Do te doja qe Inter-Arsenal te jene ne finale. Edhe pse e kam te veshtire te zgjedhe nga kto dyja, kete vit do preferoja te marr Inter kete titull pasi qe eshte skuader shume e forte.
Do te doja qe Inter-Arsenal te jene ne finale. Edhe pse e kam te veshtire te zgjedhe nga kto dyja, kete vit do preferoja te marr Inter kete titull pasi qe eshte skuader shume e forte.
Barca
3-0 per interin ndeshja e par
Kam qef ta shof Inter te luaje me skuadra si Barcelona,Chelsi ose Arsenal ta shof i ēik se si rrifet.Se jane mesu ato interistat sa iku Juvja ne kategori te dyte fillojne e te mburren.Interi kishte 13 vjet qe nuk fitonte Seria A dhe tani qe u prish Seria A pa dyshim qe e ftion Interi .Pse kush do e marri Roma apo Milan qe jane kot fare tani pasi edhe pikeve minus.Mbas nja 2 vjetesh do ta shofim Interin sa i mire do te jete .Lucky
as qe nuk diskutohet interi qe kualifikohet me valencian.
Forca Inter.
Kisss gjithe interistat!
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Per mua ndeshje e forte do te jete, por Valencia kualifikohet, edhe pse Inter po kalon nje faze te shkelqyer.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Kjo ndeshje do luet perpara vetem 36,000 spektatore dhe 1,800 prej tyre do jen te Valencias.
UEFA akoma kerkon qe ne San Siro te behet me shume per sigurine, prandaj per ket ndeshje e ka prer numrin e tifozave ne me pak se 50%.
Kjo gje ndimon sigurisht Valencian....
Ndeshje e forte padyshim! Interi futet ne takim si favorit, por edhe Valencia ka nje ekip teper solid, kompkat, qe nuk mendoj se Interi italian do te kafshoj aq lehte, sepse edhe spanjollet kane dhembe!![]()
My silence doesn't mean I am gone!
valencia do vazhdoje per me tej
Interi i pandalshem kete vit. Po tregon superioritet ne shume ane nga luan.
Kalimi ne xhiron tjeter as qe debatohet, ne mendojme se me ke ekip do luajme ne finale. INTERI CHAMPION kete vit edhe ne itali edhe ne evrope.
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Krijoni Kontakt