Postuar më parë nga
DardanG
LDK nën ombrellën e Tacit! Kjo thirrje mburravece, më lartë ngjan kështu! Më duket se si shumë herët po e kremtoni një fitore që mund të mos jetë fitore e juaja, ore Llap dhe ju sorollop të tjerë që mendoni kështu! Por, sështë më rëndësi! Ju gjithmonë keni kremtuar gjërat ogurzeza që i keni b
ërë dhe ëndërroni ti bëni!
Megjithë dua të thëmë dicka që kamë vërejtur kaherë në realitetin e shqiptarë të Kosovës, por jo vetëm të Kosovës! Në këto pesëmbëdhjet vitet e fundit gjithëcka i ngjan ngjarjeve gjatë Luiftës së Dytë Botërore dhe pas përfundimit të saj. Edhe atëherë shqiptarët ( djathistët) luftuan për bashkim kombëtarë, por dolën ca komunsitë shqiptarë që, në emër të një internacionalizmi, duke u bërë aleat i sllavëve dhe duke vrarë sa mundnin shqiptarë dhe duke shkatërruar parti djathtiste kombëtare, ashtu sic po ndodhë edhe sot, ashtu sic ndodhi deri më sot në këto vite të fundit . Dhe, pastaj sec na dolën dy "hoxhë!", një në Shqipëri e tjetri në Kosovë, sec na dolën ca Kolë Shirokë e Ali Shukri që sunduan Kosovën gjysmë shekulli! Dhe kështu kërcënohet edhe Llapi me kompani, dhe madje është i bindusr se Taci i tij do e kapërdijë LDK dhe do ta mbajnë pushtetin gjatë, gjatë, sa të duan vetë!
I mjeri! Të mjerët! Cfarëdo që bëjnë e bëjnë për pushtet dhe hakmarrje edhe pse thirren në emër të popullit, ashtu sic thirreshin dhe hoxhët e shukritë., e shkinitë..), por populli e njeh at¨´e farën të keqe që lë që nuk mbinë mbarë, porse nuk lë farë tjetër të mbijë, tokën e lë shkretë!
Mos harroni ju more lapuca dhe farë sllave se kriza më e madhe e LDK ishte pasi që inrevenoi NATO në Kosovë! Ajo kirizë kaloi sepse populli e njihte farën e kuqe,
që shtihej si "clirimtare"ndaj as atëherë nuk ju deshi, nuk ju votoj. Pritni zgjedhjet e ardhshme dhe mateni veten edhe njëherë dhe pastaj mburruni dhe krekosuni! Populli kurrë nuk i ka dashur mburravecat, ata që kanë ndjellur zi dhe kanë sjellur zi në trojet shqiptare! Si nuk e keni kuptuar këtë deri më tash , apo jeni të bindur se historia po përseritet dhe popullin askush nuk e pyet?! Ndaj mezi prisni dasmën tuaj të madhe me gjithë hakmarrjen e madhe dhe gjëmën e madhe! Ju kësaj i gëzoheni, ndaj keni nisur të festoni, por mos harroni se gardhi nuk është këcyer ende!
Krijoni Kontakt