Bjeri daj bjeri se i bi bukur.
Bjeri daj bjeri se i bi bukur.
Po te citoj ne nje fjali te vetme pasi duket se e ke si permbledhje te postimit apo konkluzion:Postuar mė parė nga kafiri
....... Besoj se edhe ata si ju jane pjelle e kesaj lloj propogane dhe e kesaj lloj vlere te lene nga "BABA". ...... -> sipas kesaj qe thu ti une do te te sugjeroja te braktisesh vlerat e lena nga "STERGJYSHI-Pellazg"!
thirri llogjikes se t'paska ik e t'paska marre malet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hop_stop : 14-12-2006 mė 23:52
hahahahahahah...Postuar mė parė nga hop_stop
E di si po flet ti plako???????sikur stergjysherit e tu kane bere zgjedhjen me te mire ne jete.....sikur ata jane GJENI per shqiptarizmin.....
e po ta them une.... neandertale kane qene,pa vlera,gjysem barbare dhe pa pike vizioni.....
do pyesesh se perse flas une keshtu kaq ashper?????
sepse shikoj trashgimine e tyre sot.....kombi me i prapambetur ne europe....
Dua te pyes edhe ty personalisht.......perse duhet ti rrish besnik stergjyshit kur vlerat e tyre nuk na sollen te miren???? apo ti je i paformuar per te krijuar jeten tende?????ke frike nga vetvetja,mohon ekzistencen tende.....
Sipas natyres njerezore cdo i ri ka tendence te mohoje te vjetren per te vertetuar ekzistencen e tij ne jete.....por po shikoj se disave u ka degjeneruar qe ne vogeli ky vyrtyt rinor.....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Akili-A : 15-12-2006 mė 00:24
Akil kam vėrejtur se nga sharjet kundėr islamit po kalon nė shrje kundėr shqiptarisė.
Poashtu nė tema tjera nga urrejtja kundėr islamit po kalon nė dashuri ndaj grekut.
Termin shqiptarizem, nuk e percakton ti.......Postuar mė parė nga posta
une nuk e dua shqiptarizmin duke ruajtur traditat barbare...jam armiku me i madh i ketij shqiptarizmi.(e deklaroj pa mu dridhur zeri)..dhe i urrej ata shqiptare qe personifikohen me kete shqiptarizem.....i dua ti kem armiq...
Une dua shqiptarizmin me vlera europiane...........dhe quaj patriotet e mi ata qe e duan kete lloj shqiptarizmi....
pra gjerat nuk jane bardh e zi sic e ja kupton truri disave qe nuk kane mundesi te shohin te verteten ne sy.....
kafiri faleminderit dhe ty ,te kerkoj ndjese per keqkuptimin tim ndaj atyre fjaleve
me respekt niku
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Ata kėrkojnė "shqiptarizėm me vlera muslimane" kurse ti kėrkon "shqiptarizėm me vlera europiane", shumė mirė qė e shihke edhe ngjyrėn e pėrhimtė e jo vetėm bardhė e zi lum shoqi, po ti nuk po ndryshon shumė nga kėta tė tjerėt, se duke qenė i pėrhimtė neve po na u dukesh pak mė i zi se ne, e europianėve u dukesh shumė i bardhė e ua merr sytė e nuk mund tė tė shikojnė tė shkretit. Kėshtuqė nuk tė do asnjėra palė, megjithėse edhe ti vet nuk e di se ēfarė janė ktė vlera europiane, je ngulur thellė nė marrėzi e injorancė, se unė po shoh sa tė duash vlera burimore tek populli im e kultura ime e historia ime.Une dua shqiptarizmin me vlera europiane...........dhe quaj patriotet e mi ata qe e duan kete lloj shqiptarizmi....
pra gjerat nuk jane bardh e zi sic e ja kupton truri disave qe nuk kane mundesi te shohin te verteten ne sy.....
hemmmm ca do te thote per tyte jesh patriot :P do te thote te jesh europian ?? cilat qekan keto vlera qe dashke zotrote ato vlera qe te bene copa shtetin ja dhana grekut serbirt dhe qe kane akoma plane per keto ide ..... keto vlera do ti ?atehere sqeke gje tjeter pos nje tradhetar i qelbet qe sja vlen me te te kthesh pergjigje per budallalluqet qe flet ...Une dua shqiptarizmin me vlera europiane...........dhe quaj patriotet e mi ata qe e duan kete lloj shqiptarizmi....
ps nqs e ke fjalen per Vlera te tjera ske pse na i percakton si europiane se mund te jene dhe amerikane ska shume ndryshim mund te thuash vlera morale virtyte njerezore etj .... ka mjaft terme per te folur se eviton keq kuptimet se sa per dijenine tende nuk kam pare ndonje shkrese ose ndonje permbledhje te ashtuquajtur vlera europiane :P nqs ti e ke nje na i posto amon ti hedhim i sy ...
Be Yourself ...
Vlera burimore tek populli dhe historia shqiptare?????????????Postuar mė parė nga posta
mos po enderron gje?????????
Ne shqiptaret nuk kemi ndertuar ndonje qyteterim tonin deri me sot (kete e di e gjithe bota)..por kemi patur vlera,qofte ato edhe te importuara...
vlerat nga historia e shqiptarve jane keto qe po ti rreshtoj sipas rrjedhes historike...
1-vlera nga qyteterimi grek...
2-vlera nga qyteterimi romak...
3-vlera kristiane (bizanti)
4-vlera islamike (perand..otomane)
5-vlera komuniste
Dhe une te bej pyetjen ty se ke nga keto vlera do te ruash ti plako????????
duke ditur se po ti ruash te gjitha shume nga ato jane kundershtare te njera-tjetres???????
Sa bukur eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I teket nje te marri dhe hedh nje gure ne uje
Ngrihen 100 te urte dhe nuk din ta nxjerrin (Populli)
Krijoni Kontakt