Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 87
    Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Bjeri daj bjeri se i bi bukur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2006
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga kafiri
    Ore XX22 dhe ti Ervini me falni t'iu pyes kini dy para mend dhe te me ktheni ndonje pergjigje per ato qe une kam pyetur dhe mos me beni mbrojtje per islamin. Dhe per ty XX22 me fal qe nuk te ka m ofenduar asnjehre por je nje **** zalli qe nuk e ke shokun. Dhe pa piken e medyshjes do teet quaja nje anadollak qe nuk e ke shokun dhe na shet dengal dhe na tregon se edhe se nuk dime te lexojme. Mire une qe i paskam keqkuptur po ata te tute qe me keto brockulla frymezohen i kane keqkuptuar, apo edhe ata nuk e kane lexuar te gjithe pjesen dhe jane keqkuptuar nga ato qe une po them Gjithashtu ftkeqesisht po konstatoj se sa te ulet jini ne menyren e te diskutuarit te nje teme. Ore me thoni a eshte sheriati i zbatueshm ne cdo kohe perderisa ai buron nga kurani dhe kurani si liber eshte fjale per fjale i dhene nga Allahu? Nqs po perse nuk na i zbatoni ketu ne Shqiperi, apo ne kohe te caktuara ai nuk ka vlere dhe mos me tregoni peralla qe nuk kane vlere per njeri po ta perseris ty XX22 nqs e ke kaluar periudhen e njeriut robot qe thote ate qe ja kane injektuar ne trurin e tij, po pate miresine me kthe pergjigje per ato qe une po te pyes. Per pak harova po te them dicka qe nje poet i rilindjes na i la si profeci "SHQIPERI TE MORI TURKU TE VU ZJARR", besoj se te ri aq pas koke sa nuk e ke idene ore DUMBABIST i vockel.
    Ore qe ju djeg xhani qe te na degdisni ne Arabi nuk e ve ne dyshim por lernani ne pleqve qe te vdesim te qete ne trojet tona ndersa ju shkoni ku te doni edhe ne esfel te gomerve po te doni me ate islamin tuaj qe jo vetem po i ben gropen europes por edhe po na shitet si vlera me e madhe qe europa nuk na e paska kapur akoma.
    Ndersa per ju qe me rekomandoni qe kete teme ta hap tek pjesa fetare e forumit, po a mund te me thoni se ku ka gje me antikombetare se sa t'iu imponohesh te gjitheve me ideologjine fetare, dhe te gjithe te ndryshmit ti konsiderosh armiq. Mendoj se eshte me mire te jemi te kujdeshem tani sesa te na duhet te pendohemi me vone.
    Sepse ju pranuam ne europe dhe po na thoni se nuk ju pelqen kultura dhe sistemi qe ne kemi ngritur. Ju pranuak ne europe dhe na thate se te shash profetin denohesh me vdekje. Ju pranuam ne europe dhe na thate se me barkun tuaj do te na pushtoni. Ju pranuam ne europe dhe na hodhte ne here metrote. Ju pranuam ne europe dhe na thate se fjala e lire ju shqeteson. Ju pranuam ne europe dhe po na thoni se ju jini te zotet e kesaj shtepie. Shporuni ne shkretetire nga edhe dolet se nuk e duam fene tuaj as une dhe as europa.
    Per cfaredo qe te me akuzoni qofte edhe si fondamentalist anti islam po ju them se jam dhe ju them se ne kete vend vertet na u deshen 500 vjete qe te liroheshim nga roberimi i "BABES" por fatkeqesish akoma paska "DUMBABISTE" qe na shesin islamin si vlere, kur vleren me te madhe e dini se cilen ka; mosrespektimin e atyre qe nuk mendojne si ju. Po e perseris edhe njehere ate qe pashai turk i tha Ismalil Qemalit tek filmi "Nentori i dyte": "Ismail bej nuk behen hasha kollaj 500 vjet miqesi me nje te ngritur flamuri". Por e kam te qarte se sa shume ju shqeteson nje shtet demokratik, sepse nuk ka as sheriat dhe as kalif, dhe me kete zell qe kini do te ishit bere ndonje minister ne ate lloj shteti; ndoshta si minister i propogandes islame, sepse edhe ata te dores tende per keto lloj ofiqesh shiten atdheun dhe u bene nje me pushtuesin dhe tani na i shisni si vlera ato qe pushtuesi na i la peshqesh. Besoj se edhe ata si ju jane pjelle e kesaj lloj propogane dhe e kesaj lloj vlere te lene nga "BABA".
    E di qe do te me merrni inat tani me shume se kurre dhe nese do ju jepej mundesi te me benit therore si kundershtar te fese suaj, por as qe me behet vone une ketu ne europe jam lindur dhe ritur dhe keshtu i mendoj dhe keshtu i shpreh gjerat ore "DUMBABISTE" qe jetoni akoma ne shekullin e 15, me endren e kalifatit te madh arab.
    Sa per ate qe thoni se ky seksion eshte vetem per temat kombetare po ju them ne vazhdim te poezise qe kam cituar me siper; "SHQIPETAR MOS RI PO DUKU SHQIPETAR"
    Po te citoj ne nje fjali te vetme pasi duket se e ke si permbledhje te postimit apo konkluzion:
    ....... Besoj se edhe ata si ju jane pjelle e kesaj lloj propogane dhe e kesaj lloj vlere te lene nga "BABA". ...... -> sipas kesaj qe thu ti une do te te sugjeroja te braktisesh vlerat e lena nga "STERGJYSHI-Pellazg"!
    thirri llogjikes se t'paska ik e t'paska marre malet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hop_stop : 14-12-2006 mė 23:52

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga hop_stop
    ....... Besoj se edhe ata si ju jane pjelle e kesaj lloj propogane dhe e kesaj lloj vlere te lene nga "BABA". ...... -> sipas kesaj qe thu ti une do te te sugjeroja te braktisesh vlerat e lena nga "STERGJYSHI-Pellazg"!
    thirri llogjikes se t'paska ik e t'paska marre malet.
    hahahahahahah...
    E di si po flet ti plako???????sikur stergjysherit e tu kane bere zgjedhjen me te mire ne jete.....sikur ata jane GJENI per shqiptarizmin.....

e po ta them une.... neandertale kane qene,pa vlera,gjysem barbare dhe pa pike vizioni.....
    do pyesesh se perse flas une keshtu kaq ashper?????
    sepse shikoj trashgimine e tyre sot.....kombi me i prapambetur ne europe....

Dua te pyes edhe ty personalisht.......perse duhet ti rrish besnik stergjyshit kur vlerat e tyre nuk na sollen te miren???? apo ti je i paformuar per te krijuar jeten tende?????ke frike nga vetvetja,mohon ekzistencen tende.....

Sipas natyres njerezore cdo i ri ka tendence te mohoje te vjetren per te vertetuar ekzistencen e tij ne jete.....por po shikoj se disave u ka degjeneruar qe ne vogeli ky vyrtyt rinor.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Akili-A : 15-12-2006 mė 00:24

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Akil kam vėrejtur se nga sharjet kundėr islamit po kalon nė shrje kundėr shqiptarisė.
    Poashtu nė tema tjera nga urrejtja kundėr islamit po kalon nė dashuri ndaj grekut.

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga posta
    Akil kam vėrejtur se nga sharjet kundėr islamit po kalon nė shrje kundėr shqiptarisė.
    Poashtu nė tema tjera nga urrejtja kundėr islamit po kalon nė dashuri ndaj grekut.
    Termin shqiptarizem, nuk e percakton ti.......
    une nuk e dua shqiptarizmin duke ruajtur traditat barbare...jam armiku me i madh i ketij shqiptarizmi.(e deklaroj pa mu dridhur zeri)..dhe i urrej ata shqiptare qe personifikohen me kete shqiptarizem.....i dua ti kem armiq...

Une dua shqiptarizmin me vlera europiane...........dhe quaj patriotet e mi ata qe e duan kete lloj shqiptarizmi....

pra gjerat nuk jane bardh e zi sic e ja kupton truri disave qe nuk kane mundesi te shohin te verteten ne sy.....

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    kafiri faleminderit dhe ty ,te kerkoj ndjese per keqkuptimin tim ndaj atyre fjaleve
    me respekt niku
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Une dua shqiptarizmin me vlera europiane...........dhe quaj patriotet e mi ata qe e duan kete lloj shqiptarizmi....

pra gjerat nuk jane bardh e zi sic e ja kupton truri disave qe nuk kane mundesi te shohin te verteten ne sy.....
    Ata kėrkojnė "shqiptarizėm me vlera muslimane" kurse ti kėrkon "shqiptarizėm me vlera europiane", shumė mirė qė e shihke edhe ngjyrėn e pėrhimtė e jo vetėm bardhė e zi lum shoqi, po ti nuk po ndryshon shumė nga kėta tė tjerėt, se duke qenė i pėrhimtė neve po na u dukesh pak mė i zi se ne, e europianėve u dukesh shumė i bardhė e ua merr sytė e nuk mund tė tė shikojnė tė shkretit. Kėshtuqė nuk tė do asnjėra palė, megjithėse edhe ti vet nuk e di se ēfarė janė ktė vlera europiane, je ngulur thellė nė marrėzi e injorancė, se unė po shoh sa tė duash vlera burimore tek populli im e kultura ime e historia ime.

DrEaM_Of_HeAvEn Maska e ERVINI_-_
    Anėtarėsuar
    29-07-2005
    Vendndodhja
    iN A bAD dREAM !!!
    Postime
    38
    hemmmm ca do te thote per tyte jesh patriot :P do te thote te jesh europian ?? cilat qekan keto vlera qe dashke zotrote ato vlera qe te bene copa shtetin ja dhana grekut serbirt dhe qe kane akoma plane per keto ide ..... keto vlera do ti ?atehere sqeke gje tjeter pos nje tradhetar i qelbet qe sja vlen me te te kthesh pergjigje per budallalluqet qe flet ...
    ps nqs e ke fjalen per Vlera te tjera ske pse na i percakton si europiane se mund te jene dhe amerikane ska shume ndryshim mund te thuash vlera morale virtyte njerezore etj .... ka mjaft terme per te folur se eviton keq kuptimet se sa per dijenine tende nuk kam pare ndonje shkrese ose ndonje permbledhje te ashtuquajtur vlera europiane :P nqs ti e ke nje na i posto amon ti hedhim i sy ...
    Be Yourself ...

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga posta
    se unė po shoh sa tė duash vlera burimore tek populli im e kultura ime e historia ime.
    Vlera burimore tek populli dhe historia shqiptare?????????????
    mos po enderron gje?????????

Ne shqiptaret nuk kemi ndertuar ndonje qyteterim tonin deri me sot (kete e di e gjithe bota)..por kemi patur vlera,qofte ato edhe te importuara...

vlerat nga historia e shqiptarve jane keto qe po ti rreshtoj sipas rrjedhes historike...

1-vlera nga qyteterimi grek...
    2-vlera nga qyteterimi romak...
    3-vlera kristiane (bizanti)
    4-vlera islamike (perand..otomane)
    5-vlera komuniste

Dhe une te bej pyetjen ty se ke nga keto vlera do te ruash ti plako????????
    duke ditur se po ti ruash te gjitha shume nga ato jane kundershtare te njera-tjetres???????

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Sa bukur eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    I teket nje te marri dhe hedh nje gure ne uje
    Ngrihen 100 te urte dhe nuk din ta nxjerrin (Populli)

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 15:02
  3. Feja e vertete
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •