Degjo more, mire ben qe shan sepse me duket se me kete sharje ske bera asgje tjeter vecse me ke mbushur akoma me shume mendjen qe te gjithe ju "DUMBABISTET", sjeni vecse ca laro qe perpiqeni te na tregoni qe ajo qe na erdhi nga shkretetira eshte me e mire nga ajo qe ne e kemi natyrale.
Kjo e para por mos mu hidhni dege me dege dhe me thoni qe te lexoj Kuranin, sepse njoh shume me mire se ju qe me thoni qe e keni lexuar aq shume. Por ajo qe me shqeteson me shume eshte se te gjitha ato qe thuhen atje jane akoma me te tmershem se sa ato pak vargje qe une kam citar. Sa per ate qe ju behet qejfi qe ne jemi te frikesuar, po ju perseris ate qe thashe me larat se gjithnje e me shume po konstatoj qe sjini asgje me shume vecse ca persona e ulet qe ndihen shume mire kur degjoni ne lajem se kamikazet kane vrare kaq njerez. Vetem ju lutem mos me thoni se beni ndonje lutje qe Allahu te prese shpirtin e tyre ne parajse, sepse kane plotesuar obligimin qe kishin ndaj Allahut, Profetit te tij edhe ndaj fese se tij.
Sa per keto "pallavra" qe une po them me duket se njerezve nuk ju pelcet vetem "by/tha", por i githe trupi, dhe mos me beni te ndershmin por po patet mundesi me ktheni pergjigje per ato qe une kam pyetur?
Se ka qef njeri Islamin, se eshte feja e moralit edhe e bukurise njerzore, kete e kuptoj,
Ore mos jeton gje ne mes te shkretetires ti dhe na tregon per moralin qe ka islami, por cfare kupton me moral ti more "DUMBABIST I VICKEL", qe te ndryshmit me ty qe te jetojne ne vendi qe Allahu ju ka dhene te te paguajne ty takse, qe te jetojne ne vendin qe Allahu ju ka dhene te jetojne si qenie inferiore, apo te jesh ti qe me ane te Sheriatit tu diktosh se cfare duhet te bejne qe te mos jete ne kundershtim me parimet e tua islame. Dhe po te pyes se a ka gje me te pamoralshme sesa te mos vleresosh ato krijesa qe jane po aq njerezore sa ju. A ka gje me te pa moralshme se sa ta shpiesh "veten" tende me ane te nje bombe si veper te pelqyer tek Allahu. Dhe sa per bukurine njerezore ne pac Zot mos na thuaj ato qe ke thene me lart sepse ma cpifin.
ate qe s'arrij te kuptoj eshte se kur u bote ju pronaret e Europes edhe Shqiperise mer byth/muta.
"O RE DUMBABIST I VOCKEL" po si ste vjen turp dhe na tregon neve se si duhet te ndihemi ketu ne Europe dhe ne Shqiperi, por po ta them me siguri se jam me shume Shqipetar dhe Europian se sa ty more Anadollak, qe me sa po konstatoj sje vecse nje "DUMBABIST", qe githcja qe ke mesuar ka qene ajo qe ndonje mesues i islamit te ka treguar mbi menyren e te jetuarit dhe te kuptuarit te gjerave. Ju a kam thene edhe nje here nqs jeni me keto mendje shkoni ne shkretetire nga edhe dolet. Ore aj/van go/mar mos te duket gje se Europen dhe kulturen europiane na e sollet ju? Po ajo qe me vjen vertet keq eshte se si ka mundesi qe njerz te keture parametrave si i joti i mban kjo toke, qe ka derdhur aq shume gjak per te shpetuar nga zgjedha e callmes dhe e jataganit.
Yttt mer fashist
Po te kujtoj nje gje se nuk jam apak fashist si ti me cileson, por jam nje njeri i lire dhe jo "Rrob" dhe si njeri i lire ngre pyetje dhe per ate qe nuk me pelqen them qe nuk me pelqen dhe kaq, e di qe te gjithe "DUMBABISTET" i shqeteson kjo lloj fryme dhe me tregoni per moral dhe per bukuri njerezore.
Ashtu sic ke edhe emrin ashtu je QAFIR[/QUOTE]
Dhe e fundit mesoje KAFIRI, dhe jam i sigurte qe as kjo nuk do te te pelqeje sepse mendoj se ti e di domethenien e kesaj fjale.
Krijoni Kontakt