Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Wireless Carta kushton afro 20 euro
    pasi ta vandosesh wireless karten shko ne properties->faqja wireless network->Adwanced ety e ke mundesin per ta bere AD hock apo access point

Te bashkangjitur e ke nje print screen
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Edhe nje pyetje tjeter po pati mundesi.Nqs e bej Access point karten wireless deri ne sa metra mund te transmentoje vale.Kaq kisha dhe falemderit per te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Tani varet nga dbi te Wireless Karteles nese je ne ambient te hapur mundesh me nje rreze 50 metra te punosh, nese ke ndonje anten wireless vendose kabllon ne wireless kart dhe mundesh qe ta rritesh rrezen deri ne 2 apo 3 km?

Pikerisht une me antene e kam lidhur internetin.tani si eshte kjo pune.Ta heq antenen nga LAN dhe ta vendos te karta wireless.
    A ka vend karta wireless se spo e marr vesh.
    Ma shpjego pak tamam brenda mundesive OK?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Lidio, Antenen nuk mundesh ta hiqes sepse nga ajo ti pranon internetin mirpo munde ta blesh nje tjeter dhe ta vendosesh ne Wireless Kart! Sikurisht qe Karta wireless e ka Portin per tu lidhur me Anten?

Mirpo nese e ki per perdorim brenda shtepise mos shpenzo per Anten vetem bli Kartelen, nese e ke per ti furizuar Lagjen tuaj me Internet Athere ja Vlen Barra qiran..

Albani

Rrosh.Ta shikoj njehere cfarer do bej por e kam me interes te nxjerr internet ne wireless por a mund ta bej qe te mos futen te gjithe falas ne internetin tim pervec menyres me kod.
    Kam degjuar qe perdoret dicka MAC adrese .

Cfare mund te bej qe te lejoj vetem kompjuterat qe dua une pasi interesin une per te nxjerre fitim e kam.Se me kane thene shume njerez qe duan internet me wireless me latop.

Mund te me shpjegosh dicka me hollesi per kete punen e shperndarjes.Do ta di per nder .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Ledio, Me kete teknik qe ne po flasim eshte paksa e pamundur ti beshe keto kufizime (Mac Filtrimet, Limitimet e rrjetit etj). Per ti bere ti duhet qe ta blesh nje Antenshperndarse 360^o (shkall) dhe duhesh qe at kopjuter me ba Microtik gje qe une nuk kam shum njohuri per mikrotik, veqese e di qe ne mikrotik mundesh me i bo keto kufizime. Me mir kerko ne forum te dhena per Mikrotikun (se si kofigurohet etj).

Albani

ne rregull.e mora vesh por a e di cfare lloj antene duhet qe ta lidh me wireless kard sepse une pashe ne internet dhe shpjegonte qe per te krijuar nje access point duhet nje wireless router dhe jo antene.

Po te pyes dhe njehere ty dhe me jep ndonje figure se si duhet antena se une keto dite do e porosis ne itali cdo mjet qe me duhet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Keshtu dicka jan Antenat shperndarse 360 shkalle
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

domethene nuk eshte si antena qe kam une per internetin.Por kjo antena qe ke gjetur ti sa mund te kushtoje nqs ke marre ndonjehere sepse mua me duhet urgjent ta lidh sepse me vijne tani afer njerezit nga italia dhe do ti porosis tani keto pajisjet.

te lutem me jep dhe nje informacion te hollesishem per antenen dhe me pas sdo te besdiz me

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  2. VB - Si te ndryshoj ngjyren e shkrimit te butonave
    Nga tigri2001 në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 13:47
  3. Çfare doni te ndryshoj ne kete forum?
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-01-2004, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •