Ndonje shqiptar ne Minnesota, sidomos ne Minneapolis, te me flase ne privat. Une kam 6 vjet pa qene ne Shqiperi e ndonjehere me merr malli ta dredh nje cigare me ndonje shqiptar.
Ndonje shqiptar ne Minnesota, sidomos ne Minneapolis, te me flase ne privat. Une kam 6 vjet pa qene ne Shqiperi e ndonjehere me merr malli ta dredh nje cigare me ndonje shqiptar.
.......(ai me kacurrrrrrrrela?)
I teri.
(ajo sybluja?)
Starbucks - erresire - kolltuq te rehatshem - kafe mocha` and chocolate chunk scone.
E embel, dehese.
E embel, dehese......**It** keeps 'her' on 'her' toes. Sorting through the bleak morass of humanity looking for a pulse.
('sygri' instead!!)
Starbucks. Errr....negativ!!!
desha te dija kot per kuriozitet se me kan thene qe aty ku jeni ju eshte shtet i varfer ska pun etj.......une jetoj ne michigan dhe desha te me thoni qe eshte e vertet papunesia aty se kam qejf te shperngulem
labe jam labe keni gje ju?
Klaudia, informacioni qe te eshte dhene eshte teper i gabuar. Minnesota mbahet si nje nga shtetet me standarte jetese me te larte ne usa. Ne 10 vitet e fundit ekonomia ka pasur nje ngritje prej 43%, ndersa mesatarja e shteteve te tjera eshte vetem 35%. Gjithashtu papunesia eshte nje nder me te ultat ne usa.
Po te jap disa fakte mbi kete shtet:
-The average unemployment rate in 2000 was 2.2 percent (papunesi permende?)
-Te ardhurat jane me te larta se ne shtetet e tjera. Per capita personal income was $33,561 in 1998, compared to a national average of $27,203
- The Minneapolis-St. Paul metropolitan area ('the capital') has one of the lowest costs of living among the 25 largest cities in the United States.
-The Consumer Price Index for the 1st half of 2000 was 168.2. The inflation rate was 4.2 percent.
-The Median Household Effective Buying Income for the Minneapolis-St. Paul metropolitan area is $47,002.
Gjithashtu quhet 'shopper's heaven' per faktin qe s'ka sales tax on clothing![]()
Revista "Money" e ka nxjerre Minneapolis si qytetin me te mire per te jetuar, bazuar kjo ne ekonomine e forte si dhe ne shumellojshmerine e aktiviteve kulturore.
Disavantazhet??? Shqiptare shume s'ka, keshtu qe nese je si Klejdi me lart qe do shqiptare rreth e rrotull, atehere s'ta rekomandoj kete shtet.![]()
Po ti ēa paske kėrku n'Minesota mer yahoo!
Apo Yahoo-nė vetė?
Pėr tė gjitha trojet Shqiptare nėn njė tėrėsi Shtetėrore Shqiptare, t'i shkrijmė ēdo energji!
hey, Orion_Dyrrahu eshte Minnesota me lal!!!
Apo s'eshte dhe VIP ai ketu tek forumi. Me thuj kur ta takosh eshte aq simpatik sa tek fotografia?![]()
Well behaved women never made history.
Qenka zgjeruar rrethi i fan-save te Jonit.
Une e kam takuar ne NY (nuk di te jete ne Minnesota ai) dhe eshte shume here me simpatik se te fotoja. Se shpejti kemi menduar te hapim nje fan club, do te te njoftojme me e-mail Erdeta per ecurine e projektit.
Deri atehere fli e qete naten!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 02-08-2002 mė 16:01
O kuqalashja, po pse mi genjeu Orioni?
Aiii.....
Hey, jam e gatshme per bashkpunim per te put together nje website per Fan Club te Orionit.
This is going to be fun!!!
Se bej shaka, huh?!!!
Well behaved women never made history.
Krijoni Kontakt