jane qmend hajnat e ldkes pas vdekjes se ;babes;,dacit prorus i ka mbet ne fyt gjipi i 350.000 eurove,sejdiut shpi pa mobile 400.000 euro i ka mbet ne gjys ,alush gashit pe lyp ni cice me thith ,komunista fara ju humbt
jane qmend hajnat e ldkes pas vdekjes se ;babes;,dacit prorus i ka mbet ne fyt gjipi i 350.000 eurove,sejdiut shpi pa mobile 400.000 euro i ka mbet ne gjys ,alush gashit pe lyp ni cice me thith ,komunista fara ju humbt
NDALET FAMILJA RUGOVA
Pas presioneve, familja Rugova deklaron se
nuk mbështet asnjë kandidat për kryetar
të LDKa-së. Alush Gashit është mbyllur në
heshtje. Mbështetja e tij me influencë në
LDK, Ukë Rugova, lokalizohet.
Leonard Kerquki
leonard.kerquki@gazetaexpress.com
Prishtinë, 6 dhjetor —
ërmes një letre zyrtare,
familja e ngushtë e
presidentit të ndjerë
Rugova ka tentuar të
mërkurën që të distancohet
nga gara për kryetar të
Lidhjes Demokratike të
Kosovës (LDK).
Kjo deklaratë vjen tri ditë para
mbajtjes së Kuvendit Zgjedhor të
kësaj partie dhe kur gazeta Express
e media tjera të shtypura të
Prishtinës kanë botuar një seri
shkrimesh që implikojnë këtë
familje në mbështetjen e kandidatit
për kryetar të LDK-së, Alush
Gashi.
"Apostrofimin e familjes sonë në
një pjesë të shtypit të përditshëm
për përkrahjen e ndonjërit nga
kandidatët potencialë për kreun
e LDK-së e konsiderojmë si
spekulim", thuhet në deklaratën
e anëtarëve të ngushtë të familjes
së presidentit të ndjerë, gruas
Fanës, bijve Mendimit e Ukës,
dhënë agjencisë së lajmeve QIK.
Kjo është hera e dytë që familja
Rugova shprehet publikisht se
nuk mbështet asnjë nga kandidatët
që synojnë karrigen, që për
gjashtëmbëdhjetë vjet ka mbajtur
kryefamiljari i tyre, ish-presidenti
Ibrahim Rugova.
E vërteta është se përkundër
deklarimeve publike, megjithatë
ka fakte të bollshme që njëri anëtar
i kësaj familjeje - djali i dytë i
presidentit të ndjerë - Uka, është
implikuar në përzgjedhjen e pasuesit
të babait të tij.
Të dielën Express ka botuar një
shkrim të mbështetur në disa
burime shumë të sigurta, ku
thuhet se Ukë Rugova ka lobuar
pro kandidatit për kryetar të LDKsë,
Alush Gashi. Madje Uka, sipas
këtyre burimeve, ka filluar të thërrasë
delegatë të Kuvendit të
Përgjithshëm për t'i bindur ata se
më 9 dhjetor të votojnë për Alush
Gashin.
Ai ka kontaktuar para disa javësh
disa nga delegatët e Istogut, Lipjanit,
Gjilanit, Gjakovës, Ferizajt
si dhe ata të degës IV dhe asaj III
të Prishtinës, për t'i bindur ata që
të votojnë për Gashin.
Të njëjtat burime kanë thënë të
mërkurën për Express se deklara-
ta e familjes Rugova vjen pas presioneve
të diplomatëve ndërkombëtarë
në Prishtinë.
"Një diplomat ndërkombëtar e ka
këshilluar Ukë Rugovën para tri
ditësh që të heqë dorë nga ndikimet
në zgjedhjet e brendshme të LDKsë.
Kjo edhe është arsyeja e lëshimit
të deklaratës publikisht se familja
e tij nuk mbështet askënd në këtë
garë", ka thënë një burim i sigurt i
Express.
Përveç diplomatëve ndërkombëtarë,
sipas këtij burimi, presion mbi Ukën
kanë ushtruar edhe disa personalitet
të rëndësishme të LDK-së.
Këtë edhe e bëri familja Rugova të
mërkurën në deklaratën dhënë QIKut.
Sipas agjencisë, kjo familje mohon
në mënyrë kategorike se
mbështet ndonjërin nga kandidatët
Digjet Alushi
Deklarata e familjes se nuk e
mbështet asnjërin nga kandidatët,
më së shumti e ka zbehur besimin
dhe ambiciet e Alush Gashit që të
zgjidhet kryetar i LDK-së. Burime të
Express pohojnë kështu duke llogaritur
se shpresa kryesore e
mbështetjes së Gashit nuk kanë qenë
mbështetja nga delegatët dhe votat,
por nga anëtari më me influencë i
familjes, Ukë Rugova.
Alush Gashi, aktualisht shef i grupit
parlamentar të LDK-së në Kuvendin
e Kosovës, besohet se ka pritur nga
familja Rugova të dalë publikisht në
mbështetje të kandidaturës së tij për
kryetar. Por, tri ditë para kuvendit,
ata e kanë bërë të kundërtën. Pas
presioneve të diplomatëve ndërkombëtarë
në Prishtinë të bëra ndaj Ukë
Rugovës, gjendja ka ndryshuar.
Ashtu sikur edhe më parë, Express
e ka pas të pamundur që të kontaktojë
Alush Gashin për një prononcim
lidhur me këtë çështje. Ai është mbyllur
në heshtje, duke pritur Kuvendin
Zgjedhor, ku sipas gjitha gjasave,
presidenti i tanishëm i Kosovës, Fatmir
Sejdiu, besohet se e ka mbështetjen
më të madhe nga delegatët në
këtë parti.
potencialë për kreun e partisë.
"Rikonfirmojmë me vendosmëri
qëndrimin tonë të shprehur më 14
korrik se do të përkrahim organet
dhe kreun e LDK-së që do të dalë
nga vota e lirë dhe demokratike e
delegatëve të Kuvendit të gjashtë Zgjedhor
që do të mbahet më 9 dhjetor",
thuhet në deklaratën e familjes
së ish-presidentit Rugova.
"Si më parë, por edhe tani, ne shprehim
besimin tonë të thellë se
LDK-ja do të ruajë frymën e unitetit
dhe të tolerancës sikur gjatë 16 viteve
të kaluara nën udhëheqjen e presidentit
Rugova".
Më tej, familja Rugova i uron sukses
dhe punë të mbarë Kuvendit të
gjashtë Zgjedhor të LDK-së. Me shpresë
se LDK-ja pas këtij kuvendi të
dalë me unitet të fuqishëm që do të
reflektojë doemos edhe si unitet i
gjithë popullit, sidomos në prag të
pavarësisë së Kosovës, që do të rezultojë
me njohje formale ndërkombëtare,
shkruan në komunikatën e
familjes.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
KUSH A MA I FORTI ?
Nga Arsim Lani
Dec 7, 2006, 12:36
Njëra nga sallat e mëdha të hotelit “Grand”, do të ribashkojë edhe si më parë figurat qendrore të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), të cilat nuk ishin bërë bashkë që nga vdekja e prijësit - Ibrahim Rugova. Ky do të jetë momenti më i përshtatshëm për të gjithë ata që duan të shohin për të fundit herë partinë e bashkuar të LDK-së. Pas këtij kuvendi nuk do ta kenë këtë mundësi. Mbase Kuvendi i VI do të ngjallë nostalgjinë për ato punimet e mëhershme të kuvendeve të qeta të LDK-së, gjithnjë unike. Atëbotë zgjedhjet mbaheshin vetëm për Kryesinë, Këshillin e Përgjithshëm dhe pozitat tjera që vinin pas kreut të partisë, sepse vendi i Ibrahim Rugovës si kryetar i LDK-së ishte i pakontestueshëm. Por sot, kur lideri i pamohueshëm i LDK-së më nuk është, atëherë lufta për të trashëguar këtë pozitë të lakmueshme, por edhe të përgjegjshme, do të shoqërojë punimet e Kuvendit që do të fillojë n’orën 10:00 të ditës së shtunë. “Të gjithë ata që e imagjinojnë veten lider të madh pas Ibrahim Rugovës, e kanë gabim”, thotë Lutfi Haziri, një mbështetës i Fatmir Sejdiut.
Nëse vetëm i hedhim një shikim kuvendeve nëpër degë të LDK-së, që zgjatën për dy muaj dhe problemet që kanë buru nga këto kuvende, atëherë as optimisti më i madh nuk do të mund të mendojë se Kuvendin e Përgjithshëm i LDK-së do të kalojë pa probleme.
E tëra mbetet të shihet këtë ditë të rëndësishme për LDK-në, e cila përfaqëson 45 për qind të popullatës në vend. Megjithatë, testi i fundit nëpër të cilin kaloi LDK-ja, ka zbehë simpatinë që populli e kishte për partinë. Ambiciet e mëdha të kandidatëve për ta trashëguar atë pozitë që 15 vjet e kishte mbajtur Ibrahim Rugova, bënë të shqetësohen anëtarët e kryesisë së kësaj partie që kanë edhe përgjegjësinë për ta organizuar këtë Kuvend Zgjedhor, i pari pas vdekjes së Ibrahim Rugovës.
Fushata e ashpër zgjedhore, e cila jo rrallë kishte kaluar kornizat e një demokracie për të cilën kishte trumbetuar LDK-ja, pritet të reflektohet edhe në datën finale të 9 shtatorit. Katër nga kandidatët e paraqitur, kanë paralajmëruar triumfin, por fatkeqësia është se vetëm njëri duhet të fitojë.
Nexhat Daci -
ishte i pari që bëri publike kandidaturën e tij për kryetar të LDK-së me ambiciet e tij tepër të shtuara për të udhëhequr një parti e cila kishte mbetur pa prijësin e saj. Furishëm e filloi fushatën zgjedhore, por kah fundi filloi të zmbrapset. Kandidaturat tjera e bënë që të mendoj se ai edhe mund të mos ketë mbështetjen e dëshirue. Për një çast mendoj se nuk ishte ai “Daci i pagabueshëm”, që më herët e kishte identifikuar vetën. “Nuk ka njeri të pagabueshëm”, do të thoshte Daci, në një moment kur ai ndalet i qetë dhe analizon veprimet.
I përballur me një sërë akuzash për keqpërdorim të fondeve publike si dhe i rrethuar me disa njerëz që për opinionin e gjerë ishin të njohur për vepra jo për t’u admiruar, Nexhat Daci, filloi të këndellet kur disa Degë të mëdha, ofruan mbështetje për të. Mbështetja po thuaj absolute që iu ofrua nga dega e Gjilanit, Ferizajt, ajo e Pejës....bënë Dacin që të besoj se edhe mund të jetë fitues, andaj riktheu në fjalorin e tij një fjali që e kishte thënë më herët. “Ende qëndroj pas asaj që kam thënë në ditën e parë të fushatës zgjedhore; ‘Sejdiu do të jetë i mundur’.
Fatmir Sejdiu
i heshtur dhe në dukje indiferent ndaj zhvillimeve në LDK, kryetari aktual i Kosovës, lë përshtypjen se e ka marrë larg zemre kandidimin e tij për kryetar të LDK-së. “Pse të digjet dora, kur është masha”. Kjo thënie e vjetër, do t’i përshtatej Sejdiut, i cili pas vete ka një numër të madh aktivistëve të LDK-së, duke përfshirë tre nënkryetarët e partisë dhe një pjese të madhe të Kryesisë.
I gjendur në një pozitë ku si primar e ka unitetin e popullit, Sejdiu një shkelës potencial i Kornizës Kushtetuese, pati premtuar se nuk do t’i bëjë fushatë kandidimit për kryetar të LDK-së. Por nuk u tregua shumë indiferent ndaj saj. Nën petkun e kryetarit të shtetit, Sejdiu, aty ku i shitej shfrytëzoi mundësitë për ndonjë “mini-fushatë”.
Sejdiu, një kandidat shumë serioz për kreun e LDK-së, duhet të mendohet të zgjedhë mes udhëheqjes së shtetit dhe asaj të partisë, nëse veç merr shumicën në kuvendin e LDK-së. Edhe pse ai kurrë nuk është shprehur në favor të fitores së tij, këtë e kanë thënë pa reshtur përkrahësit. Meqenëse kundërshtarët, Daci e Ali Lajçi, e kanë quajtur Sejdiun, nxënës.
Ali Lajçi
e mori guximin për të kandiduar për kryetar të LDK-së, mbase për t’i dhënë Dukagjinit edhe një shans që ta ruaj edhe për ca vite pozitën udhëheqëse të partisë me të madhe në vend. Fushata e tij për kryetar të LDK-së, është mbështetur më shumë në deklarata sesa në punë konkrete. Kuvendi i Degës së Pejës, dhe mbështetja minimale që iu dha atje, i treguan ish të burgosurit politik, se sa do të përkrahet në Kuvendin e Përgjithshëm. Për Lajçin ky kuvend ( i Pejës) ishte mesazhi më i mirë që ai t’i jap fund ambicieve të tij për kryetar të LDK-së. Të paktën është për t’u çmuar guximi i tij që t’u dal përballë doktorit dhe akademikut të shkencave (Sejdiut dhe Dacit). Këtë guxim së fundi e provoi edhe një figurë kyçe në LDK.
Alush Gashi
Indiferenca e tij ndaj zhvillimeve në LDK, rezultoi me daljen në sipërfaqe dhe kandidimin për kryetar të LDK-së. Duke kontestuar fitoren e kandidatëve të tjerë për kreun e LDK-së, ai thotë se ndjek rrugën për të cilën kishte investuar Ibrahim Rugova. Faktori unifikues, brenda LDK-së së ndarë, Gashi dërgon një porosi tek dy pretendentët kryesor. “Zoti Sejdiu si faktor uniteti, duhet t’i tregoi popullit se çka ka bërë ai dhe Ekipi Negociator, udhëheqës i së cilit është. Ndërsa zoti Daci, duhet të merret me shumë me rezultatin e të gjeturave faktike nga Auditori Gjeneral, që shpresojmë të dal i pastër”.
Doktori i shkencave mjekësore, ka filluar me vonesë fushatën e tij për kryetar të LDK-së andaj përvetësimi i delegatëve në një fazë kur ata janë rreshtuar pas Dacit dhe Sejdiut është e vështirë. Megjithatë, Gashi, i cili analizon mirë situatën para se ai të futet në të, garanton fitoren, ngase edhe familja e presidentit Rugova i ka dhënë mbështetjen shefit të grupin Parlamentar të LDK-së. Këtë nuk e ka pohuar vet Gashi, i cili futet në garë me synimin që të bëjë disa ndryshime të cilat po thuaj kanë marrë formën e prerë. E para që ai ika dhënë synim vetës është që ta ndryshojë parimin e mbledhjes së 11 nënshkrimeve për ata që duan ta zyrtarizojnë kandidaturën për kryetar të LDK-së. Por kërkesa e tij bie ndesh me deklaratën e Eqrem Kryeziut i cili thotë se nëse për këtë vendosë Kuvendi, atëherë për Gashin, kjo mbetet vetëm një dëshirë.
Të gjitha mbetet të shihen të shtunën, më ditën “D” të Lidhjes Demokratike të Kosovës.
Shih sa bukur thote:Pas presioneve...!!!!Postuar më parë nga Llapi
![]()
E kush ua beri kete presion?
-Kerquki me Baton Haxhiun.
E kush jane keta?
E pse keta dy kaqika nuk i sherbejne te vertetes po behen argat dreqi?
...din kush me u pergjejge?
Kryetar i LDK-së zgjidhet Fatmir Sejdiu
Prishtinë, 9 dhjetor 2006 (Kosovapress) Koha 15:02
Në Kuvendin e Gjashtë të LDK-së, me votim të fshehtë kryetar i LDK-së u zgjodh kryetari i Kosovës Fatmir Sejdiu, me një diferencë jo të madhe kundër akademik Nexhat Dacit, 189 me 160.
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 09-12-2006 më 13:47
I uroi Fatmirit pun te mbar dhe shpresoi qe do ti largoi kriminelet te korruptuerit banditet e do ta demokratizoi ket parti .
Fatmir Sejdiu u zgjodh kryetar i ri LDK-së
Prishtinë, 9 dhjetor - Pikërisht në orën 15.14 Komisioni Zgjedhor i LDK-së në Kuvendin e Gjashtë Zgjedhor pas numërimit të votave shpalli se Fatmir Sejdiu zgjidhet kryetar i LDK-së me mandat katërvjeçar. Në bazë të numërimit të votave një nga një rezultoi se Fatmir Sejdiu fitoi 189 vota, kurse kundërkandati i tij Nexhat Daci fitoi 16O vota. Nga 351 fletëvotime, 2 ishin të pavlefshme. Kuvendi pas një pushimi do t'i rifillojë punimet në orën 17.OO.
QIK
Urime Fatmir Sejdiut, eshte me te vertete nje njeri qe meriton nje post te tille, post-Ibrahim Rugova. Tash me kornizen kushtetuese me duket se duhet te heq dore nga detyra si President i Kosoves, apo?
My silence doesn't mean I am gone!
Fatmir Sejdiu pasardhesi I Rugoves edhe ne LDK, zgjidhet kryetar
PRISHTINE (9 Dhjetor), Ina Koxha
Ora: 17:30
Nexhat Daci uron Sejdiun per fitoren: Nuk kam asnje ankese per votimin e sotem, ka qene shume korrekt
Ndërkaq, Nexhat Daci i ka ururar fitoren z.Sejdiu sapo është konfirmuar rezultati i votimit, dhe i ka premtuar atij përkrahjen. Ai po ashtu nuk ka shprehur asnjë rezervë ndaj këtij procesi zgjedhor. "Unë e pranoj rezultatin e votimit, i uroj megjithë qenien time shëndet dhe sukses kryetarit të ri të LDK-së, dhe do të jem në LDK, dhe gjithmonë do të ofroj potencialin tim krijues për LDK-në dhe për Kosovën", tha z.Daci. "Absolutisht jam i bindur se gjithçka në këtë Kuvend ka shkuar në rregull. Nuk kam asnjë vërejtje dhe asnjë ankesë", u shpreh Daci, ndërsa i lutur për ta kometuar humbjen tha se ende është herët për analiza të atilla.
Ora: 16:55
Sejdiu: Mision im buron nga misioni largpamës i Presidentit Rugova
Kryetari i ri i LDK-së Fatmir Sejdiu, pas fitores së sotme me 189 vota, duke e kaluar kundërkandidatin e tij serioz, që mblodhi vetëm 160 vota, tha duke iu falënderuar delegatëve se ishte një garë që i ka hije LDK-së dhe se ishte një refleksion i kulturës së saj politike të ndërtuar prej dekadash. "Ishte një garë që shprehëm vizionin tonë për të ardhmen e LDK-së dhe kontributin e saj për të ardhmen e Kosovës. Mision që buron, nga programi i LDK-së dhe nga misioni largpamës i Presidentit historik dr.Ibrahim Rugova", tha kryetari i sapozgjedhur i LDK-së. "Unë do të punoj bashkë me ju, në realizimin e projektit tim që e paraqita, do të kem nevojën e ndihmës suaj, do të kem nevojën që të nxjerrim ide të reja plus, do të kem nevojën të qeverisemi mirë, sepse projekti i LDK-së, nuk është vetëm në ndërtimin e LDK-së, dhe të strukturimit të saj në bazë të demokracisë perëndimore, por është një projekt që në çdo fazë do ta ndërtojë Kosovën, ardhmërinë tonë që gjeneratat e ardhshme ta kenë një mirëqenie të përgjithshme dhe të kenë realizim të plotë, të mëvetësisë së Kosovës, ajo që ka qenë alfa dhe omega e përcaktimit tonë, pra fillimi dhe fundi i përcaktimit tonë", tha Sejdiu menjëherë pas konfirmimit të zgjedhjes së tij kryetar i LDK-së, nga kryetari i komisionit Skender Gashi. "Jemi bashkë do të punojmë dhe suksese të gjithëve", përfundoi Sejdiu.
Ora: 15:50
Me 189 vota, presidenti aktual i Kosovës, Fatmir Sejdiu, u zgjodh sot kryetar i ri i Lidhjes Demokratike të Kosovës. Kundërkandidati i vetëm ish kryeparlamentari Nexhat Daci mori 160 vota . Në votime morën pjesë 351 delegatë, ndërkaq 2 fletëvotime u shpallën të pavlefshme.
Personat tjerë të cilët patën paralajmëruar kandidaturat për kryetar partie, Alush Gashi, anëtar i Kryesisë Qendrore dhe Ali Lajçi, kryetar i Kuvendit të LDK-së në Pejë, nuk kanë arritur ta sigurojnë numrin e domosdoshëm të nënshkrimeve, ndaj edhe nuk mundën të konkurrojnë për postin më të lartë të partisë. Kuvendi i LDK-së, sot do të zgjedhë edhe Këshillin e Përgjithshëm të partisë.
BIOGRAFIA E FATMIR SEJDIUT
Fatmir Sejdiu u lind më 23 tetor 1951 në Pakashticë, komuna e Podujevës, Kosovë. Shkollimin fillor dhe të mesëm i ka mbaruar në Podujevë.
Ka mbaruar Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Prishtinës më 1974, ku ka kryer edhe studimet pasuniversitare. Po në këtë Universitet ka mbrojtur disertacionin e doktoratës. Dr. Fatmir Sejdiu mban titullin e profesorit ordinar (Profesor Universiteti) në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës. Ka qenë profesor edhe në Departamentin e Shkencave Politike dhe të Administratës Publike në Fakultetin e Filozofisë.
Për studime të thelluara, Prof. Sejdiu ka qëndruar në Francë (Universiteti Paris 2 ) dhe në SHBA (Arizona State University), ndërsa ka pasur qëndrime më të shkurtra studimore edhe në universitete të tjera. Ka marrë pjesë në shumë simpoziume shkencore vendore dhe ndërkombëtare. Ka publikuar shumë punime shkencore nga fusha juridike - historike dhe juridike kushtetuese. Është autor librash të veçantë nga këto fusha.
Fatmir Sejdiu ka qenë pjesëmarrës i Kuvendit themelues të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) më 23 dhjetor 1989. Në Kuvendin e Parë Zgjedhor në vitin 1991 është zgjedhur anëtar i Këshillit të Përgjithshëm dhe më 1992 anëtar i Kryesisë së LDK së, ndërsa më 1994 Sekretar i Përgjithshëm i LDK së, detyrë të cilën e kryen edhe sot. Ka qenë anëtar i Komisionit Qendror për organizimin e Referendumit për Pavarësinë e Kosovës, mbajtur më 1991.
Ka qenë ndër njerëzit kryesorë për përgatitjen dhe organizimin e zgjedhjeve parlamentare dhe presidenciale të Republikës së Kosovës, që janë mbajtur më 1992 dhe 1998. Fatmir Sejdiu është zgjedhur deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës më 1992 dhe më 1998. Po kështu, më 1998 është zgjedhur Sekretar i Përgjithshëm i Kuvendit dhe kryetar i Komisionit për Çështje Kushtetuese. Më 2001, në zgjedhjet e para demokratike të pasluftës, është zgjedhur deputet në Kuvendin e Kosovës dhe anëtar i Kryesisë së Kuvendit.
Deputet dhe anëtar i Kryesisë së Kuvendit është zgjedhur sërish më 2004. Z. Sejdiu ka qenë gjithashtu anëtar i Komisionit për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Integrime Euroatlantike dhe i Komisionit për Legjislacion të Kuvendit të Kosovës. Fatmir Sejdiu është zgjedhur President i Kosovës me dy të tretat e votave të deputetëve të Kuvendit të Kosovës më 10 shkurt 2006.
Nga shkurti i vitit 2006, Presidenti Sejdiu udhëheq Ekipin e Unitetit, trupin përfaqësues të Kosovës në procesin për përcaktim të statusit të vendit. Në qershor të vitit 2006, Universiteti Shtetëror i Tiranës i akordoi Dr. Fatmir Sejdiut titullin Doctor Honoris Causa. Fatmir Sejdiu komunikon në frëngjishte dhe anglishte. Është i martuar dhe ka tre fëmijë. Jeton në Prishtinë.
(RTK/Kosova/Balkanweb)
My silence doesn't mean I am gone!
Mos do të thuash urime Taq! Mendoni se e muarët "kalanë nga brënda"?! Nuk besoj! Me aq sa e shoh unë, LDK doli shumë e fort, shumë e pjekur dhe këtë do e shihni edhe ju vet që ëndërronit shpërbërjen dhe shkatërrimin e saj!Postuar më parë nga Llapi
Sidoqë të jetë ju, me gjasë arritetet të merrni dicka nga "brënda"! Fundja, cfarë synonit edhe ia arritet dhe ju këtë e synuat dhe meritueshëm ia arritët! Urime llapi!
Krijoni Kontakt