Tani duke kerkuar gjeta full kengen fituese me nje faqe.Me poshte e keni linkun e faqes.Nuk kerkonte regjistrim..
KENGA FITUESE E FESTIVALIT
Tani duke kerkuar gjeta full kengen fituese me nje faqe.Me poshte e keni linkun e faqes.Nuk kerkonte regjistrim..
KENGA FITUESE E FESTIVALIT
Ndryshuar për herë të fundit nga viganv : 26-12-2006 më 11:44
![]()
Edhe nje fiasko tjeter e TVSH, ka ndonje gje te re?
As qe du me dit!
Na trego pak me gjeresisht per karrieren tende si kritik muzike.Postuar më parë nga Sa Kot
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nuk e kam degjuar akoma por me sa flitet thone qe ishte kenge shume e bukur e Frederik Ndocit.
Mua shume me pelqeu Albani dhe kenga e Arber Arapit.Keta kishin kenget me te bukura por juria si gjithmon....!!!!!
Postuar më parë nga Blue_sky
![]()
Per shembull:
KRYESORET:
- Mosha ime eshte nen 100 vjece.
- Kur kam nje mendim, nuk korruptohem nga leku.
Te mjaftojne? Jo per gje, po shume karrierista te tjere si kritik muzike sikur lene pak per te deshiruar ne keto dy pjese thelbesore. Pa ato te dyja, eshte pak veshtire te komentosh me gjere.![]()
As qe du me dit!
Ka nje kalama kjo komshia ime,as ai gjalle n'bote s'korruptohet me para(vetem me sheqerka),gjynah i shkreti qe s'ka vesh muzike e si pasoje s'di ca eshte e mira/e keqja.
Cuna,mua s'me hapet ai linku,keni ndonje tjeter per hir t'Zotit ?
Kam vetem nje limit: qiellin!
Epo c'ti besh, bota mban lloj llojesh. Mua nuk ma ben syri tert, as per xixrra e as per sheqerka.
Dhe sa per veshet, hmmm, se ku e kam degjuar diku tjeter kete kengen fituese. Eh, "fituese" ne thojza...![]()
As qe du me dit!
Balada e Gurit
[YouTube]dyqG2xaVpTc[/YouTube]
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijim i mire per mendimin tim,dhe Frederiku ka nje vokal te forte qe i pershtatet baladave te tilla.
Tani...kesaj kenge per tu paraqitur ne Eurovision i duhen bere 1.28 sekonda shkurtim.Nga eksperienca e paraqitjeve te meparshme ne Eurovision,gjithcka vete per se prapthi kur mundohen te modifikojne krijimin ne nje 3 minutesh.Shpresoj te mos ndryshojne gjuhen te pakten,ne versionin perfundimtar.
Shkodrani i dyte ne Eurovision??? Shpresoj qe Frederiku te kete fat![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt