker janë takuar në hapësirat e aeroportit të Shkupit, “Petrovec”, me presidentin e Serbisë Boris Tadiq, takim ky kurtoazie i cili ka zgjatur, sipas njoftimeve, rreth 5 minuta.
    Takimin në mes të kryeministrit Çeku e kryeadministratorit Rycker në njërën anë dhe presidenti serb, Boris Tadic, në anën tjetër e ka konfirmuar edhe këshilltari i kryeministrit, Arben Qirezi, i cili e ka udhëtuar bashkë me kryeministrin për vizitë në SHBA. Ai ka sqaruar se ky takim ishte i shkurtër dhe i pa planifikuar dhe se ka ndodhur si pasojë e aterrimit të paplanifikuar, por edhe të kushtëzuar të aeroplanit të Çekut dhe Tadiqit në Shkup për shkak të mjegullës së dendur në Prishtinë dhe Beograd

Postuar më: sb blue sky & radio kosova staff me Dec 15, 06 | 8:59 pm
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Po tishte nji tjeter ta zem i PDK-se deri tani do te kishin reague pa nderpre hiq por pasiqe Çeku eshte ne kualicion me ldk-ne se bajn te madhe hiq se jan mesue keta te ldk-se tuj u takue me shkie
    Ceku është më shumë i PDK-së e aspak i LDK-së! Paske harruar të kaluarën!
    Fundja, se mos do ta refuzonte këtë takim Thaci?! Jo more, ditën, natën për mjegullë dhe pamjegullë, madje do të mburreshe për një takim të tillë "historik", ti more LLapi!
    E sa për takimin e papritur të Cekut dhe Tadicit në Shkup është punë "mjegullash"! Dhe ne të shkretët nuk po dijmë se c´po ndodhë ditëve të kthjellta e lëre më në ato ditë mjegullta! S´ka rëndësi! Eshtë kohë mjegullash dhe kur të hiqen ato do e shohim vetën në cfarë "ishulli" "parajsë" jemi!

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    tadici: "cka t'thane Amerika?"

Ceku: "shpresoj si edhe ty po t'thojne qysh po m'thojne mu"

tadici: "mu (doktorresha) Condoleezza Rice m'ka thone si Kosova duhet mu bo e pavarne"

e Rykeri ju kish pas thone [kjo osht shtese e jemja]

Rykeri: "nuk ju kom pru ktu me fol per Amerike... ecni pej shpije"

Ceku duhet me kqyr kush ja ka bo ket fare dredhije ||| n'kofte shefi i protokolit t'tij duhet me ja ngri krejt pasunin si e ka e me e mshel n'burg dej sa nuk kallxon cka osht puna |||

e n'jau pacte rraste shpull diplomatike qeshtu Amerikanve Ceku vet - me i qite pej loje Amerikante e me bisedu (edhe kuner vullnetit t'popullit) drejtperdrejt me serbi - as vet nuk ka me dit sa shpejt kane me ja gjet Amerikante zavencimin |||

po shihet kjart si nuk osht pune mjegulle po e karrikave ||| dikush ulet n'to e dikush i han krese |
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 16-12-2006 më 21:29 Arsyeja: gabime drejtshkrimore :)
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    E sheh sa i mjer je..

A harrove para pak dite qe na ke ca.. duke than se tani gjithcka e muren ata te luftes kosoven ne dor? Ceku , Sejdiu ? Po tani pse thua kshtu? Heheeh.. sa me pelqen kur te shoh qe ti bie me fjal te tuat.. qe nuk len tem pa shkru pro ketyre tani thua LDK-ja hahahah..

Ooo Llapç

Me falni mu ?

Ky Ceku eshte ne LDK apo ne AAK.. ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 17-12-2006 më 08:53
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi

Ky Ceku eshte ne LDK apo ne AAK.. ?
    ne AAK a ka punue deri sa ka ekzistue LDK/LKJ per ta .tani dreqi e dit per kend punon pasiqe LDK/LKJ nuk ka ma u shemb piramida e nderuar nga rugova si me pas qen prej letre haaaaa
    valla temel te "fort" i kish pas qit bre
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Tema të Ngjashme

1. Kosova Në Okb Apo Drejt Tiranës Ose Shkupit
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-02-2009, 18:55
  2. Maqedonia e emërton aeroportin e Shkupit me emrin Aleksandri i Madh.
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 19-01-2007, 15:56
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 05:34
  5. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-11-2004, 14:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •