hey all!
me than drejten spo di ka me ja fillu per ner po me sa po shoh ka mundsi me ja fillu nga fundi e me dal n'fillim haha!
epo jetoj n'angli le e rrit n'SHKODER LOCE kam ma shum se tre vjet ktu e po na mungon paksa komuniteti shqiptar njitu keshtu shyqyr zotit qe u futa n'kyt forum se tash po e nij vedin ma lehte
sa per mu emrin e kam Armend (ta pakten kshtu thuhet n'pasporten qe e kam i kam edhe do emra tjer po ata i kam harru per ner) per ma teper spo di cka me ju than moshen e kam nderru kaq shume her sa tash e kam harru t'verten lol njishtu e paska pas kja jet cka me i ba!
ah desh harrova sa per fotografine se ju keka ba fobi ma mir spo e publikoj hiq se manej kam frik se po mbahen shum oferta! e un jam djal i nershem e s'ma kande(hej vajza se mas na ndigjojn kta tjert po desht me marr n'tel numri jem asht 07.. lol haha j/kn) anyway i w8 2 hear from u lot! dhe mirse ju gjeta se desh harrova krejt!
nje puthje per tan shkodrant kudo jan muahhhhhhhhhhhh! (hey if ur a boy u r excluded from this offer offer valid only for girlslol)
Krijoni Kontakt