Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuader kualifikohet?

Votues
49. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Barcelona

25 51.02%
  • Liverpool

24 48.98%
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 156
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Mos tu duket cudi sikur Liverpuli te beje ndonje nga ato permbysjet e te gjitha parashikimeve ashtu si'c e ka zakon te beje...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Mos tu duket cudi sikur Liverpuli te beje ndonje nga ato permbysjet e te gjitha parashikimeve ashtu si'c e ka zakon te beje...

Jo Jo as qe e coj mendjen per ndonje permbysje
    ska shonca barca e kalon liverpoolin pa probleme edhe prap ket vit do jemi
    champion mbaj mend keto fjal qe ti them [-_^]

Gooooo Barcelona Goooooo
    #VamosArgentina

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Deri me sot nuk kam pare skuader me te motivuar se Liverpuli......ke per ta pare se si ka per ta shembur Davidi Goliatin.....une nuk jam tifoz i Liverpulit por besoj ne fuqine e asaj skuadre....per te mos folur pastaj per problemet qe ka Barcelona
    ndonjehere me krijohet pershtypja se ate skuader e mban vetem Etto-ja...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2006
    Postime
    1
    o per kete loj dihet me Liverpul champion

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Eto’o, gati per Liverpulin?

25 Dhjetor Ritmet me te cilat po riaftesohet kamerunasi i bejne mjeket te ndihen optimiste per nje rikthim me te shpejte se sa parashikimet fillestare

Lajmi me i mire per Barcen ne periudhen e Krishtlindjeve eshte qe kamerunasi Samuel Eto’o po permiresohet me shpejt nga sa ishte parashikuar. Ai pritet te rikthehet ne stervitje me skuadren e pare ne mesin e janarit dhe mund te rikthehet ne loje me shpejt nga sa ishte parashikuar fillimisht nga mjeket. Fillimisht, per kamerunasin u parashikua pese muaj pushim, deri ne mars 2007, por sic shpjegon mjeku Ramon Sugat, i cili kreu edhe operacionin ne gju, kjo periudhe mund te shkurtohet me disa jave. Pavaresisht ketij parshikimi optimist, Sugat nuk guxon te percaktoje nje date fikse, per rikthimin e mundshem te Eto’ose. Aktualisht Samuelit i ndalohet te kryeje ushtrime me top, por ai zhvillon sesione te vazhdueshme pune nen kujdesin e pergatitesit fizik Emili Rikart, i cili thekson: “Eshte e rendesishme qe gjithcka ta bejme me qetesi dhe nuk duhet te gezohemi perpara kohe. Riaftesimi i Samuelit ka ecur ne rrugen e duhur deri tani dhe nuk ka dyshime qe ai eshte nje atlet i madh. Por, menisku eshte nje pjese shume delikate ne gjurin e nje futbollist dhe eshte e rendesishme qe te respektohen gjithmone afatet per demtimet ne kete pjese.

Ne rast se riaftesimi i Eto’ose do te vazhdoje me hapa shume te shpejte, atehere ai mund te mberrije ne kohe per ndeshjen e pare te te tetave te finaleve ne Champions League, perballe Liverpulit, ne daten 21 shkurt (ne 6 mars ne “Anfield” eshte programuar ndeshja e kthimit). Afrikani, qe e nisi sezonin ne nje forme te shkelqyer, duke shenuar katar gola ne kater jave kampionati dhe po aq ne Champions League, ka humbur deri tani 19 ndeshje, ne te dy kompeticionet marre bashke, nga te cilat Barcelona ka mundur te fitoje 12. Pa tre here fituesin e Topit te Arte afrikan, katalanasit kane mundur te regjistrojne 12 fitore, kater barazime dhe tre humbje.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Eshte pak prob me e mund barcen sepse ne sezonin te cilin e presim krejt me padurim kthehet e kompletuar me krejt lojtaret,Po edhe lierpulli eshte njera nder me te mirat ne bot sic e ceki nje ma lart ja lam fushesh dhe e shohim po une kam votu per liverpullin se krejt fmijet jan ber nga barca[Ronaldinjo] si dikur nga[Ronaldo] pa mar parasysh ku luante Brazil apo Inter haha.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    eshte pak sa e veshtire te percaktohesh per ndonjeren , mendimi im eshte Liverpool
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga KuSi
    eshte pak sa e veshtire te percaktohesh per ndonjeren , mendimi im eshte Liverpool
    iiiiiiiiiiiiii u bone ene taj kunder mije
    te mejta o thaj mosem tradhto ahahhahah
    kot e kije, BARCA CHAMPION
    #VamosArgentina

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Liverpulit nuk do i luj Luis Garcia dhe do jet nje munges shum e madhe per Liverpulin pa dyshim barca do ti fitoj te dyja ndeshjet rezulltati per te du ndeshjet do jet 4 2 ne favor te BARCES

forcAA barcAA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-04-2006
    Postime
    60

Thumbs up

Barēa fiton ne Liverpool dhe del barazim ne kamp nou.Ose fiton te liverpooli 2-1 ne fushe te vet dhe e rref Barēa ne kamp nou 2-0.

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Liverpool finalist...
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 109
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:46
  2. AC Milan vs Liverpool - (Liverpool Champion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 26-05-2005, 18:23
  3. AC Milan - Liverpool
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 13:03
  4. Liverpool vs Chelsea - (Liverpool Kualifikohet)
    Nga Bledari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 18:35
  5. Legjenda Manchester United!
    Nga Cool_Durrsak nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 13:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •