Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 87 prej 87
    i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    kush eshte gerric kot qe na quan edhe dumbabiste qe eshte nje fjale e huazume dhe aspak kombetare,apo perfitove qe qeshe dy jave me pushime o qafiro???besoj se pergjigjen time e ke marre njehere nuk po lodhem me.kjo teme nuk ia vlen te diskutohet me sepse me shume i rrisim vlerat qafirit duke menduar se po ben ndonje shpikje.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A kokshe kthye, uh t'hankshin dreqnit.

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga pllugu
    A kokshe kthye, uh t'hankshin dreqnit.
    shqip eshte ky shkrimi yt o njeri??se asnje fjale s'kam kuptuar po pat mundesi ndonje tjeter me e perkthyer do t'ju jem mirenjohese.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    shqip eshte ky shkrimi yt o njeri??se asnje fjale s'kam kuptuar po pat mundesi ndonje tjeter me e perkthyer do t'ju jem mirenjohese.
    Ēfarė qenka shqip sipas teje?
    Se unė jam rritur nė troje shqiptare kam shėtitur si Kosovėn ashtu edhe Shqipėrinė, edhe Maqedoninė, kėshtuqė unė nuk jam edhe fort nazeli nė tė folur, se i kuptoj qė tė gjithė,
    kurse ti muslimani vogėl qė je rritur nė USA me tė vėrtetė tė duhet ndonjė pėrkthyes dhe nuk quditem se je rritur me zezakė e me lloj-lloj rracassh e pėr ty s'ekziston as shqipja, ti shqipen e pėrdor vetėm nė forum kurse nė shtėpi nuk flet shqip pėrkundrazi "hey mother a ka diēka pėr tė eat and drink" kjo ėshtė gjuha jote bastarde qė e pėrdorė nė shtėpi
    Poashtu e ke kuptuar mirė ēfarė tė thashė prandaj dhe "reply" yt ėshtė negativ dhe nėnēmues, kjo do tė thotė se ke kuptuar fare mirė ēfarė tė thashė.
    Hajt shnet baloooooo e lej kėto mesele se janė tė moēme.

i/e regjistruar Maska e kafiri
    Anėtarėsuar
    08-12-2006
    Postime
    50

Pyetje qe kerkojne pergjigje?

Djema ore po jua citoj serisht ato qe une kam pyetur edhe me pare, "A ESHTE SHERIATI I ZBATUESHEM NE CDO KOHE DHE NE CDO VEND DUKE PASUR PARASYSH SE AI ESHTE LIGJI QE BURON NGA KURANI, I CILI (KURANI) ESHTE FJALA E ALLAHUT E PAGABUESHME?
    DHE TJETRA, PO KETU NE SHQIPERI, SHERIATI NUK ZBATOHET SE NUK KA VLERE NE NJE VEND DEMOKRATIK DHE NE KOHEN KUR NE JETOJEM, APO PER SHKAK PAMUNDESIE ZBATIMI?"
    Do ju lutesha qe ne menyre te thjeshte te me kthenit pergjigje per keto qe une pyes? Kini miresine te kuptoni se kete teme nuk e kam ngritur mbi idene e "tolerances fetare" duke pasur parasysh se ne forum ka edhe nje seksion te tille, por si ceshtje kombetare, sepse me duket se ato pyetje qe une kam ngritur e kapercejene thjesht identitetin fetar. Sa per ate qe me thoni se nuk e kam idene mbi Islamin dhe mbi Sheriatin po ta them sa jam shume i njohur me te dhe cfare ai permban.
    Mund t'iu them edhe dicka se kjo teme nuk ju pelqen shume "ithtareve te profetit", sepse duke pasur parasysh "Idene e Islamit per Kombin", krijon nje problem mbi ate qe reklamohet mbi Islamin dhe mbi Frymen qe Islami ka ne thelbin e tij.
    Duke pasur parasysh qe gjithcka ne kete fe mbeshtetet "MBI LIBRIN (KURANIN) DHE MBI ADITHET", krijon nje problem te madhe duke pasur parasysh se Islami duhet te jete gjithcka ne te gjitha. Ai (Kurani) duhet te jete burimi i fese, ai duhet te jete burimi i ligjit, ai duhet te jete burimi i qeverisjes, ai duhet te jete burimi nga duhet te rjedhe nje shtet, ai duhet te jete burimi i mendimit per njerezit dhe e perseris "gjithcka ne te gjitha".
    Por, arij te kuptoj dicka tani, se deri dje nqs perpiqeshe te ngrije pikpyetje mbi Islamin kjo kishte nje kosto per ate qe ngrinte keto pikpyetje, ndersa sot po ju kujtoj se edhe ndaj ketij libri ka filluar te kete kritike, si ndaj cdo libri tjeter qofte ky edhe i ndonje feje tjeter. Prandaj nqs flisni si fe e argumentave, perpiquni te jepni pergjigje te argumentuara edhe per ato qe une po pyes.

"UNE JAM KAFIR DHE JO QAFIR", megjithese per shume eshte nje fjale e rende.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Teme Vertet Interesante......Jam Duke Lexuar Cdo Postim

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga pllugu
    Ēfarė qenka shqip sipas teje?
    Se unė jam rritur nė troje shqiptare kam shėtitur si Kosovėn ashtu edhe Shqipėrinė, edhe Maqedoninė, kėshtuqė unė nuk jam edhe fort nazeli nė tė folur, se i kuptoj qė tė gjithė,
    kurse ti muslimani vogėl qė je rritur nė USA me tė vėrtetė tė duhet ndonjė pėrkthyes dhe nuk quditem se je rritur me zezakė e me lloj-lloj rracassh e pėr ty s'ekziston as shqipja, ti shqipen e pėrdor vetėm nė forum kurse nė shtėpi nuk flet shqip pėrkundrazi "hey mother a ka diēka pėr tė eat and drink" kjo ėshtė gjuha jote bastarde qė e pėrdorė nė shtėpi
    Poashtu e ke kuptuar mirė ēfarė tė thashė prandaj dhe "reply" yt ėshtė negativ dhe nėnēmues, kjo do tė thotė se ke kuptuar fare mirė ēfarė tė thashė.
    Hajt shnet baloooooo e lej kėto mesele se janė tė moēme.

po ik re malok mos na prish humorin tani ,ku e di ti se si flas ne shtepine time une??Ai shkrimi ku the ato perlat e para tuajat nuk ishte per ty,por per dike tjeter ,ēfare te shqetesoi ty??As nuk po ta var njeri as qe do me dit njeri per ty ok,shnet dhe here tjeter pak me i permbajtur.sa per dreqerit inshallah te hane ty se mua me kane frike,i kane frike te gjithe ato qe luten dhe falen sepse digjen nga cdo lutje drejtuar ZOTIT,ta keshe si informacion.

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 15:02
  3. Feja e vertete
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •