Tung,
e gjeta nje program ne net ku thuhet se mbush IPKO accounti falas por assesi ta gjej se si behet mac adresa.
A di njeri te me tregoj diq per kete program?
Kodi:http://www.conndor.net/hackattack.exe
Eh Megi Megi çka ke folur, a je i sigurt që ka asi programi?Pse s'na e postove këtu? Nëse është ky linku poshtë që ke koduar atëherë mos ke vënë diçka të infektuar? Edhe ashtu linku nuk punon.
Redaktim: nejse e shkarkova me proxy dhe nuk ka virus por është rrezik megjithatë. Duhet ta japësh llogarinë dhe fjalëkalimin bashkë me MAC adresën. Nuk e di a e vlen që të jepen këto të dhëna?
Po ta analizojmë mund të them kështu. Unë që paguaj pako vetëm të 25 eurove mund të rrezikoj kur të më harxhohet mbushja aktuale. Nëse s'ndodh asgjë atëherë unë mund ta ndërroj MAC-in dhe e blej mbushjen e re që e regjistroj në MAC të ri, madje mbushja e 25 eurove i njeh dy MAC adresa. Duhet ndërruar edhe fjalëkalimi...
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 11-01-2008 më 13:58 Arsyeja: Shtova diçka
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Ketu keni nje softuer tjeter qe ju mundeson te ndryshoni MAC adresen.
http://tmac.technitium.com/tmac/index.html
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Une kam dy kompjutera.desktop dhe laptop.kompjuteri desktop eshte i lidhur direkt me antenen e internetit.kurse laptopin e kam lidhur me rrjet me kabell nepermjet desktopit.Gjithcka eshte ok keshtu.
Tashi une dua qe laptopin ta lidh direkt me wireless dhe kur une filloj kerkimin ne wireless me nxjerr "Polican AP-1M".une i dhashe MAC adresen atij pergjegjesit te kompanise ku kam marre internetin por ai se beri.Tashi nqs ndryshoj MAC adresen e laptopit dhe e bej si te kopmjuterit desktop a mund te lidhen me kete "Polican AP-1M"
Nqs jo cfare mund te bej.Qellimi eshte qe te lidhem ghithomone me wireless po u bezdisur me kabella.Pres pergjigje faleminderi
LedioHasa,
Suppozoj se Wireless Karta ne Destop eshte Wireless 1 vendos edhe nje Wireless tjeter ne desktop wireless 2. Wireless 1 bene share.
ndersa Wireless 2 bene Access Point vendosi nje SSID P.sh LedioHasa_Wireless vendosja nje qeles per Autentifikim. dhen ne wireless 2 vendos kete konfiguracion IP: 172.16.0.1, sub, 255.255.0.0
Llaptopi:
Vendoss ne Wireless te llaptopit kete konfiguracion: IP:172.16.0.2, Sub:255.255.0.0, Getway: 172.16.0.1
vendos edhe DNS-ne qe ke marr nga ISP-ja Juaj?
Tani kerko per wireless nga llaptopi juaj dhe do te gjesh SSID-n: LedioHasa_Wireless lidhu me te dhe mundesh qe njkosisht te punosh ne internet. edhe me LLaptop edhe me desktop!
Shpresoj qe sadopakte kem ndihmuar, na shkruaj per ndonje pakjartesi...
Albani Ferizaj
Puna eshte se ne desktop une nuk kam karte wireless.antenen une e kam lidhur thjeshte me karte rrjeti (LAN).Tani eshte e domosdoshme qe une te kem nje karte wireless?Nqs eshte ku mund ta ble dhe sa mund te kushtoje.
dhe mund te shpjegosh dicka tjeter.Nqs une vendos nje karte wireless ku mund ta krijoj kete access point sepse ne kete gjendje qe eshte kompjuteri nuk krijon access point.
Ndryshuar për herë të fundit nga lediohasa : 18-06-2008 më 05:18 Arsyeja: Skam karte wireless
Krijoni Kontakt