Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 87
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Definitivisht Shihet Se Je Antishqiptar Derisa Sjell Kėtu Propagandė Serbe E Greke E Antishqiptare.
    Si S'tė Vije Turp, Tradhėtar?
    I Pėrmende Tė Gjitha Qytetėrimet Madje Edhe Atė Komunist Qė Kurrė Nuk Ka Qenė Qytetėrim Ndėrsa Qytetėrimi Shqiptar Sipas Teje Nuk Ekziston.
    Kjo Tregon Se Je Antishqiptar.
    Sipas Teje Komunizmi Qenka Qytetėrim Dhe Ske Faj Ti Se Enveri Nuk E Linte Nėnėn Tėnde Qė Tė Vuajė Pėr Asgjė, Ndėrsa Shqiptaria Nuk Qenka Nė Mesin E Qytetėrimeve Sepse Enveri Tė Xhveshi Nga Ajo.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Na trego ndonje foto tende me qeleshe dhe fustanelle i ulur ne kafeterie buke bere flert plako...se qenke tip fare ti......
    Po mirė,, tė bėj njė pyetje:
    Sipas asaj kulturės europiane, a ėshtė e drejtė tė tallesh me njėp njeri qė del nė qytet me plis e fustanellė?
    Se me sa kam dėgjuar unė qytetėrimi europian i lejon edhe pederastėt, qudi s'i nuk po lejoka qė veshėsh fustanellė e qeleshe.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Plisi i bardh (ose qeleshja siē po e quani ju), Tirqit dhe Fustanella nuk lejohen (simbas ketije "te civilizuarit") sepse ato kan te bejne diēka me kulturen Shqiptare dhe jan symbole karakteristike, shume te vjetra Shqiptare (Fustanellat e Skocezve lejohen ku te dush dhe nuk e pengojne askend), kurse Pederastet lejohen sepse nuk kan te bejne me kulturen Shqiptare dhe ky "i civilizuari" nuk mundet ti kundershtoi kete, sepse po ta bente kete del tradhtar i pastert i kultures dhe "civilizimit" te vet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 16-12-2006 mė 13:27

DrEaM_Of_HeAvEn Maska e ERVINI_-_
    Anėtarėsuar
    29-07-2005
    Vendndodhja
    iN A bAD dREAM !!!
    Postime
    38
    ho me, kini ardh me diskutu naigje apo thjesht me fol budallalluqe ... nejse tregoni edukaten tuaj asigje tjeter ...
    pahh sa te trashhhhhhhhhhh .
    Be Yourself ...

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga ERVINI_-_
    ho me, kini ardh me diskutu naigje apo thjesht me fol budallalluqe ... nejse tregoni edukaten tuaj asigje tjeter ...
    pahh sa te trashhhhhhhhhhh .
    Po ty ēka te dogji se, a t'preki n'tel a ?

hehehehhehehee

DrEaM_Of_HeAvEn Maska e ERVINI_-_
    Anėtarėsuar
    29-07-2005
    Vendndodhja
    iN A bAD dREAM !!!
    Postime
    38
    Lexo lexo dhe naipostim me pare pastaj kerce :PP se mu fjalet e disave ketu jo qe sme prekin po si i themi SMA NIN FARE
    HAJT SHNET
    Be Yourself ...

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Ty s'ta ndin fare a ?

hehheeehhhe

Shnet paq

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2006
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A
    hahahahahahah...
    E di si po flet ti plako???????sikur stergjysherit e tu kane bere zgjedhjen me te mire ne jete.....sikur ata jane GJENI per shqiptarizmin.....

e po ta them une.... neandertale kane qene,pa vlera,gjysem barbare dhe pa pike vizioni.....
    do pyesesh se perse flas une keshtu kaq ashper?????
    sepse shikoj trashgimine e tyre sot.....kombi me i prapambetur ne europe....

Dua te pyes edhe ty personalisht.......perse duhet ti rrish besnik stergjyshit kur vlerat e tyre nuk na sollen te miren???? apo ti je i paformuar per te krijuar jeten tende?????ke frike nga vetvetja,mohon ekzistencen tende.....

Sipas natyres njerezore cdo i ri ka tendence te mohoje te vjetren per te vertetuar ekzistencen e tij ne jete.....por po shikoj se disave u ka degjeneruar qe ne vogeli ky vyrtyt rinor.....
    E di si flas une i nderuar bashkbisedues (virtualisht)? Une flas aq sa di dhe per ato qe nuk di degjoj te tjeret dhe bej ndonje krahasim te nevojshem apo e kaloj ne filtrin llogjike dhe po ashtu me aq sa "m'a pret" e klasifikoj ne te drejte dhe te pa drejte cdo mendim ide etj etj!
    Ti ke te drejte kur thu qe jemi te prapambetur dhe sinqerisht kjo gje me ben te ndihem inferior ndaj atyre kombeve qe ne pergjethesi qendrojne me lart. Kjo gje nuk shfaqet por po them qe e ndiej. Pse ndodh kjo, lind pyetja. Sepse ne kemi lene pas dore studimin, nxenien e dijes. Kjo "porosi" ne muslimaneve n'a vjen nga Libri, Kur'an-i. Besoj se s'ka ndonje te keqe per ty, kur nje fe ciladoqofte ajo keshillon per nxenie dije.
    Persa i perket idese se stergjysherve; te njejten gje themi por s'kuptohemi!
    Sipas teje, bazuar ne natyren njerezore ke arritur ne nje perfundim i cili per mua nuk eshte i sakte. Perse t'a mohoj? ne aspektin fetar nuk kam perse. Kemi qene ca kemi qene jemi keto qe jemi packa se dikush eshte musliman me emer dikush me sjellje etj etj. Per pjesen qe jane muslimane flas pasi aty e ke vendos tabelen e qitjes ti.
    Do te te them edhe dicka po ne lidhje me Islamin; "Ato qe kane dije me shume e kuptojne Islamin me mire." Duke qene i sigurte se nuk kam arritur te bej citim te sakte te fjaleve ne Kur'an per kete qe thashe se fundmi shprehem i sigurte qe: Cdo shkence eshte ne perputhje me theniet ne Kur'an dhe ne shume pak postime te tuat qe kam rastisur t'i lexoj, me dukesh tip me bagazh, ne dije, (me aq sa kuptoj une eee se do besh noj shaka ti pastaj lol) dhe, me habit fakti qe kur futesh e lexon per Islamin hyn me qellimin qe te gjesh gabim apo te kundershtosh. Ti mund te me kapesh gabime mua apo dike tjeter, ti mund te mendosh se ka gabim ne disa raste kur nuk ka por te sigurte perseri te them qe ne Dijen Islame nuk ka gabime.
    ika se jom von shoku. kalofsh shkelqyeshem

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kjo "porosi" ne muslimaneve n'a vjen nga Libri, Kur'an-i.
    Lexo sa tė duash se asgjė s'do tė nxjerrėsh nga Qurani.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga hop_stop
    Do te te them edhe dicka po ne lidhje me Islamin; "Ato qe kane dije me shume e kuptojne Islamin me mire." Duke qene i sigurte se nuk kam arritur te bej citim te sakte te fjaleve ne Kur'an per kete qe thashe se fundmi shprehem i sigurte qe: Cdo shkence eshte ne perputhje me theniet ne Kur'an dhe ne shume pak postime te tuat qe kam rastisur t'i lexoj, me dukesh tip me bagazh, ne dije, (me aq sa kuptoj une eee se do besh noj shaka ti pastaj lol) dhe, me habit fakti qe kur futesh e lexon per Islamin hyn me qellimin qe te gjesh gabim apo te kundershtosh. Ti mund te me kapesh gabime mua apo dike tjeter, ti mund te mendosh se ka gabim ne disa raste kur nuk ka por te sigurte perseri te them qe ne Dijen Islame nuk ka gabime.
    ika se jom von shoku. kalofsh shkelqyeshem
    Sa per kuranin eshte e kote te flasim ketu.....kur e ke lexuar ti ate.. nuk ke pasur asnje kritike ne anen tjeter per kundra peshe teorie prandaj te duket me e mira.(memorium selectum)...keto jane tema filozofike dhe po te duash hapim nje nenteme ku te debatojme filozofikisht mbi citatet ne kuran (nje per nje)....."dhe do te bej une qe te urresh edhe babain tend"

ketu ne forum i pershtatem gjuhes se rruges,se nuk mund te merresh vesh ndryshe me njerez qe nuk kane lexuar asgje tjeter pervec kuranit....

Dhe te gjitha postimet e mia ne thelb nuk kane pasur si qellim sulmin ndaj atyre qe besojne ne kuran dhe besojne per veten e tyre...por moralin negativ dhe injorues ndaj te tjereve qe nuk bejne jeten sipas moralit islam..pra kam sulmuar intolerancen qe shprehet nga shqiptare te besimit tend.....

NE KURAN NUK BEHET FJALE FARE PER TE MIREN RELATIVE........KJO ESHTE ESENCA E GJITHCKAJE.....

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 15:02
  3. Feja e vertete
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •