2 i madh........................................
2 i madh........................................
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Lyon eshte ne forme shume te mire dhe eshte pretendent edhe per titull.Mendoj se do kaloje Lyon.
Lyon tani eshte shume ne forme te lart mire po Roma mund te befasoj
ndoshta kualifikuesi (qerek finalisti) percaktohet pas ekzekutimit te penalltive
qe te dyja jane skuadra te mira por Lyon mesiguri se do te dal me e mira nga Roma
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
lioni do fitoje pasi roma eshte shume here me poshte se francezet
ata jane edhe favorite per fitimin e champions kete vit
vari leshte
Lyoni keto 2-3 vitet e fundit tregohet teper i forte, ka nje ekip komod, te kompletuar nga te gjitha anet, qe mud t'i bej balle cdo kundershtari qe mund t'i dal para rruges! Por, nuk eshte Lyoni nje ekip i rangut te larte, nuk eshte mesuar me supersfdida finalesh, dhe kjo eshte ajo qe Lyoni edhe kete vit me shume se ne cerekfinale nuk do te jete!
My silence doesn't mean I am gone!
do jete nje sfide qe veshtire te parashikohet
por une them pervoja italiane do triumfoje
Roma: Doni, Panucci, Mexes o Ferrari, Chivu o Ferrari, Tonetto, De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Mancini dhe Totti.
Olympique de Lyon: Coupet, Réveillčre, Squillaci, Cris, Abidal, Tiago o Clerc, Toulalan, Juninho, Govou, Fred dhe Malouda.
My silence doesn't mean I am gone!
LYON do te fitoj sonte. Djelmoshat francez kane nje ekip superior dhe te afte per te fituar edhe titullin kampion evrope.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
x-x do te jet pa asnje gol
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Krijoni Kontakt