Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anëtarësuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga dardanii Lexo Postimin
    Rruga per ta nderruar MAC adressen eshte kjo :
    My Network Places ( klikojm ne proportiers ) / tek karta qe e kemi aty klikojm prap proportiers / ne fillim kemi emrin e kartes se rrjetit dhe aty shkruan CONFIGURE....(klikojm aty) / hapet nje tabel ku kliojm ne menyn ADVANCED ( e dyta me radh) / ne anen e majt te dritares tgjendet nje tabel ku ka te shenuar disa emra / klikojm ne LOCAL ADMINISTRATR MAC NETWORK AD / aty afer ne anen e tjeter gjendet nje kuti e vogel qe shkruan VALUE : shkruajm MAC adressen e deshiruar por pa : ne mes nuk ka nevoj fare.
    Shpresoj te ju kem ndihmuar
    kjo metode eshte mese efektive.
    Geniality is a state of mind

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Postime
    6
    Tung,
    e gjeta nje program ne net ku thuhet se mbush IPKO accounti falas por assesi ta gjej se si behet mac adresa.
    A di njeri te me tregoj diq per kete program?
    Kodi:
    http://www.conndor.net/hackattack.exe

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Eh Megi Megi çka ke folur, a je i sigurt që ka asi programi? Pse s'na e postove këtu? Nëse është ky linku poshtë që ke koduar atëherë mos ke vënë diçka të infektuar? Edhe ashtu linku nuk punon.
    Redaktim: nejse e shkarkova me proxy dhe nuk ka virus por është rrezik megjithatë. Duhet ta japësh llogarinë dhe fjalëkalimin bashkë me MAC adresën. Nuk e di a e vlen që të jepen këto të dhëna?
    Po ta analizojmë mund të them kështu. Unë që paguaj pako vetëm të 25 eurove mund të rrezikoj kur të më harxhohet mbushja aktuale. Nëse s'ndodh asgjë atëherë unë mund ta ndërroj MAC-in dhe e blej mbushjen e re që e regjistroj në MAC të ri, madje mbushja e 25 eurove i njeh dy MAC adresa. Duhet ndërruar edhe fjalëkalimi...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 11-01-2008 më 13:58 Arsyeja: Shtova diçka
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Postime
    6
    Citim Postuar më parë nga Mister Enigma Lexo Postimin
    Eh Megi Megi çka ke folur, a je i sigurt që ka asi programi? Pse s'na e postove këtu? Nëse është ky linku poshtë që ke koduar atëherë mos ke vënë diçka të infektuar? Edhe ashtu linku nuk punon.
    Redaktim: nejse e shkarkova me proxy dhe nuk ka virus por është rrezik megjithatë. Duhet ta japësh llogarinë dhe fjalëkalimin bashkë me MAC adresën. Nuk e di a e vlen që të jepen këto të dhëna?
    Po ta analizojmë mund të them kështu. Unë që paguaj pako vetëm të 25 eurove mund të rrezikoj kur të më harxhohet mbushja aktuale. Nëse s'ndodh asgjë atëherë unë mund ta ndërroj MAC-in dhe e blej mbushjen e re që e regjistroj në MAC të ri, madje mbushja e 25 eurove i njeh dy MAC adresa. Duhet ndërruar edhe fjalëkalimi...
    une e provova disa here por po ma qet Too many users online...

Open your mind now! Maska e besart
    Anëtarësuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    480
    Ketu keni nje softuer tjeter qe ju mundeson te ndryshoni MAC adresen.
    http://tmac.technitium.com/tmac/index.html
    Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-05-2008
    Postime
    8

drini_gl

Citim Postuar më parë nga all4u Lexo Postimin
    A mund te me ndihmoj sesi mund te ndryshoj MAC adresen e kartes wireless?
    MAC adresen e karteles tende mund ta ndryshosh pasi ta gjesh dhe instalosh ne PC tend programin MAC Adress Changer (TMACv4.8),shpresoj se mund ta gjesh dhe shkarkosh nga interneti.

Si të ndryshoj adresën MAC të laptopit?

Une kam dy kompjutera.desktop dhe laptop.kompjuteri desktop eshte i lidhur direkt me antenen e internetit.kurse laptopin e kam lidhur me rrjet me kabell nepermjet desktopit.Gjithcka eshte ok keshtu.

Tashi une dua qe laptopin ta lidh direkt me wireless dhe kur une filloj kerkimin ne wireless me nxjerr "Polican AP-1M".une i dhashe MAC adresen atij pergjegjesit te kompanise ku kam marre internetin por ai se beri.Tashi nqs ndryshoj MAC adresen e laptopit dhe e bej si te kopmjuterit desktop a mund te lidhen me kete "Polican AP-1M"

Nqs jo cfare mund te bej.Qellimi eshte qe te lidhem ghithomone me wireless po u bezdisur me kabella.Pres pergjigje faleminderi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    LedioHasa,
    Suppozoj se Wireless Karta ne Destop eshte Wireless 1 vendos edhe nje Wireless tjeter ne desktop wireless 2. Wireless 1 bene share.
    ndersa Wireless 2 bene Access Point vendosi nje SSID P.sh LedioHasa_Wireless vendosja nje qeles per Autentifikim. dhen ne wireless 2 vendos kete konfiguracion IP: 172.16.0.1, sub, 255.255.0.0

Llaptopi:

Vendoss ne Wireless te llaptopit kete konfiguracion: IP:172.16.0.2, Sub:255.255.0.0, Getway: 172.16.0.1

vendos edhe DNS-ne qe ke marr nga ISP-ja Juaj?

Tani kerko per wireless nga llaptopi juaj dhe do te gjesh SSID-n: LedioHasa_Wireless lidhu me te dhe mundesh qe njkosisht te punosh ne internet. edhe me LLaptop edhe me desktop!

Shpresoj qe sadopakte kem ndihmuar, na shkruaj per ndonje pakjartesi...

Albani Ferizaj

Puna eshte se ne desktop une nuk kam karte wireless.antenen une e kam lidhur thjeshte me karte rrjeti (LAN).Tani eshte e domosdoshme qe une te kem nje karte wireless?Nqs eshte ku mund ta ble dhe sa mund te kushtoje.

dhe mund te shpjegosh dicka tjeter.Nqs une vendos nje karte wireless ku mund ta krijoj kete access point sepse ne kete gjendje qe eshte kompjuteri nuk krijon access point.
    Ndryshuar për herë të fundit nga lediohasa : 18-06-2008 më 05:18 Arsyeja: Skam karte wireless

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  2. VB - Si te ndryshoj ngjyren e shkrimit te butonave
    Nga tigri2001 në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 13:47
  3. Çfare doni te ndryshoj ne kete forum?
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-01-2004, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •